Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

ako cemo iskreno i u GT4 je bilo prisutno poprilichno "kechapa" :D

koliko ja znam kecap moze da se iskljuci. ja kad sam pikao MW i ostale lozacke delove moglo je da se iskljuci.

Hahaha.Koja jad od fizike.Kada driftujes netreba ti rucna, kola sama klize.Na betonu sam a ne na ledu.Boze sta mi cekamo_Ovo je u stvari za decu.2006 je godina a grafika je malo bolja od GTA.Pocinje igra da mi se gadi.

Okacite neke screenshot-ove!

Pa izgleda da je igra toliko popularna kad ima 14 strana topica a još nije izašla. Pa sad, bila grafika ružna ili ne, sa i bez kečapa...

Kad vidim onu ribu na pocetku kako mi prica gluposti o sigurnoj voznji odma mi padne mrak na oci kao da je igra za decu.:)
Probao sam demo i odlicnio radi sa svim max detaljima u 1024x768.Neki moji utisci su da je sve to vec vidjeno i prezvakano ali kao sto rece byMax evo 14.strana o igri koja jos nije izasla.

sve to na staru slavu

Carbon izgleda MNOGO bolje radi na ATi karticama.

infs.jpg

Poslednja izmena:
ma bruka!
btw prica se da ce nvidia popraviti preformanse, doterati drajvere za sledecu verziju drajvera... we'll see...

Jako cudno posto NFS MW dosta bolje i izgleda i radi na NVIDIA hardveru, a to se može videti u nekoliko mojih poslednjih testova... (ili na bilo kom stranom testu).

Ma bruka da na 7950GT daje samo 30 fps-a.

Ma nesto tu nije dobro optimizovano, Mogu da se kladim da ce igra moci da se igra na 6600GT sa svim detaljima na medium u 1280x1024, a da cu ja moci u 1680x1050 u sve fullu da igram na x850xt

Ma nesto tu nije dobro optimizovano, Mogu da se kladim da ce igra moci da se igra na 6600GT sa svim detaljima na medium u 1280x1024, a da cu ja moci u 1680x1050 u sve fullu da igram na x850xt

Malo preterujes a? :)
Pa zasto bi onda postojale 7900GT, GS i slicne karte? Ko bi ih kupovao? Pa demo tek sa X1900 radi normalno u 16x12, a ti bi da i tebi radi tako sa X850XT koja je realno negde ne nivou 7600GT-a ;)

Ma bruka da na 7950GT daje samo 30 fps-a.

Po ovom screenu mogu da predpostavim da u 1920 x 1200 sa AA i AF neće raditi ni na 8800GTX. Hahhaha, a na tome ću u toj rezoluciji terati Crysis. Katastrofa. Ma ne verujem da su te performanse, elitebastards je imao par užasnih ispada sa fake rezultatima...

Ma videće te da će se moći lepo igrati na 66oo0GT. Nije ta karta koliko za baciti, ja sam ipak na njoj terao u 168ox1o5o MW, tako da mislim da će sa njom OK raditi ali u 144ox9oo za wide tj 1280x1024 za 4:3. To je isto kao što sam na 96oo Pro igrao MW u 1024x768 sa svim na High. Samo dajte malo vremena EA-u i nVidia-i i Ati-u da lepo sve srede i sve će ok da radi.
Nego kad izlazi taj Carbon, ja već mesec dana pikam MW pa čisto da uporedim čim izađe, a ne da se sećam kako je MW izgledao :)

Poslednja izmena:
Ma videće te da će se moći lepo igrati na 66oo0GT. Nije ta karta koliko za baciti, ja sam ipak na njoj terao u 168ox1o5o MW, tako da mislim da će sa njom OK raditi ali u 144ox9oo za wide tj 1280x1024 za 4:3. To je isto kao što sam na 96oo Pro igrao MW u 1024x768 sa svim na High. Samo dajte malo vremena EA-u i nVidia-i i Ati-u da lepo sve srede i sve će ok da radi.
Nego kad izlazi taj Carbon, ja već mesec dana pikam MW pa čisto da uporedim čim izađe, a ne da se sećam kako je MW izgledao :)
ja ni sa 6600GT nisam igrao MW 1024x768 sve na max, tako daaa...

Nadam se da ću ovim autosculptom moći barem da napravim kopiju Eleanor-e (Mustang Shelby GT500 iz Gone in sixty seconds).http://www.ea.com/nfs/carbon/us/car.jsp
Samo šteta što nema Ferrari-a, ili BMW, dobro je što su vratili Skyline, i ubacili barem jedan Alfa Romeo, ali opet preteruju sa nekim automobilima, npr eclipse gsx iz 1995-e, i najnoviji Eclipse GT, pa zatim Murcielago, i Murcielago LM640, Pa novi Ford Mustang GT, novi mustang shelby GT500, i stari mustang shelby gt500, pa stari, i novi dodge charger r/t,itd...
Valjda su videli fazon iz SRS-a, Skyline GTR, pa Skyline GTR v-spec, pa Skyline GTR v-spec nur, pa Skyline GTR v-spec nurII...
Mada opet bolje i to nego da su smanjili broj automobila.

Poslednja izmena:

E bash kad smo kod toga, kako si ti uspeo da podesish widescreen rezoluciju??? Ja sam svuda trazio i nisam nashao da to moze...

ja ni sa 6600GT nisam igrao MW 1024x768 sve na max, tako daaa...

Pardon sad sam tek video da sam napisao MW, mislio sam na U2, a MW nisam ni igrao sa 9600PRO, ali sa 6600GT mi 100% radi OK u 1280x1024 bez AA, dok u 1024x768 ide i AA na full.

E bash kad smo kod toga, kako si ti uspeo da podesish widescreen rezoluciju??? Ja sam svuda trazio i nisam nashao da to moze...

Sve što ti treba nalazi se u atachmentu. Samo ovo raspakuj u root direktorijum, i umesto speed.exe u shortcut-u pokrećeš nfsmwres.exe i tu namestiš rezoluciju koju hočeš.

Prilozi

• nfsmwres.zip
    10.1 KB · Pregleda: 55
Svaki dalji post u vezi torrent linkova i sl. bice obrisan i rezultovace zakljucavanjem thread-a dok ce autor biti sankcionisan.

Pozdrav

Gledajuci ove shotove osecam se kao da gledam shotove starijih NFS-ova... i sta je ovde novo? Cak je i GUI slican :)

Gorane, jel si ovo hvatao sa medium ili low setovanjima? Texture su očajno niske rezolucije!

Cini mi se da je ovde jedini napredak detaljnija unutrasnjost automobila....sve ostalo je isto....smor totalni.Jel se i ovde vozi samo po mraku?...Pa zar je toliki problem da se kombinuje dan\noc.....al naravno, vise posla manje $$$
Maximum na texturama....uzas.Asfalt se vratio na detaljnost iz undergrounda...

Poslednja izmena:
Vrh Dno