Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

mrzi me da trazim, pa da pitam ovako...

da li je neko imao problema sa grafikom???
vidi se sve okolo, sve lepo, ali su kola skroz crna.
graficka je Nvidia 5200 FX.

Neznam sta da radim!

Neznam sta da radim!instalirao sam igricu i kada hocu da je starujem restartuje mi sa komp?:wall: Probao sam vise puta da je instaliram i uvek isto.Da li neko zna o cemu se radi???

ala je zahtevan onaj monion blur ljudi. prosto neverovatno. sa 7900GTO na 700/800Mhz imam i po 20fps-a u 12x10 i svim ostalim na max. kad se iskljuci fps se bukvalno duplira. zverski zahtevna igra, verovatno je u rangu sa Juarezom...

programere treba nabiti na kolac.

evo i ja sam je malo probao - igram je na 1024x768, sve na high i igra leti, masina u potpisu... naravno bez motion blur-a (ne podrzava graficka)

razocarenje - uzeo sam exotic kategoriju da bih stigao do renault clia, a ispade da je on u tuner kategoriji :d

otkad je clio egzotika??? :d

hahaha, pa bre on i treba da bude u tuner kategoriji
dobar stos @ Jorig

Treba da bude u TRABANT kategoriji,napravishe ga u igrici da u poslednjem stadijumu budzenja ide jedva 220 i to sa nitro-om,a do 100 mu treba oko 4 dana,znaci tako ima nekih nerealnih stvari da je to strashno..

Treba da bude u TRABANT kategoriji,napravishe ga u igrici da u poslednjem stadijumu budzenja ide jedva 220 i to sa nitro-om,a do 100 mu treba oko 4 dana,znaci tako ima nekih nerealnih stvari da je to strashno..
Vozi u km/h vidjeces kako puni bolje :D

Igrica ima veliku zahtevnost , pritom je i mnogo velika oko 4 giga.:p

Mene danas ortak zvao da se pohvali kako je nabio 320k u onom circuit driftu, a ovaj batica na tom istom ima bar 1000 :) Znači nemogu da verujem koliko je lud ovaj. Na čemu je on to tako vozio?
Nego jle postoji način da se snimi ovaj film na komp pa da mu pustim, pošto on čovek nema internet :)

Poslednja izmena:
Evo tek juce sam uhvatio malo vremena da poteram igru i uopste ne kapiram cemu ovolika povika na zahtevnost ove igre. Kod mene uopste nije tako katastrofalna situacija. Doduse, izvozio sam tek prve dve trke. Mozda se kasnije situacija pogorsava? Uglavnom, 7900gt, rezolucija 1600, nemam pojma kakva su podesavanja efekata, ali sve sljaka ok, bez seckanja ili upadljivih padova u brzini frame-ova.

Mene danas ortak zvao da se pohvali kako je nabio 320k u onom circuit driftu, a ovaj batica na tom istom ima bar 1000 :) Znači nemogu da verujem koliko je lud ovaj. Na čemu je on to tako vozio?
Nego jle postoji način da se snimi ovaj film na komp pa da mu pustim, pošto on čovek nema internet :)
imas free program vdownloader
password za rar arhivu je www.softarchive.net

@leksa:
komentarises zahtevnost igre a ne znas sta je upaljeno od efekata? ukljuci sve zivo, pa onda reci kako radi.

E hvala care. Nego koliko ste uspeli najviše na driftu da nabijete. Ja sam sad igrao malo onaj circuit drift (nalazi se na desnom delu mape) i nabio sam max 576k.
Nego šta se dobija sa onim reward card's? Koliko sam ja uspeo da skontam sa njima takođe otključavam neke nagrade (završio sam karijeru, ali nemam one perl window tint-ove, kao i gomilu felni).

Treba da predjesh Challenge pa ce ti se otkljucavti i to preostalo...

Čita li neko strane forume, ili je za 1600 x 1200 sa svim detaljima zaista neophodan GeForce 8800? Mislim hoće li izaći patch, jel ga najavljuju ili ne?

tesko. ako je 8800GTX duplo brzi od 7900GTX, onda ce biti jedva dovoljan za 16x12. jedino mozda Maxa procesor izvadi na misice.

da, ali tih 52 je prosek. sta mislis koliko ces imati kad uletis u guzvu na stazi? daj boze da ostane preko 30. a tek u 19x12 nema leba...

Ala su istempirali izlazak Carbona i 8800 serije svaka im cast

ne znam cemu tolika frka oko zahtevnosti
doduse nije neka rezolucija 1024*768 sve sto moze na max je na max
ostalo na high, blur off ,pri 2xAA 2xAF vertical on 91.47
6800gt u 30-35fps mereno frapsom,
ide
nego igra je skoro kao i sve ostale nfs voznje, samo sto me jos smara je voznja nocu
tek sam na pocetku, sumljam da cu je i igrati puno.
da li kasnije ima voznje po danu?

Poslednja izmena:
NFS bez blura nije NFS,ukljuci pa javi utiske..

zamara me blur, nisam ga voleo ni u prethodnim verzijama, a kad njega ukljucim onda pada na 25-30fps, nekad i manje ali ne ide ispod 21, ali nije igrivo sa blurom u svakom slucaju

Sta, nije dovoljan jedan 8800GTX za 19x12 ? :eyebrows: :D

Ma ok je meni, radi savršeno i u 19 x 12, ali hoću na drugom kompu da igram ... i suludo je da 8800GTX baca samo 40-ak fps u 19 x 12... toliko bi trebalo da daje 7900GTX gledajući performanse koje ova karta postiže u Most Wantedu i Radeona X1950 XTX u Carbonu...

Vrh Dno