Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Daj bre ne *****avajte :)
Automobil u U2 se ponaša kao bob sanke. Sve je užasno, upravljanje, skretanje, klizanje kola, sve. I to je sve delimično popravljeno u MW.

Automobil u U2 se ponasha najrealnije od svih arkadnih voznji koje sam igrao, a igrao sam sve, kakve bre sanke :D

Daj bre ne *****avajte :)
Automobil u U2 se ponaša kao bob sanke. Sve je užasno, upravljanje, skretanje, klizanje kola, sve. I to je sve delimično popravljeno u MW.

Davno je bilo kad sam igrao U i U2 ali cinimi se da automobili u U2 nisu bili bas kao bob sanke. Dobro mogli su da malo bolje urade upravljanje ali nije bilo toliko lose.:type:

Kao sto rece mitarus:
Kad bi samo novi deo imao izgled MW-a (ali noc) + feeling NFSUa

pa takav ce i biti izgleda :p
sve u svemu videcemo kada izadje, ali od realnosti nemojte nista ocekivati, ne znam da li je neko pomenuo na predhodnim stranama ali su rekli kako ce poboljsati fiziku i damage model u ovom delu, videcemo za mesec dana, demo bi trebao da izadje danas, po nekim glasinama sa ea foruma

A sto vam smeta bullet time??? Bas je fora kao u filmovima.
driver.gif

A sto vam smeta bullet time??? Bas je fora kao u filmovima.
driver.gif

Meni je OK, ali samo dok se ganjas sa pandurima...
E sad, cela pandur tematika mi je trula, tako da to vazi i za bullet-time :)

Smorio sam se kad sam video jednog ortaka kako vozi regularnu trku.
Ja brze vozim kolica po C-Marketu no sto on vozi Lansera :D

jel stig'o demo?

Ima demo za PS2 vec 15 dana, al nisam ga prob'o :)

Ma dobro taj, ali za PC niks...

A kako to da nisi probao demo? :)

Još samo kada bi ubacili barem jedan Ferrari, Alfa Romeo ili neki normalan BMW. Nego da li je neko pregledao malo sadržaj Most Wanted foldera, tu sam našao da li audio fajlove, ili nesto tako, sa nazivima 360 modena, TVR Tuscan, BMW M5...
Kada bi se samo vratili korenima i uradili nešto na fazon nfs4-ke, i 5-ce. I još kada bi ostavili mogućnost ubacivanja custom (user created) automobila, i staza kao što je to moglo u nfs 2,3,4,5.

Ferrari - fuj, smara vise, a toliko ih italijani cene i da ako bi bio ubacen u tuner serijal NFSa, sigurno ne bi dobio dozvolu za budzenje (kao sto je bio slucaj sa M3kom u MWu).
Alfa Romeo - e to bi bilo pametno, mada vise vredi dizajn nego same performanse...
BMW - pa 'de ces vise od M3ke, mozda neku sedmicu dizel? :p Pametno bi bilo da ubace recimo M6 u najjacoj klasi ili/i BMW 1 u najslabijoj klasi, ali sumnjam da se BAS toliko pale kanadjani na BMW

Ideja za custom automobile i staze mi se svidja...

Valjda 11 novembar.

edit: Mada naidjoh i na 31. oktobar, ko ce im ga znati.

Poslednja izmena:
Shto se tiche igre, boli me shta ce da stave, ionako je fizika svih automobila ista, ko da je bitno da li vozish kantu, metlu, usisivach ili auto :)

Poslednja izmena od urednika:
Sto se mene tice nisu uopste trebali ubacivati Porsche Carrera i ostala skupa auta. Mislim sta ima da se budzi na lamborghini-ju a i koja bi se to budala trkala sa autom koji kosta 250 hiljada evrova:trust:

Sto se mene tice nisu uopste trebali ubacivati Porsche Carrera i ostala skupa auta. Mislim sta ima da se budzi na lamborghini-ju a i koja bi se to budala trkala sa autom koji kosta 250 hiljada evrova:trust:
Sve "budale" koje su učestvovale na Gumball-u.
A ja bih ostavio te egzotične automobile u igri, ali ne bih dozvolio da se toliko prčka oko njih jer su oni savršeni kakvi jesu.

Pa dobro mozda nisu svi budale.
Ja sam mislio na normalne ljude a ne na razmazene bogatase i glumce. Stvarno sam se iznenadio kad sam vidio koja su auta u NFSMW i mislio sam da ce u Carbon-u to da isprave.

Ma M3 rules ;)

Inace i ovaj NFS ce biti sr@nje, samo sto ce biti vise igranije sr@nje :p

Poslednja izmena:
Činjenica je da u ju es ima dosta sixty seven mustanga sa big block V8 motorima, koji jednostavno vape da se poboljšaju, a da ne spominjemo sixty nine dodge chargere, pa chevy impala, chevy corvete, chevy camaro, pontiac gto, .... A japanci su dosta zastupljeni zbog popularizacije drift-a. Ok priznajem da se japanci mogu extra nabudžiti, viđao sam da ljudi bez nitro sistema izvlače 700hp-a iz malog dvolitarskog twin turbo lancer evo motora. A tu je i moj omiljeni agregat sr20 (motor iz Skyline-a R33, i R34), koji se uz malo čip tjuninga može nagurati do 500hp, a uz dalje prepravke može i do 1000hp-a, ali opet gledao sam neke likove koji su kupili matoru korvetu stingray (c2), sa small block V8 agregatom od 5,5 litara, dodali dva turbo punjača sa interkulerima, custom usis, i custom izduv, i uspeli da izvuku 1500 hp-a

mmmmm Mustang........Impala.....Camaro......mmmmmm

Bilo bi jako lepo kada bi napravili recimo NFS Xtreme, u kom bi baš ovo gore opisano moglo da se radi sa automobilima (motorima). Tj da imaš 100000000000 raznih čipova, turbo, usis, izduv, bregasta..... Znači sve u s itna creva. Što se grafike tiče nemora da bude ništa naročito (nek bude slična NFS U1 i ja ću biti zadovoljan) ali da sve ostalo bude do detalja.
Sećam se davno beše neka igra u kojoj si na počektu dobijao kola koja si "sam" budžio, tj kupovao sve potrebne delove (naravno ne u najsitnija creva) i to sve ugrađivao. I sećam se da je na tamo nekom nivou (pred kraj) kad si dobio pristup najjačem motoru, i na njega stavio najbolji (najsuplji) izduv išao si 10-tak kmph sporije, dok sa predzadnjim po ceni si išao max. Pa onda je isto tako bilo i sa nekom turbinom.........
E kad bi ovo ubacili u NFS bilo bi idealno. Znam da sam sate provodio u NFS U2 (ili to beše U1) u onom custom tuning delu ispobavajući razne načine turba, prenosa......
Znam samo da sam sve likove koji su mnogo više vremena igrali prao sa "lošijim" kolima koje mi oni izaberu.

EDIT: Koliko sam ja video u MW pod Need for Speed Most Wanted\CARS\ ima direktorijum 350Z (moj omiljeni iz U2) ali ga nigde u igri nema, tj ja ga nisam našao.

Poslednja izmena:
Sećam se davno beše neka igra u kojoj si na počektu dobijao kola koja si "sam" budžio, tj kupovao sve potrebne delove (naravno ne u najsitnija creva) i to sve ugrađivao. I sećam se da je na tamo nekom nivou (pred kraj) kad si dobio pristup najjačem motoru, i na njega stavio najbolji (najsuplji) izduv išao si 10-tak kmph sporije, dok sa predzadnjim po ceni si išao max. Pa onda je isto tako bilo i sa nekom turbinom.........

Redline Legal Street Racing mozda? Ta igra je uber-bagovita, ali savetujem vam da je ponovo instalirate i da probate sa najnovijim patchom, nemate pojma kako su bagovi spravljeni i igra izgleda normalno i optimizovanije :zgran: Istina, ostale su jos neke decije bolesti, ali otom-potom :)

Zanimljivo da ima jos jedna igra koja je veoma slicna, ista firma, samo ime joj je Street Legal Racing... jel neko probao (mali offtopic)?

A da stave sve te silne delove u NFS? Ma ok, slazem se, ali igra bi onda bila polu-simulacija i trebalo bi im bar 3 pristojne godine da je odrade...

Neznam dali je ta, znam samo da je bilo davnooooo u doba 486-ica sam je igrao ali mislim da je išla glat i na 386.

EDIT: Koliko sam ja video u MW pod Need for Speed Most Wanted\CARS\ ima direktorijum 350Z (moj omiljeni iz U2) ali ga nigde u igri nema, tj ja ga nisam našao.
Pa nema ga, ovi smradovi iz EA su umesto da uzmu auto koji je u igri pa snime zvuk sa stock motorom, pa ga nabudže pa opet snime zvuk, itd..., oni su uzimali zvukove od drugih automobila npr ferrari 360 spider je dao zvuk skroz nabudženoj mazdi RX8.
Ukoliko si obratio pažnju na moj raniji post gde sam vam skrenuo pažnju da je napravljen prvi comunity add on auto (ferrari 360 spider na http://www.nfscars.net), koristeći zvuk od ferrari 360 spider-a, pa možda postoje šanse da neko napravi i nissan 350z.

Poslednja izmena od urednika:
kakav crni BMW u NFS5 (Porsche unleashed)???

Vrh Dno