Igrica sljasti kao Las Vegas![]()
Gde se ukljucuje FRAPS
Evo moram i ja da se pridruzim pljuvanju."Ovo" je nesto najgore i najkrace sto sam igrao u NFS serijalu.Mislim kako ih nije stramota da se toliko srozavaju.Razumem da je to EA ali sad su ga preterali.![]()
Jeste mali promashaj...
Pa pazi, ja bi kao prvo za te pare koje si ti dao za pc kupio ps3 kad izadje, ali to sad nema veze, da li ti ili ja imamo vise kinte, tj koliko smo voljni da trosimo na gaming masinu
poenta je u tome da npr jedan flatout 2 (koji se meni graficki vishe svidja od carbona) prosto leti na tom pomenutom 7800GTX, koji ne bi trebao da je toliko slabiji od te tvoje 7950
znaci radi se o tome koliko se trudi oni koji rade igru ... bezobrazluk je da secka svejedno, a nema prakitcno nista od next gen feature-a
inace nfs sam bash voleo, ali tada se on zvao npr nfs:se, tako da sam imao prilike da pratim kako taj serijal polako ali sigurno pada ... bar za moj ukus
Apsolutno ne razumem kako se to ljudi žale na seckanje, uključujući i MaxuJa imam Semprona neklokovanog, 1 GB rama i 7900 GT, ovde ima ljudi i sa dosta jačim mašinama, pri čemu ne gasim win po ko zna koliko tako da mi je OS stalno zasmrđen, nijednom nije secnulo nimalo. Da ne koristite neke stare drajvere ili imate neki problem sa mašinama? Meni je zaista sve letelo, nemoguće je da secka na 7950 GX2 ili 7800 GT sa gomilom rama i dvoprocesorskim jezgrom© (kako mi rekoše u Apple zastupniku :d)
primer pokazuje da igra ne koristi oba GPU-a na 7950gx2, ako ti to nije jasno do sada ne znam kako drugacije da ti se crta kad ti grafikon nije dovoljan...u svako slucajku karbon je ****** i ne vredi se nervirati oko njega, svakako ne vredi uzimati 8800gtx zbog njega. Sa druge strane EA je pokazao da ih nfs serijal vise ne interesuje i pojesce ih mrak u serijalu jer ce druge kuce i programeri skontati da oni stagniraju i preuzece im slavu (juiced 2, nadam se)
meni na masini iz potpisa na rezoluciji 1024x468 , na high detaljima radi normalno,a na maximum malo secka. A masina je slabija od Cof-ove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari