Da ali konstatacija da NEmoguće sporo radi na nVidia 7xxx seriji, baš i nemože da se kaže. Koliko je vama dovoljno fps-a da igrate? 150?
Da ali konstatacija da NEmoguće sporo radi na nVidia 7xxx seriji, baš i nemože da se kaže. Koliko je vama dovoljno fps-a da igrate? 150?
Pa ako laže koza....
Nije u pitanju NVIDIA, fora je da je Most Wanted provereno radio bolje na GeForce kartama nego na Radeonima, a situacija je ne samo obrnuta u Carbonu, nego je 5x više izražena. Pogledajte strane forume, svi se žale... Izaći će sigurno neki patch ili drajver koji ovo rešava... zbog toga sam igru izbacio iz test suite-a... a hteo sam da je stavim u test 8800gtx...
Ne znam da li ste svesni ali nesto debelo nije u redu jer isto ovako igra radi i na 4600 pri ovim podesavnjima (low road r., bez mb i vt, ali vecina stvari na high sto se ostalog tice), sto ce reci usrali su shadere... na ovoj karti igra radi vise nego pristojno... i to sa solidnim kvalitetom prikaza (nije kao neke igre koje su totalno krs)... recimo da imam utisak da radi oko 60% brze od MW na istoj karti... nesto definitivno nije tu dobro kad su u pitanju ps 3.0....Shiki: da smetno sam sa uma to 4*4 (ipak su to relly trkalice).
Inace kod mene na 1024x768 sa svim na high (aa 4x i ostalo) framerate neide ispod 35; medjutim posto licno nepodnosim taj blur, refleksije i slicno, iskljucio sam ih tj. smanjio i igra je otprilike zakucana na 50fps!!! Nego sta treba postaviti da opcijama da nema uopste refleksija na autu (samraju ona svetla ko bozicna jelka; pogotovo ona bela boja sa strane) i da li je moguce iskljuciti one glupe crtice?!?
Tripuješ se Djole, Win ti je ok. Evo ti kod mene sve radi u 1920 x 1200 sa maximalnim detaljima i sa 16xAF (bez aa), nema igre koje secka, a NFSCarbon koči. Izgleda da je x1950 xtx i od G80 ovde brža (proveriću sada ću da ubacim X1950 XTX ponovo u mašinu, ali ako jeste, to je totalno nerealno...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari