Prvo treba ti program UniWS (pogledaj attachment).
Drugo, treba da nfsc.exe renamujes u speed2.exe
Treće, upališ igru i staviš rezoluciju 640x480
Četvrto, u UniWS-u izabereš Need For Speed - Underground2 i lociraš igru u kom je direktorijumu
Peto, izabereš custom rezoluciju koja ti treba i klikneš na patch
Šesto, speed2.exe renamujes u nfsc.exe ili samo u prečici za igru staviš da poziva speed2.exe
To shto nisi otkljucao kola je vrlo zanimljiva stvar...Ja nisam verovao kad mi je ortak rekao...Kad krenesh sa Muscle otvaras jednu vrstu kola i josh po neki iz neke druge klase,kad krenesh sa Tuner isto tako,i pocinjesh igru na totalno razlicitim delovim grada i protivnici ne idu istim redosledom...Dakle zakljucak-morash tri puta da predjesh igricu da bi otkljucao sva kola,bar tako kaze,ja josh nisam zavrshio(*** fax) tako da nisam probao i ostale kategorije,a koga ne mrzi neka proba...
Cekaj cekaj... Na koja konkretno kola mislis da otkljucas. Ja sam career presao sa Tuner kategorijom, a kako sam prelazio otkljucavali su mi se i Exotic i Muscle. Stvar je u tome da se sada kola otkljucavaju i kada prelazis challenge mod, tamo cak i vozis neka kola koja se ni ne pojavljuju u Career modu. Mislim da ako predjes career, nezavisno od klase, na kraju ces uvek imati ista kola otkljucana. Da bi imao sva kola, moras da predjes i challenge (Plymouth Roadrunner, Lotus Europa, Jaguar XK, Chevrolet Cheville, Koenigseg CCX...)
Ma to je sve ok, ali ponavljam opet. Kad sam završio igru pisalo mi je da sam otključao AUDI-a LeMan nešto, ali ga nije bilo u My Cars.
E max a ja taman mislio da probam kada sam video na slici gore da opet ima micubishi lancer! Cek rekoste da samo golf 5 ima prednju vucu; zar nebi trebao i lanser da ima?!?
Neo: naravno da tera u visokoj rezoliciji i na velikom monitoru; pa nije ih covek kupio da mu sminkaju sobu izgledom!!! Takodje na 25 frejmova nebih nikad ni pokusao da igram igru jel to je vise pacenje nego ikakav uzitak!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari