Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

prema podacima koje imam vec mesec dana izaci ce u novembru a mozda se i produzi i do januara,imam i slike i trailere mogu da postavim neku sliku ili trailer ali ne znam kako sliku znam ali trejler ne znam!
Sad bi trebalo da izadje demo igrica ako je neko ima nek da adresu odakle je skinuo demo ima bolju grafiku nova kolca kao chrysler i nissan 350z koji mi stoji na pozadini ima jedna fora u budzenju vise se ne moze budziti body ono izaberesbody 1,2,3,4,5 pa sad biraj nego sam ga radis mozes da napravis udubljenje i ispupcenje gde hoces na primer na haubi obelezis gde hoces i valjda stsnes nadole i ono ide nadole hauba i taj inace nfs CARBOn je mesavina undergrounda i Most Wanteda!
Kada se trakas imas ukupno 8 igraca sto je rekao neko pre mene banda protiva bande ti mozes ubaciti nekog u bandu i trkati se protiv druge bande tvoaj banda moze nositi skin koji dodelis(napravis) i tako to jedva cekam da izadje demo>>>>>>>juhu

prema podacima koje imam vec mesec dana izaci ce u novembru a mozda se i produzi i do januara,imam i slike i trailere mogu da postavim neku sliku ili trailer ali ne znam kako sliku znam ali trejler ne znam!
Sad bi trebalo da izadje demo igrica ako je neko ima nek da adresu odakle je skinuo demo ima bolju grafiku nova kolca kao chrysler i nissan 350z koji mi stoji na pozadini ima jedna fora u budzenju vise se ne moze budziti body ono izaberesbody 1,2,3,4,5 pa sad biraj nego sam ga radis mozes da napravis udubljenje i ispupcenje gde hoces na primer na haubi obelezis gde hoces i valjda stsnes nadole i ono ide nadole hauba i taj inace nfs CARBOn je mesavina undergrounda i Most Wanteda!
Kada se trakas imas ukupno 8 igraca sto je rekao neko pre mene banda protiva bande ti mozes ubaciti nekog u bandu i trkati se protiv druge bande tvoaj banda moze nositi skin koji dodelis(napravis) i tako to jedva cekam da izadje demo>>>>>>>juhu

Ma sve je to lepo, ali pa 'de ti je bre tacka ( . ) i zarez ( , )?

Poslednja izmena:
evo ja da postujem info ovoj drugoj igri koju neopravdano zapostavljate pa mi kazite sta mislite... ovo sam iscupao na netu... valjda iz nekog magazina je preview:

Unlimited wants to detail Hawaii’s Oahu in
Google Earth density, from Waikiki’s white
sands and high-rise glitz to the wave-smashed
and somewhat seedy North Shore. Such accuracy
doesn’t conflict with the demands of designing
raceways, says producer Ahmed Boukhelifa:
“You don’t need closed circuits to enjoy driving,
and we began breaking boundaries in our previous
racers, V-Rally and Need for Speed: Porsche
Unleashed. Plus, this place is the perfect setting.”
Island variety—valleys bracketing Koolau’s
volcanic spine and one-road-wide communities
of run-down housing and rickety storefronts—
bears him out. “We have, however, simplified the
interstate network in one important respect,” he
reveals. “We’ve eliminated annoying dead ends.
The remaining 1,000 miles of pavement recreate
Oahu’s more pleasurable routes.”
Reflecting the postcard-pretty scenery in
Turtle-Waxed carbon fiber, TDU’s lineup licenses
Aston Martin, Pagani, McLaren, Koenigsegg,
Lamborghini, and other ultracar manufacturers.
“Our cockpit cam, a Test Drive tradition, offers
unprecedented detail,” says Boukhelifa, citing
the dashboard gauges, working windows, and
normal-mapped steering wheels that make a
skin-deep difference. “When you want to invest
in a vehicle, you drop by the actual dealer and
choose a model, along with all the true manufacturer’s
options,” he says. “Rims, body and inte-
rior colors, materials such as carbon, alcantara,
burlwood—you name it, we got it.”
Lifestyle branding takes a backseat only
to fahrvergnügen…and barely. According to
Boukhelifa, “Test Drive encompasses the entire
automotive experience: driving cars, collecting
them, cherishing them, gazing at them. We’ve
made every design choice with that in mind,
and the island offers many places to live the life:
clothing shops to pick up apparel for your character,
realtors to invest in better houses with bigger
garages….” We wonder whether PC players
will much mind this less conspicuous consumption
(at least to other online players who can’t
see your Guccis on the aluminum pedals), but if
paper-doll play in detached menus cranks your
shaft, then more horsepower to ya.
Instead, player-to-player interaction rides on
wheels. “When free-riding online, you can see
and chat with the nearest players who fit your
preferences (friends list, skill level, and so on),”
Boukhelifa says. “Essentially, you’re in an eightplayer
peer-to-peer session that dynamically and
constantly updates as you move.”
Competing against CPU-controlled bots and
plugged-in people nets cash and pink slips—
capital in an emerging market economy—and
Boukhelifa sees trade areas, accessible from
your house, as a sort of stock exchange: “You
can pick one of the cars you own and make a
sell order at the price you wish, and you can
also scan all of the cars other players are selling
(it’s possible to monitor prices on TDU’s
website, too). And even though vehicle dealers
vend recent makes and models, less recent rides
might be more difficult to track down—in which
case, contacting other players about that Aston
Martin DB4 Zagato might be the more convenient
and cheaper option.”

meni deljuje da ce igra imati upavo ono sto NFS nema bar zadnja 4 izdanja a to je igrivost... i zaraznost... nfs PU je i po meni najbolji nfs ikad... i 4 je bio OK u to vreme ali PU je zaista jedina prava PC igra... ove ostle boluju od teskog konzolitisa... u sta ubrajam i 3 i 4.

A što ti Mare lepo ne startuješ novi thread o TDU, ako ti je već toliko drag?

I kako za onoliko modularne i fenomenalne NFS 3 i 4 možeš reći da boluju od "konzolitisa"? Preko 150 downloadovanih vozila, oko 50 novih staza, 10-ak texture packova, isto toliko modova, 5-6 editora samo za NFS 4... sve je to odlika konzola, jel da?

A što ti Mare lepo ne startuješ novi thread o TDU, ako ti je već toliko drag?

I kako za onoliko modularne i fenomenalne NFS 3 i 4 možeš reći da boluju od "konzolitisa"? Preko 150 downloadovanih vozila, oko 50 novih staza, 10-ak texture packova, isto toliko modova, 5-6 editora samo za NFS 4... sve je to odlika konzola, jel da?
nesto ne verujem da bi bio posecen...

pazi nfs4 je i meni bio extra igra mada mi mnogo mirise na konzole (PS2)... ne po editorima vec po osecaju pri igranju... arkadno... ko pravljeno za gamepad...

Kako kome, ja sam trojku gulio više godina preko tastature (desna ruka, tri prsta, dva za levo/desno i srednji za gas/kočenje) i nijednom nisam osetio potrebu za džojpedom.

tacno sam znao da cete pomiliti da nisam ljubitelj nfs serijala sto je nikad dalje od istine... em sto od 2ke svaki igram do iznemoglosti... em sto uvek predjem sve sampionate isl... ali niko nije corav pa da ne vidi kako je to postalo glupo zadnjih par izdanja... meni se underground koncept svidja daleko vise od egzoticnih kola ali sama voznja mora biti uradjena bolje... a ovako sve mi izgleda kao za decu...

zato se i nadam da ce TDU biti bar malo bolji po tom pitanju... vec obecanje da nece biti glupih providnih zidova meni znaci jako puno...

Ja sam odrastao sa NFS:3 HP. Igra je prosto fenomenalna, ali kada je izas'o NFS4:HS.... :zgran:... Iznajmim Sony na 10 dana i picim ko ludak ceo dan od 10 ujutro do 1 nocu, drugari se zabrinuli za mene :d Ma kakva lopta, imam ja Lamborghini Diabla i vozam celo vece protiv Bullita :) Jos ona fora sa dupliciranjem makina u High Stakes modu pa posle jos net za sifre (igru sam presao prvo bez chitova, naravno). Pa jos ona radost kad otkljucas mape iz trojke, pa sve znas fore, shortcutove i gluposti. Evo sada citam da Japanska verzija je imala Nissan Skyline kao bonus auto, a ja sam i zaboravio na BMW M5 muriju... ***, kakva su to bila vremena... Moram pod hitno da instaliram NFS 3 i 4!

Edit: A da, muzika, fenomenalna tema Chemical Brothers - Replacement Killers i sva ona normalna rock/trip-hop/acid house/techno muzika, pre nego sto su uleteli ovi crnci sa "rom-dom-dom-dom-dorom-dorom-dom"... BLJAK!

Poslednja izmena:
Pa i ovaj deo se pravi za crnce, obećavaju neko pucanje po ulicama :)

Popularisanje hip-hopa je dovelo do unistavanja i komercijalisanja jedne toliko dobre igre, nazalost :( Malo inovativnosti imaju ovi iz EA-a... Da li imaju uopste?!?

Brate klasicno zapadno orjentisana izdavacka kuca:
Sve je lepo, savrseno uglancanao, ali genericki i bez duha....

Ja sam odrastao sa NFS:3 HP. Igra je prosto fenomenalna, ali kada je izas'o NFS4:HS.... :zgran:... Iznajmim Sony na 10 dana i picim ko ludak ceo dan od 10 ujutro do 1 nocu, drugari se zabrinuli za mene :d Ma kakva lopta, imam ja Lamborghini Diabla i vozam celo vece protiv Bullita :) Jos ona fora sa dupliciranjem makina u High Stakes modu pa posle jos net za sifre (igru sam presao prvo bez chitova, naravno). Pa jos ona radost kad otkljucas mape iz trojke, pa sve znas fore, shortcutove i gluposti. Evo sada citam da Japanska verzija je imala Nissan Skyline kao bonus auto, a ja sam i zaboravio na BMW M5 muriju... ***, kakva su to bila vremena... Moram pod hitno da instaliram NFS 3 i 4!

Edit: A da, muzika, fenomenalna tema Chemical Brothers - Replacement Killers i sva ona normalna rock/trip-hop/acid house/techno muzika, pre nego sto su uleteli ovi crnci sa "rom-dom-dom-dom-dorom-dorom-dom"... BLJAK!
Uh ja sam imao gomilu automobila... secam se kad god je high stakes trka lepo zapakujem svoj profil pa ako prsnem ajd opet f50 mi je bio najbolji auto ona druga 2 f1 i slk ili sta vec su mi bili vestacki...

a sto se muzike po igrama tice ea isl uvek ugasim... retko koja igra ima pristojnu muziku... meni se u 2 dopadalo...posebno neke teme i muzika je bila interaktivna... pratila je desavanja na stazi...

3ku imam i original pravi jos uvek... mada mi je 3ka nekako bas bezveze...

za 4 secam se da sam skinuo demo sa neta... tad sam se extra odusevio igrom...

ali realno iz danasnje perspektive 5ica je ostala u najboljem utisku...

Ne znam zasto ali cini mi se da su izmaglice i jos neki efekti na Voodoo3 u 4ci bili dugo vremena daleko najlepsi...

Samo se nadam da me ovaj carbon nece razocarati kao MW...

Stvarno koliko su nfs-ovi na pocetku bili dobri i u kakav shit su se pretvorili u poslednja tri nastavka... da se roknes sa 250 u stub (ali ni to ne bi pomoglo u nfsu)
Imao sam osecaj da su na pocetku jos i mogli da pariraju GTu sa sonija a ovo sada je sramota, kao da igram neko mtv ispiranje mozga. Znaci sramota.
GT je zakon, steta da se ne ugledaju malo na njega.

Mare, TDU ce biti samo josh jedna prosechna pucachina. Ako pogledamo istoriju Test drivea, poslednji dobar deo je onaj sa Amige :)

Mare, TDU ce biti samo josh jedna prosechna pucachina. Ako pogledamo istoriju Test drivea, poslednji dobar deo je onaj sa Amige :)
Moze biti ali ne mora da znaci... bice arkada... ali meni NFS sada vise lici na WipeOut nego na voznju... valjda ovde nece biti tako..

Wipeout je kewa od igre za bilo koji NFS ili arkadnu voznju :)

A ovaj test drive nece biti takav, nikada nije bio, problem sa njim je taj shto je dosadan.

To sam samo rekao u smislu da automobili prosto lebde nad stazom, nema realnog ponasanja... + je sve sareno, zamuljano itd... voznja na PC-u mozda da se mnogo bolje osmisli... br. 1 je fizika koja je u nfs sasvim bezveze...

Stavljao sam i tacku i zarez ali mozdsa ne vidis dobro a i sto bolje je u punom dahu
Ne znam da postavim screenshot objasnite jer samo da uploadujem?

Da li ti znas sta si napisao? :D :zgran:

Zna drajver sta je napisao, koristio je metaforu ;)

Stavljao sam i tacku i zarez ali mozdsa ne vidis dobro a i sto bolje je u punom dahu
Ne znam da postavim screenshot objasnite jer samo da uploadujem?

Postavi koji screenshot, ali da bude sto manji (640x480 recimo), da ne mucimo ljude na modemu. Postavljas tako sto imas sliku negde na internetu, (npr, www.sajt.com/slika1.jpg) i ispred nje stavis
.

NFS: Carbon sample + teaser showing game's official hostess Emmanuelle Vaugier (Novo)

Kod:
http://www.easports.com/downloads/eagames/nfs/carbon/_mov/nfsc_emmanuelle_teaser_big.mov

EDIT: 13Mb...

Poslednja izmena:
NFS: Carbon sample + teaser showing game's official hostess Emmanuelle Vaugier (Novo)

Kod:
http://www.easports.com/downloads/eagames/nfs/carbon/_mov/nfsc_emmanuelle_teaser_big.mov
ajd ko nije na dial up, jel se vidi neka razlika u odnosu na MW pre svega fizika?

Koliko sam primetio iz filmica, vide se sada likovi koji voze auto. Takodje pise Coming November 1st...

Vrh Dno