Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Prvi utisak...uzhas...grafika uzhas...mada me skoro stalno izbacalo na desktop...nisam poshteno ni odigrao...

U demo-u ne mogu da se menjaju video options :)

Poslednja izmena:
Evo ljudi probao sam demo, i moze da se menja video options.Grafika je cudna( slicna kao i pre ali su jos neka osvetljenja i gluposti ubacili).Ali upravljanje su upropastili.Kao da vozis tenk.Kada stavis sve na max vuce 750 rama.

Evo ljudi probao sam demo, i moze da se menja video options.Grafika je cudna( slicna kao i pre ali su jos neka osvetljenja i gluposti ubacili).Ali upravljanje su upropastili.Kao da vozis tenk.Kada stavis sve na max vuce 750 rama.

Gde je video options kada se udje u igru?

Cim udjes u igru i izaberes recimo egzotik kola,onda stisnes broj 1 na tastaturi i onda ides strelicom ka dole.

Hmm, izgleda da nema razlike izmedju Car Detail Low i High, isto vazi i za Road Reflection Detail, World Detail - isto izgleda i Med i High, Shader Detail - isto izgleda Low i Med. Znaci, izgleda isto, a takodje nema razlike u broju FPS-a :)

BTW, lepo radi na konfi pored u 800x600, sve na High sem Motion Blura i Particle efekata, iz drajvera - 6xTemporal AA, 16xAF, Texture i Mipmap Detail HighQ, V-Sync Off
Ako neko moze da mi kaze u cemu je razlika izmedju obicnog i Temporal AA? :)

Poslednja izmena:
totalno sam se razoracao, pa ovo nije igrivo u 1280*1024 sve na high na 7900GTO... prezahtevno, a nista "pametno" da vidis... optimizacija nula...

ja sam na 30% pa kad skinem cu se izjasnim,mada s obzirom kolko sam negatinih komentara procitao,razmishljam se da udarim CANCEL

totalno sam se razoracao, pa ovo nije igrivo u 1280*1024 sve na high na 7900GTO... prezahtevno, a nista "pametno" da vidis... optimizacija nula...

Kako ti nije igrivo na 7900GTO? M,eni na ovom kompu sto mozes da vidis pored radi dobro u 800x600, a detalje mozes da vidis u 2 posta iznad tvog :)
Kod tebe bi trebalo da radi u 1600x1200 i sa AA i AF ;)

Kako ti nije igrivo na 7900GTO? M,eni na ovom kompu sto mozes da vidis pored radi dobro u 800x600, a detalje mozes da vidis u 2 posta iznad tvog :)
Kod tebe bi trebalo da radi u 1600x1200 i sa AA i AF ;)

Trebalo bi da radi, ali ne radi. Iz igre sam podesio sve na HIGH sa 4xAA i rezoluciju 1280x1024. Igra uopste ne radi glatko vec imam utisak da se vuce. Los port sa konzole, nista bolji od prethodnika...

Iz igre sam podesio sve na HIGH sa 4xAA i rezoluciju 1280x1024

Probaj da iz drajvera namestis AA i AF, a ne iz igre
BTW, jel neko provalio ovo
"izgleda da nema razlike izmedju Car Detail Low i High, isto vazi i za Road Reflection Detail, World Detail - isto izgleda i Med i High, Shader Detail - isto izgleda Low i Med. Znaci, izgleda isto, a takodje nema razlike u broju FPS-a" ;)

Sa onim max podesavanjima (par postova gore) u igri imam oko 25fps ide do 30... srednje zalosno.. Kada sve iskljucim i stavim na 800x600 low fps skoci u proseku na 60 (ima pikove do 90)...

Pokrenuo sam ga.50 frejmova.Nekada skoci 5 frejmova gore dole.Ali 99% 50.1280x1024 sve na max

pokreni fraps pa vidi svoj frejmrejt sa svim detaljima na max

Sasvim je moguce da ima 50FPS. X1900XTX je broooka dobra kartica, mozda bi trebalo da ima i preko 50FPS.

Kod mene je na 7600GT FPS u rasponu od 20-30 FPS i to tek kada ugasim motion blure (bez kog mi BTW igra izgleda mnogo lepsa). Gotovo da nema razlike izmedju AA off, 2x i 4x ... razlike u FPS su zanemarljive. Zakljucak je da je igra izuzetno zahtevna i da ti treba grafika od 300+ eura da bi sve radilo kako treba. Nadam se da ce finalna verzija igre, patchevi i novi drajveri donet poboljsanja u vidu frame ratea jer ovo je katastrofa koliko je zahtevno.

Poslednja izmena:
Sasvim je moguce da ima 50FPS. X1900XTX je broooka dobra kartica, mozda bi trebalo da ima i preko 50FPS.

Kod mene je na 7600GT FPS u rasponu od 20-30 FPS i to tek kada ugasim motion blure (bez kog mi BTW igra izgleda mnogo lepsa). Gotovo da nema razlike izmedju AA off, 2x i 4x ... razlike u FPS su zanemarljive. Zakljucak je da je igra izuzetno zahtevna i da ti treba grafika od 300+ eura da bi sve radilo kako treba. Nadam se da ce finalna verzija igre, patchevi i novi drajveri donet poboljsanja u vidu frame ratea jer ovo je katastrofa koliko je zahtevno.

Igra trazi i Dual Core CPU i ko zna kakve jos kerefeke :mad: Daj bre, pa Flatout 2 izgleda 16x bolje i radi bar 5x brze na na 4x slabijoj konfiguraciji:crash: (al sam ga srochio:bottle: )

Ljudi koji su radili igru stvarno zasluzuju :smackbum:

Igra trazi i Dual Core CPU i ko zna kakve jos kerefeke :mad: Daj bre, pa Flatout 2 izgleda 16x bolje i radi bar 5x brze na na 4x slabijoj konfiguraciji:crash: (al sam ga srochio:bottle: )

Ljudi koji su radili igru stvarno zasluzuju :smackbum:

Potpuno se slazem sa tobom a pogotovu ovo vezano za Flatout2.

ja juce instalirao FO2 konacno (jedinicu nikad nisam ni deinstalirao) nabavio Rumblepad 2, a Carbon cemo za godinu-dvije, ipak ja imam "ragu" sa 6600GT :d

Juce ceo dan skidam i kad mi je stiglo na 85 procenata,napishe kao DONE i nece da se instalira jer mu fale neki fajlovi,znaci ne mou da verujem,10 sati skidam da bi me tsko iskulirao...Ufffffffffffffffffffffffff:wall: :crash:

Meni je torrent zapeo na 41.8% a dotle je isao 25-26 a odatle ide 0.2-1 kakvo njesra.

Izgleda da nije up-ovano do kraja ili da je up u toku.

Sve dok gomila juri stoti deo ovakve igre, oni ce izbacivati to. Ne pamtim kada sam na gamershellu video vecinu mirrora punih 100 ili 99%, a evo i ovaj thread je ogroman za ono shto treba ochekivati od novog dela "nocnog" NFSa :)

Demo sam skinuo i ochajan je, zahtevan i odvratno izgleda, a zvukovi su u PS2 verziji bolji, jedino shto je inache bolje od prethodnog dela..

Sve dok gomila juri stoti deo ovakve igre, oni ce izbacivati to. Ne pamtim kada sam na gamershellu video vecinu mirrora punih 100 ili 99%, a evo i ovaj thread je ogroman za ono shto treba ochekivati od novog dela "nocnog" NFSa :)

Demo sam skinuo i ochajan je, zahtevan i odvratno izgleda, a zvukovi su u PS2 verziji bolji, jedino shto je inache bolje od prethodnog dela..

A cek, pa kad je EA u poslednje vreme izbacio neku "normalnu" i "inovativnu" igru??? :)

Skidam i ja demo, a bas mi je zao sto trosim net na takvu glupost :(

igrao sam nfs carbon demo i mogu reci samo pohvale. extra je uradjeno svaki detalj mi se svidja. u demo-u ima camaro, gallardo i evo8. vozio sam sa sva 3 i stvarno je bruka... drift mi se svidja jer je zarazan do jaja pogotovu sto su kola brza ko zmaj makar u demo-u. jedina zamerka je sto na pocetku kad das gas kola se tresu ono levo desno.... to je krsh i lichi na sega mega drive igrice...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno