Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Da,da,to se cesto deshava...Da ne kazem svaki put...Ali ne smeta mi,bitno je da sve sacuva i nastavljam odakle sam stao...

igra traje veoma kratko :trust:

untitled2.JPG

Ljudi drzite se teme a casove pravilnog izgovora ostavite za neku drugu.

He he, napokon sam uspeo da operem onog Lamburdžinija, i završio sam carieru, ali nisam otključao BMW M3 sa kojim sam igrao jedan challenge. Šta treba da se radi da se otključa BMW?

Konačni utisak o igri je da je mogla da bude malo bolja. Jedini komentar koji imam sad na kraju svega je: "A gde je ovde menjanje težine sa EASY na veće". Mislim da su barem ovu zadnju trku mogli da naprave malo bolju, onog DARI-ja prestignem odma u prvoj krivini i samo držim prednost do sledeće i gotovo. Doduše kad idem sa njim skroz do kraja onda nemogu da ga pobedim, ali zato postoji ovo prestizanje na 10sec i on je gotov. Malo mi je tkaođe glupo što se protivnička kola kad ih udariš nezanesu tj nastavljaju da idu dalje (ovo se odnosi na downhill), barem su to mogli da naprave da možeš lakše da gurneš protivnika u provaliju.

A evo i poslednje kreacije, tj kola sa kojima sam uspešno završio sa ovom igrom. (već je pao uninstal), pošto ni onog AUDI-a nisam nigde našao da ga imam :(

Prilozi

• nfscarbon057.jpg
    nfscarbon057.jpg
    140 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Jes' lud?Pa onda bi igra dobila PG13 rejting umesto 3+ ...Kakav je zwuk kola?Narocito me zanima za muscle cars

Zvuk je jako dobar po mom mišljenju, ekstra se čuju svi muscle cars a meni se najviše sviđa zvuk kad recimo ideš sa Šelbijem u naglo kreneš da kočiš i onda zvuk kad smanjuješ brzine je extra. Takođe BMW M3 kog sam vozio u chalengu je dobar, tj skoro svi skoje sam vozio su dobri (nesviđa mi se Z350 kako zvuči na full upgrade-u).

Upravo zavrsih career... Ne da je bilo lako, nego nemam reci.
Vozio sam Tuner kategoriju, prvo mazdu RX-8, pa RX-7, pa Skyline. Onog poslednjeg lika, Dariusa, sam bukvalno oprao u kanjonu, presitigao sam ga i bio 10 sekundi isped njega, i gotovo... Mnogo je bre kratka igra.

To shto nisi otkljucao kola je vrlo zanimljiva stvar...Ja nisam verovao kad mi je ortak rekao...Kad krenesh sa Muscle otvaras jednu vrstu kola i josh po neki iz neke druge klase,kad krenesh sa Tuner isto tako,i pocinjesh igru na totalno razlicitim delovim grada i protivnici ne idu istim redosledom...Dakle zakljucak-morash tri puta da predjesh igricu da bi otkljucao sva kola,bar tako kaze,ja josh nisam zavrshio(*** fax) tako da nisam probao i ostale kategorije,a koga ne mrzi neka proba...

Poslednja izmena:
Da ali meni je pisalo da sam otključao AUDI-a, a njega nema ??

Zna li neko kako mogu da podesim rezoluciju na 1440x900? Ne verujem na hit igra u 2006 god. nema podrsku na wide monitore. Inace zvuk i muzika u igri su mnogo dobri.

Poslednja izmena:
Prvo treba ti program UniWS (pogledaj attachment).
Drugo, treba da nfsc.exe renamujes u speed2.exe
Treće, upališ igru i staviš rezoluciju 640x480
Četvrto, u UniWS-u izabereš Need For Speed - Underground2 i lociraš igru u kom je direktorijumu
Peto, izabereš custom rezoluciju koja ti treba i klikneš na patch
Šesto, speed2.exe renamujes u nfsc.exe ili samo u prečici za igru staviš da poziva speed2.exe

Prilozi

• UniWS.zip
    298.7 KB · Pregleda: 58
Neko je pisao o tim wide rezolucijam i skinuo patch ili shta vec,procitaj jednu dve strane unazad i nacicesh...
A muzika je vrhunska vec sam skinuo nekoliko stvari,i brooka su,pogotovo se dobro cuju u kolima,mada ni na z 5500 ne zaostaju:D

Prvo treba ti program UniWS (pogledaj attachment).
Drugo, treba da nfsc.exe renamujes u speed2.exe
Treće, upališ igru i staviš rezoluciju 640x480
Četvrto, u UniWS-u izabereš Need For Speed - Underground2 i lociraš igru u kom je direktorijumu
Peto, izabereš custom rezoluciju koja ti treba i klikneš na patch
Šesto, speed2.exe renamujes u nfsc.exe ili samo u prečici za igru staviš da poziva speed2.exe

Hvala puno, probam cim dodjem kuci.

To shto nisi otkljucao kola je vrlo zanimljiva stvar...Ja nisam verovao kad mi je ortak rekao...Kad krenesh sa Muscle otvaras jednu vrstu kola i josh po neki iz neke druge klase,kad krenesh sa Tuner isto tako,i pocinjesh igru na totalno razlicitim delovim grada i protivnici ne idu istim redosledom...Dakle zakljucak-morash tri puta da predjesh igricu da bi otkljucao sva kola,bar tako kaze,ja josh nisam zavrshio(*** fax) tako da nisam probao i ostale kategorije,a koga ne mrzi neka proba...

Cekaj cekaj... Na koja konkretno kola mislis da otkljucas. Ja sam career presao sa Tuner kategorijom, a kako sam prelazio otkljucavali su mi se i Exotic i Muscle. Stvar je u tome da se sada kola otkljucavaju i kada prelazis challenge mod, tamo cak i vozis neka kola koja se ni ne pojavljuju u Career modu. Mislim da ako predjes career, nezavisno od klase, na kraju ces uvek imati ista kola otkljucana. Da bi imao sva kola, moras da predjes i challenge (Plymouth Roadrunner, Lotus Europa, Jaguar XK, Chevrolet Cheville, Koenigseg CCX...)

O neee, nemogu da verujem, sad sam pokrenuo igru i izbacuje mi poruku da ne može da mi učita account WTF. A sinoć kad sam ugasio ugasio se normalno (inače imao sam problema da zablentavi kad se gasi igra)

Cekaj cekaj... Na koja konkretno kola mislis da otkljucas. Ja sam career presao sa Tuner kategorijom, a kako sam prelazio otkljucavali su mi se i Exotic i Muscle. Stvar je u tome da se sada kola otkljucavaju i kada prelazis challenge mod, tamo cak i vozis neka kola koja se ni ne pojavljuju u Career modu. Mislim da ako predjes career, nezavisno od klase, na kraju ces uvek imati ista kola otkljucana. Da bi imao sva kola, moras da predjes i challenge (Plymouth Roadrunner, Lotus Europa, Jaguar XK, Chevrolet Cheville, Koenigseg CCX...)

Pa recimo kad prelazish sa MUSCLE on ti prvenstveno otvara MUSCLE cars,pa sa TUNER-om ti prvenstveno otvara TUNER,i poneki muscle ili exotic i tako u krug...:wall:,to je bash smor,meni je to ziva glupost,mada im je to izgleda jedina shansa da zadrze ljude duze od dva dana za kompom jer se igrica prelazi izuzetno brzo i lako...

Poslednja izmena:
Ma to je sve ok, ali ponavljam opet. Kad sam završio igru pisalo mi je da sam otključao AUDI-a LeMan nešto, ali ga nije bilo u My Cars.

Ma to je sve ok, ali ponavljam opet. Kad sam završio igru pisalo mi je da sam otključao AUDI-a LeMan nešto, ali ga nije bilo u My Cars.

Pise ti na kraju igre da Audi mozes koristiti samo u ''quick race''
Inace Audi ide ko avion :D

Poslednja izmena:
E ovako ovaj cuveni Need for Speed CARBON koga svi tako pljuju i hvale.
Bicu realan kada sva podesavanja stavim na MAXIMUM imam FPS 20-21 sa konfiguraciom u potpisu.
A sto se tice igrivosti mislim da je strava do sada nije bilo nista slicno.
Sa igrom sam zadovoljan igrivost je dobra sve u svemu precicu je ni predhodi delovi mi nisu los.

Pozdrav

Poslednja izmena:
izgleda da ni u ovom delu neka kola nece oci da se budze ili ja to gresim(daj boze da gresim)?

NEmoguće sporo radi na GeForce 7 karticama. Sa GeForce 8 je situacija bolja, naravno... ali je suludo neoptimizovano, ali je grafika stvarno do jaja...

Daj Max kako možeš to da kažeš, pa zar nije dovoljno za glad igranje 25fps-a. Recim igrao sam carbona na R9550GE i mogu ti reći da radi (terali smo ga u 800x600) i neko će reći da radi ok, tj da može da se tera. Kad sam posle jedno sat vremena igrao draft na toj kanti, kad sam došao kući i seo za moju kantu, jednostavno nisam mogao da verujem da tih 10-tak fps-a (tamo je bilo oko 20, a kod mene oko 30) mnogo znači. Kad sam malo zategao grafičku, memoriju, CPU, fps je skočio nekih 8-10fps-a i ja nisam primetio ama baš nikakav napredak u performansama (napominjem da mi igra NIJEDNOM nije štucnula iako je igram u 1680x1050 sa svim detaljima u full-u osim motion blur-a koji nemogu da uključim, tj sve što mogu da upalim je ili na max ili high).
Sad kad pogledam šta ja imam a šta ti imaš, prosto nemogu da verujem da možeš da kažeš da na C2D, 2GB, 7950GX2 tebi igra radi "sporo"? To mi malo nije logično. Jedino da ti ovu igru teraš na nekom xx" monitoru u rezoluciji 16000x10000.

EDIT: Meni sad samo nije jasno jedno što se igre tiče.
Pošto sam nekako izhubio save, pustio sam burazerovog klinca da se igra, čisto da mi pređe sve, ali sam zadao cilj da ću da uzmem svo troje kola, ne međutim igra očigledno odbija da mi dopusti da imam sva pink slip kola. Pošto mali igra sa muscle kolima, tj ja sam mu tako namestio, prvo je išao na onu ribu, i tu sam uzeo kola, sledeđi je na red došao Wulf sa njegovim Astonom, koji sam takođe uzeo. Sad kad je mali došao do onog trećeg, i kad odvoza trku i dobije pink slip, odvoza do one ribe da je angažuje, i kad treba da se vrati na put da vozi do Dariusa, igra puca i izbacuje u Win. Ovo se nedešava kad dobije bilo šta na markerima, znači samo sa pink slipom. Igrao je 10x i jedno 4x dobio pink slip i svaki put ide u Windows. Jel se još nekom ovo dešavalo?

Poslednja izmena:
E max a ja taman mislio da probam kada sam video na slici gore da opet ima micubishi lancer! Cek rekoste da samo golf 5 ima prednju vucu; zar nebi trebao i lanser da ima?!?

Neo: naravno da tera u visokoj rezoliciji i na velikom monitoru; pa nije ih covek kupio da mu sminkaju sobu izgledom!!! Takodje na 25 frejmova nebih nikad ni pokusao da igram igru jel to je vise pacenje nego ikakav uzitak!!!

Poslednja izmena:
Da ali konstatacija da NEmoguće sporo radi na nVidia 7xxx seriji, baš i nemože da se kaže. Koliko je vama dovoljno fps-a da igrate? 150?

Meni je donja granica za igru 30 FPS.
A dovoljno je 40-50 FPS i preko.

Poslednja izmena:
jel neko probao da igra "Carbon" pod Vistom, jer kod mene cim je startujem posle one prve reklame izadje iz igre?

E max a ja taman mislio da probam kada sam video na slici gore da opet ima micubishi lancer! Cek rekoste da samo golf 5 ima prednju vucu; zar nebi trebao i lanser da ima?!?

Neo: naravno da tera u visokoj rezoliciji i na velikom monitoru; pa nije ih covek kupio da mu sminkaju sobu izgledom!!! Takodje na 25 frejmova nebih nikad ni pokusao da igram igru jel to je vise pacenje nego ikakav uzitak!!!

Eh Proday pa otkud Lancer-u prednja vuca,pa po cemu je poznat nego po 4*4,i on i subaru...CCCCCCCC,propustio si gradivo:D ...Sad bash neshto posmatram,najmanje su zastupljena evropska kola,a to mi se bash i ne svidja,ipak bi morao neki bmw da se ubaci(iako ga ne gotivim neshto previshe),i neki Audi pa da bude kola bash za svaciji ukus...:wave:

I da,shto se tice zahtevnosti,ja sam prvo citao komentare i reko moracu da pazarim novu graficku i josh giga memorije minimum da bi mi radilo...Kad ono radi na 1280*1024 sve na max i nikad mi ne secka,cak ni kad potpisujem,pada kisha,juri me murija i ostala cuda...Ne znam u cemu je fazon da ljudima sa 14 puta jacim mashinam igra seve,stvarno mi nije jasno...da imam 7950 gt verovatno bi mi radilo u 3500*2500:D

Poslednja izmena:
Danas sam zavrsio career-u... nikad nisam igrao laksu igru... i kracu... igra samo po sebi i treba da bude onakva kakva je... ko hoce simulaciju nek vozi GTR2... a sto se tice optimizacije da niste malo preterali ja sam sve stavio na high... i blur ukljucio... sredanja vrednost fps-a je bila 35fps... najvise sto je pao bio je na 25fps-a... u 1024x768... a posle sam stavio na 800x600 igra je poletela na 50-ak... dobro recicete da je to mala rezolucija ali ja sam navikao na nju... Igra je cista arkada... taman za 10-ak sati razonode.. :-devil-:

Kuku, sta je bre ovo, nakon 2-3 trke vec sam otkljucao turbo lol... Igra je smor... Secam se kako sam bio radoznao i srecan kada je izasao NFS:U2 i NFS:MW, a Carbon sam sav smoreno nabavio, smoreno instalirao, smoreno igrao i smoreno cu da ga izbrisem nakon 2-3 sata, cim ga predjem :D

Jedino gotivim automobile i autosculpt, al' samo za slikanje...

ZASTO BRE PONOVO GUBIM BMW NA POCETKU, PA SAMO ZBOG M3ke I IGRAM OVU IGRICU!!!

Nazad
Vrh Dno