- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Ima i na File Planetu demo... skida se, 25% 
Evo ljudi probao sam demo, i moze da se menja video options.Grafika je cudna( slicna kao i pre ali su jos neka osvetljenja i gluposti ubacili).Ali upravljanje su upropastili.Kao da vozis tenk.Kada stavis sve na max vuce 750 rama.
Radi brze.
totalno sam se razoracao, pa ovo nije igrivo u 1280*1024 sve na high na 7900GTO... prezahtevno, a nista "pametno" da vidis... optimizacija nula...
Kako ti nije igrivo na 7900GTO? M,eni na ovom kompu sto mozes da vidis pored radi dobro u 800x600, a detalje mozes da vidis u 2 posta iznad tvog![]()
Kod tebe bi trebalo da radi u 1600x1200 i sa AA i AF![]()
Iz igre sam podesio sve na HIGH sa 4xAA i rezoluciju 1280x1024
Sa onim max podesavanjima (par postova gore) u igri imam oko 25fps ide do 30... srednje zalosno.. Kada sve iskljucim i stavim na 800x600 low fps skoci u proseku na 60 (ima pikove do 90)...
Kako tako malo frejmova imas sa tom kartom.Trebao bi vise da imas.
pokreni fraps pa vidi svoj frejmrejt sa svim detaljima na max
Sasvim je moguce da ima 50FPS. X1900XTX je broooka dobra kartica, mozda bi trebalo da ima i preko 50FPS.
Kod mene je na 7600GT FPS u rasponu od 20-30 FPS i to tek kada ugasim motion blure (bez kog mi BTW igra izgleda mnogo lepsa). Gotovo da nema razlike izmedju AA off, 2x i 4x ... razlike u FPS su zanemarljive. Zakljucak je da je igra izuzetno zahtevna i da ti treba grafika od 300+ eura da bi sve radilo kako treba. Nadam se da ce finalna verzija igre, patchevi i novi drajveri donet poboljsanja u vidu frame ratea jer ovo je katastrofa koliko je zahtevno.
Igra trazi i Dual Core CPU i ko zna kakve jos kerefekeDaj bre, pa Flatout 2 izgleda 16x bolje i radi bar 5x brze na na 4x slabijoj konfiguraciji:crash: (al sam ga srochio:bottle: )
Ljudi koji su radili igru stvarno zasluzuju :smackbum:
Sve dok gomila juri stoti deo ovakve igre, oni ce izbacivati to. Ne pamtim kada sam na gamershellu video vecinu mirrora punih 100 ili 99%, a evo i ovaj thread je ogroman za ono shto treba ochekivati od novog dela "nocnog" NFSa
Demo sam skinuo i ochajan je, zahtevan i odvratno izgleda, a zvukovi su u PS2 verziji bolji, jedino shto je inache bolje od prethodnog dela..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari