Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Evo malo sam je igrao i uopste nije kratka igra kako svi kazu po meni bas traje.

Pa odigraj još nekih 6-8h i preći ćeš je celu.

Engine su jako lose iskoristili.
Refleksije na automobilima, motion blur...
Visual treatment - koliko mi se svidjao u MW toliko mi se ne svidja ovde, boje totalno izgube toplinu.

Radi ok u 1024x768 16xAF 2xAA.
Dodje mi da ponovo instaliram MW.

Poslednja izmena:
mnogo je kratko i mnogo je lako
ja nisam uspeo da izgubim trku a MW me bas preznojio
takodje gde je je***ni DRAG???

Igrica sljasti kao Las Vegas:) Gde se ukljucuje FRAPS, molicu lepo. Probao sam je na dva minuta, sve na MAX, ne deluje mi da secka?

Igra je nevidjeno retardirana, cist trash!

Svaki suvisan komentar je previse. MW je avion pored ovog promashaja, a vi koji se lozite na nju i imate wow ekefat, vi ste samo pseudo igrachi.

Uninstall i nikad vise install...

Evo moram i ja da se pridruzim pljuvanju."Ovo" je nesto najgore i najkrace sto sam igrao u NFS serijalu.Mislim kako ih nije stramota da se toliko srozavaju.Razumem da je to EA ali sad su ga preterali.:mad:

Svake godine ista pesma i svake sledeće će opet isti ljudi dizati topike i bajati bajke o novom NFS, a onda ga pljuvati...

Evo moram i ja da se pridruzim pljuvanju."Ovo" je nesto najgore i najkrace sto sam igrao u NFS serijalu.Mislim kako ih nije stramota da se toliko srozavaju.Razumem da je to EA ali sad su ga preterali.:mad:

nije to nista pogledaj sta radi ubisoft recimo,izdaju igru na 11gb koja traje 4 sata lol ovogodisnji rekord po meni

Nisam ni otvarao ovaj thread do sad, misleci da ljudi diskutuju pozitivno, pa reko da ne zagadjujem ... sad kad vidim da je 'publika objektivna' , dodajem da je ono teska krsina koja secka na 7800GTX top power koliko ti volja ....

shto je najcrnje, mnogo ce budala sirom sveta dati silne pare za ovaj shitware ... nama je bar savest po tom pitanju mirna :)

Fina igra,kratko traje ali shta da se radi a vi shto se tripujete niste pravi fanovi NFS-a. Jeste mali promashaj ali samo za duzimu igranja,ostalo je sve po meni ok,naravno bi voleo nalik kao porshe uleashed,da moze da se buzi bukvalno svaki deo automobila... ali mi mozemo samo da pljujemo :)
Neo geo,secka ti jer je tvoj "komp" teshka krshina...

Pa pazi, ja bi kao prvo za te pare koje si ti dao za pc kupio ps3 kad izadje, ali to sad nema veze, da li ti ili ja imamo vise kinte, tj koliko smo voljni da trosimo na gaming masinu

poenta je u tome da npr jedan flatout 2 (koji se meni graficki vishe svidja od carbona) prosto leti na tom pomenutom 7800GTX, koji ne bi trebao da je toliko slabiji od te tvoje 7950

znaci radi se o tome koliko se trudi oni koji rade igru ... bezobrazluk je da secka svejedno, a nema prakitcno nista od next gen feature-a

inace nfs sam bash voleo, ali tada se on zvao npr nfs:se, tako da sam imao prilike da pratim kako taj serijal polako ali sigurno pada ... bar za moj ukus

Meni se ne spushta ispod 30 fps,bash retko padne na nekih 28 i to kad me je jurilo:) 250 pandura....

Apsolutno ne razumem kako se to ljudi žale na seckanje, uključujući i Maxu :) Ja imam Semprona neklokovanog, 1 GB rama i 7900 GT, ovde ima ljudi i sa dosta jačim mašinama, pri čemu ne gasim win po ko zna koliko tako da mi je OS stalno zasmrđen, nijednom nije secnulo nimalo. Da ne koristite neke stare drajvere ili imate neki problem sa mašinama? Meni je zaista sve letelo, nemoguće je da secka na 7950 GX2 ili 7800 GT sa gomilom rama i dvoprocesorskim jezgrom© (kako mi rekoše u Apple zastupniku :d)

Ni meni to nije jasno,na mojoj mashini koja je dota slabija od pojedinih na kojima su se ljudi zalili da im secka,radi super,ja sam i vishe nego zadovoljan...

Pa pazi, ja bi kao prvo za te pare koje si ti dao za pc kupio ps3 kad izadje, ali to sad nema veze, da li ti ili ja imamo vise kinte, tj koliko smo voljni da trosimo na gaming masinu

poenta je u tome da npr jedan flatout 2 (koji se meni graficki vishe svidja od carbona) prosto leti na tom pomenutom 7800GTX, koji ne bi trebao da je toliko slabiji od te tvoje 7950

znaci radi se o tome koliko se trudi oni koji rade igru ... bezobrazluk je da secka svejedno, a nema prakitcno nista od next gen feature-a

inace nfs sam bash voleo, ali tada se on zvao npr nfs:se, tako da sam imao prilike da pratim kako taj serijal polako ali sigurno pada ... bar za moj ukus

imam playstation2 samo zbog GT seriala i tekken-a a vec sam ustekao za ps3 i nedo bog da imam 7950 :D

Apsolutno ne razumem kako se to ljudi žale na seckanje, uključujući i Maxu :) Ja imam Semprona neklokovanog, 1 GB rama i 7900 GT, ovde ima ljudi i sa dosta jačim mašinama, pri čemu ne gasim win po ko zna koliko tako da mi je OS stalno zasmrđen, nijednom nije secnulo nimalo. Da ne koristite neke stare drajvere ili imate neki problem sa mašinama? Meni je zaista sve letelo, nemoguće je da secka na 7950 GX2 ili 7800 GT sa gomilom rama i dvoprocesorskim jezgrom© (kako mi rekoše u Apple zastupniku :d)

Pazi, tebi za ljubav ću da vratim 7950GX2 da vidiš kako ne radi dobro na njemu u 1600 x 1200. Imaš i na nekom od mnogobrojnih testova, stranih, zar ne vidiš da je 2 do 3 puta sporije na 7950GX2 nego na X1950 XTX, koji mu u drugim igrama ne može ni da priđe... ***a, *****ali su nešto sa Carbonom za nvidiu, ali je 8800GTX toliko jak da mu je svejedno :)

edit:

evo ti primera...
nfs.png

Poslednja izmena:
primer pokazuje da igra ne koristi oba GPU-a na 7950gx2, ako ti to nije jasno do sada ne znam kako drugacije da ti se crta kad ti grafikon nije dovoljan...u svako slucajku karbon je ****** i ne vredi se nervirati oko njega, svakako ne vredi uzimati 8800gtx zbog njega. Sa druge strane EA je pokazao da ih nfs serijal vise ne interesuje i pojesce ih mrak u serijalu jer ce druge kuce i programeri skontati da oni stagniraju i preuzece im slavu (juiced 2, nadam se)

al si ti nešto nervozan večeras...
naravno da mi je jasno da igra ne koristi oba GPU-a, poenta je samo što je svaku igru moguće naterati da to učini, forsiranjem nekog od modova... AFR, SFR, AFR2 itd... Probaš pa vidiš kako radi. Ali čak i kad su oba GPU-a uključena (load balancing radi), nešto nije u redu sa igrom prema NVIDIA kartama. Evo, zanemari GX2 i uzmi 7900GTX za primer!

nononono nisam nervozan samo nisam stavlajo smajlije ***. znamo se dovoljno i bez smajlija... ups.. :)

primer pokazuje da igra ne koristi oba GPU-a na 7950gx2, ako ti to nije jasno do sada ne znam kako drugacije da ti se crta kad ti grafikon nije dovoljan...u svako slucajku karbon je ****** i ne vredi se nervirati oko njega, svakako ne vredi uzimati 8800gtx zbog njega. Sa druge strane EA je pokazao da ih nfs serijal vise ne interesuje i pojesce ih mrak u serijalu jer ce druge kuce i programeri skontati da oni stagniraju i preuzece im slavu (juiced 2, nadam se)

Ma jok, N4S serijal je vec bio u krizi sa onim nastavcima posle Porsche-a, pa se onda pojavio Underground, kao zacetnik nove serije. Sada iscrpljuju i tu tematiku ulicnih trka i modovanja, izrabljuju dok se bude moglo, pa ce onda opet da urade nesto novo i eto ih nazad. Tako to ide...

samo da izjavim da na racunaru iz potpisa ne moze da radi normalno ni u 1024x768 sa svim podesavanjima na low :wall: :wall: :wall:

Deluje nemoguce ja sam je isprobao na mojoj masini iz potpisa u 1024*768 4xAA Antistroptic... Blur i Vsync iskljuceni... Radi prilicno tecno... Isto tako je radio i sa 7600GT... Nisam stigao da probam u 1280*1024... Ali deluje mi da novi NFS ne razlikuje snagu GPU-a...

Pa brate dragi kako ti ne bi radilo sa 7800 gtx???
Pogledaj njegovu kompu iznad i videcesh da je razlika jedno 17 puta..:D
A radice ti i na 1280*1024 jer i meni opushteno radi natoj rezoluciji,tako da uzivaj...Pozdrav

meni na masini iz potpisa na rezoluciji 1024x468 , na high detaljima radi normalno,a na maximum malo secka. A masina je slabija od Cof-ove

23 FPS, otprilike, 1280*1024 ( ne moze vise zbog monitora ), sve na MAX, quick race, sam. Ali niti "secka" niti se "vuce"... I po meni je napravljena kao "odmor za ratnika (oblivion, gothic3, dark messiah)" , za odmaranje mozga, za mog klinca koji ima 9 godina... Da sam dao 50 evrica i ja bih se smorio sto sam toliko dugo cekao i puk'o kintu, a na prvi pogled je sve isto kao u prethodnim delovima ( mozda i gore ).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno