Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Mislis?

pa dobro neka novi nastavak baby skill nfs-a bude od 7-77 ali ocete da kazete da ne mogu da naprave +1 igru za old school igrache? sa nekim smislom i nekom "tezinom"?

@baraba:

pa brate tek je najavljen, nemaju ni posten trailer vec su skleptali neki downhill drift iz nfsu2 i to podmecu narodu. %&#%&# kako ih nije sramota.

Poslednja izmena:
Svake godine u isto vreme izlazi NFS... Pripremaju se za novogodisnje praznike :)

Dorry je napisao(la):
Svake godine u isto vreme izlazi NFS... Pripremaju se za novogodisnje praznike :)

Bozic je najveci praznik na zapadu...treba ga lepo iskoristiti :)

Kada je izasao taj film fast and furious III nisam ni znao?????

Pa kakav film, takva i igra....PG13....PG13...approved for all audiences...and that shit...i automobili koji se krecu poput autica za sudaranje u luna parku...jedino sto valja je Eva Mendes u svom tom NFS\Furiozo satarashu....
A meni je maks zabava da vidim sta je taj serijal filmova\igara napravio od krsheva na nasim ulicama...neonke vriste svuda, diodice takodje :p :p
Pojenta: less brain...mooooore $$$.EA je master u tome vec godinama.

Agilni je napisao(la):
NFS4(HS)? Eh... Četvorka je inače rekorder na mom HDD-u po stažu... koliko to već godina???

Imam sve nove filtere, texture patcheve, nova hi-poly vozila... eh, da im je da ponovo naprave tako nešto, sa boljom podrškom za modovanje. Gde bi im bio kraj, a i nama? Ovako dobijamo čiste konzolne portove.
Kod mene je tako za peticu, po meni najbolji NFS. Cak sam napravio i dva veoma zapazena patch-a za NFS 5 (ima ih na svim sajtovima koji drze NFS 5 fajlove), a i imam skoro sva hi-poly vozila izasla za ovaj NFS. Format je razbijen tek pre godinu dana, a tek sada je krenula ekspanzija pravljenja hi-polu vozila za NFS 5... I slazem se da bi EA trebao da da podrsku za modovanje (makar) narednog NFS-a kako bi ljudi pravili QL staze i ubacivali svoje automobile, ali nece pederi. Zinula im bulja za pare, briga ih za prave fanove. I treba malo da daju podrsku za druga okruzenja sem *****og gradskog asfalta. NFS 5 je opet tu nenadjebiv. Imao je staze od Monte Karla do Alpa i voznje po snegu (secam se kad sam prvi put video tu stazu bio sam odusevljen grafikom i zanosenjem na snegu), ali zaboga to je retardiranoj deci bilo teshko! Nerviraju me ljudi kojima dan danas spomenem NFS 5 i kazu mi kako je bio ****** zato sto je bio mnogo tezak. Strasno kako se sve komercijalizuje...

Baraba je napisao(la):
Kada je izasao taj film fast and furious III nisam ni znao?????

Ne propustas nista specijalno.... :smash:

Mislis? Meni ti komercijalni filmici odmaraju mozak. To mi dodje ko mala pauza.

Ma dokle vise sa tim karikaturnim nastavcima...
Stvarno posle 4e ovo nema veze sa arkadnom voznjom nego deluje kao dvominutna zabava za napaljene tinejdzere odgajene McDonalds kulturom i rep muzikom (al sam ovo sklepao :).

Ono sto je mene vezivalo za prethodne delove jeste REALNA i prelepa grafika sa dugackim stazama po najrazlicitijim krajolicima pred kojima zastaje dah (evo opet - nisam nista pirnuo majke mi :), a ne neko dokazivanje pred drugim mangupima da bi ispao sto veci bandit sa gradskog asfalta

Ah, setite se samo staze rocky mountain.....

Pa ja nisam fan NFS serijala i nisam niti igrao sve dijelove. Gledao jesam. No čini mi da su to uvjek bile nerealistične igre, ponajviše mislim na fiziku. Takvi su i nastavci koje smo vidjeli zadnjih godina.Tako da mi ta priča o realizmu nije jasna.
Sjećam se onog dijela sa Porcsheima. Taj je čini mi se imao najbolju fiziku?

pa i jesu bili arkadni, nikada nisu bili simulacije (sem porse serijala koji je takodje arkada , iako se nekima tada cinilo da je to realno, sad bi im veroatno bilo smesno (meni jeste)), samo su bili arkadni u svakom pogledu, a u ovim novim je arkada ali na svakoj trecoj krivini odjednom nije...takod a...kida zivce. E sad, 98'me je NFS bila igra sa najboljom grafikom koju mozes da vidis, i jedna od najzahtevnijih, a sad je IMO jedna od najgovnastijih sa zaostalom grafikom.

Moze li se naci nekako za PC (napisacu po vukovom, a onaj koji treba znace sta to znaci) haj stejks NFS.
Taj deo je po meni ne prevazidjen. Ako se ne varam to je 4rka???

Baraba je napisao(la):
Ako se ne varam to je 4rka???

Ne varas se, NFS: High Stakes je cetvrti deo.

@Agilni
Pa ja bih zbog tog dela instalirao 98 samo da zadovoljim dusu!

E, bilo je reci o pokretanju H4Sa pod XPom (NT familijom uopste), Vodoo NBGD je postavio neki patch u toj temi, videcu da ga iskopam. S njim igra radi savrseno.

P.S. Slazem se da je N4S:HS najjaci deo. Takav Carier mode nema nijedna igra.

Oce li biti terenaca ul su i ovaj put izostavljeni. Bio bi red da ove sportske teence ubace kao recimo PORSCHE Cayenne Turbo S.

Cuo sam da je izasao NFS carbon nezvanicno. Ima li neko informaciju o tome i koliko je zahtevna igra

Mislim da nije jos izasao, tek ce u novembru.

jel zna neko kad da ocekujemo demo? secate li se kad je izasao za prosli deo NFS-a?

listam 3 strane i nigde ne videh drajverov post... neverovatno :d :D

Poslednja izmena:
Ne igra driver ovakve igre, on je ozbiljan vozac - dakle samo simulacije i najblize tome :D

Preliminarna lista auta.

* 1967 Shelby GT500
* 1969 Dodge Charger R/T
* 1970 Plymouth Cuda
* 2005 Ford GT
* 2006 Corvette Z06
* 2006 Ford Mustang GT
* 2005 Monaro Vauxhall VXR
* 1970 Chevelle SS
* 2005 Mercedes-Benz SL65 AMG
* 2004 Mercedes-Benz SLR McLaren
* 2006 Mitsubishi Eclipse GT