Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Ajde malo da promenimo temu, sta mislite o ljudima u NFS:C, tj pesaci (koji nisu ni u ovoj verziji)? Ja bih njih rado Carmageddonovo' :)

Pa napravite vi bolju igru ako vam se ova ne svidja...Ili se ponudite da radite za njih mozda ce bolje da im krene...:D :d :wall:

Sad cemo se opet vratiti na temu "debelih ljudi koji puse tompus u svojoj kancelariji na 120tom spratu"....

Pa shta je pljujete...Mozete do prekosutra tako...Isto ko shto bi ja pola drugih igrica ispljuvo ali necu,ne zanima me...:banana: :wall:

Jel' zna neko da li je izasao NFS Carbon i El Matador?:wave:

Meni ne izgleda nista bolje od mw i udgr

Hvala ti Dorry na odgovoru i dobrodoslici. Nisam gledao trailer jer koristim dial-up nego samo slike ali izgleda mi da ce ovaj Carbon biti dobar. Mada mi se ne svidja to sto se trka samo nocu i sto kao kod MW imas samo bodi-kit a ne posebno dijelove kao kod UDGR.

Poslednja izmena:
Bice sigurno dobar, isti kao i prethodni delovi, a dok ima onih koji ce 5x isto da igraju, oni ce da prave nastavke :)

tako nekako, tesko da mogu bog zna sta da poprave, malo da pojacaju grafiku, ubace nova kola i to je to...sto se voznje tice, ista je u svakom delu...bilo bi lepo da pojacaju ostecenja na kolima, to verovatno nece doprineti ni oduzeti nista samoj voznji, ali ce malo estetski biti interesantnije :)

Odgledao sam nekoliko trailera i ovo je potpuno isto kao NFSU2.

Grafički nije, nego kao Most Wanted, koji ipak izgleda dosta bolje od U2...

Ma ne grafichki, nego atmosfera, gameplay, fizika, zvukovi bla...

Pa to su oni izgleda i htjeli. Da spoje NFSU2 i MW.

Poslednja izmena:
Nema šanse, NFS U2 ima ubedljivo najgoru fiziku od svih delova.
Ko da voziš sanke.

A tebi bolji prvi deo ? :) Meni je NFSU2 najbolja arkadna fizika ikada, a zvuk je nevidjeno realan, isti kao originalni za skoro svaki auto, ali kasno su se setili kada smo se ispucali sa NFSU (ladno sam ga ja preshao :)). Sada posle 3 dela sve je to bljutavo i neverovatno dosadno...

Meni je legao bio NFSU bio legao jer sam dobro naučio drag i driftovanje, pa sam samo to i cepao, ali sam prešao igru zbog napredovanja :) Posle sam se zgadio kad sam video bullet time u MW, bojkotovao ga, a onda kad sam uzeo veliki monitor, opet ga instalirao i prešao... Fizika je krš, ali mi se ipak više sviđa od FlatOut 2 (FlatOut 1 naprotiv, i dalje imam instaliran).

I meni je nevidjena glupost bullet time u MW. Ajd' u nekoj pucacini i ima neku svrhu ali u trkama je obicna glupost. Po meni MW nije tako losa igra kao sto je pojedini smatraju, mada ima stvari koje su mogle biti doradjenije.

Ma dajte, pa i u Undergroundu 1 je bolja "fizika"... ne mislim na realnost nego jednostavno na udobnost vožnje, što je i poenta u ovakvim igrama. A to u U2 nema. MW ga bije samo tako.

Kakvu udobnost, smetaju ti rupe ? :)

Jel zna neko ETA za NFSC?

Sama voznja je u NFSU bila po mom ukusu. Sem retardiranih protivnika - skucas ih kako 'oces. Inace, sam response automobila, brzina, uske ulice, saobracaj koji moras da izbegnes itd...

Kod MW-a mozes samo da pustas gas, ulice od 18 traka, skrenes kako volis.
Kad bi samo novi deo imao izgled MW-a (ali noc) + feeling NFSUa :banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno