Dorry je napisao(la):Svake godine u isto vreme izlazi NFS... Pripremaju se za novogodisnje praznike![]()
Kod mene je tako za peticu, po meni najbolji NFS. Cak sam napravio i dva veoma zapazena patch-a za NFS 5 (ima ih na svim sajtovima koji drze NFS 5 fajlove), a i imam skoro sva hi-poly vozila izasla za ovaj NFS. Format je razbijen tek pre godinu dana, a tek sada je krenula ekspanzija pravljenja hi-polu vozila za NFS 5... I slazem se da bi EA trebao da da podrsku za modovanje (makar) narednog NFS-a kako bi ljudi pravili QL staze i ubacivali svoje automobile, ali nece pederi. Zinula im bulja za pare, briga ih za prave fanove. I treba malo da daju podrsku za druga okruzenja sem *****og gradskog asfalta. NFS 5 je opet tu nenadjebiv. Imao je staze od Monte Karla do Alpa i voznje po snegu (secam se kad sam prvi put video tu stazu bio sam odusevljen grafikom i zanosenjem na snegu), ali zaboga to je retardiranoj deci bilo teshko! Nerviraju me ljudi kojima dan danas spomenem NFS 5 i kazu mi kako je bio ****** zato sto je bio mnogo tezak. Strasno kako se sve komercijalizuje...Agilni je napisao(la):NFS4(HS)? Eh... Četvorka je inače rekorder na mom HDD-u po stažu... koliko to već godina???
Imam sve nove filtere, texture patcheve, nova hi-poly vozila... eh, da im je da ponovo naprave tako nešto, sa boljom podrškom za modovanje. Gde bi im bio kraj, a i nama? Ovako dobijamo čiste konzolne portove.
Baraba je napisao(la):Kada je izasao taj film fast and furious III nisam ni znao?????
Baraba je napisao(la):Ako se ne varam to je 4rka???
a sad je IMO jedna od najgovnastijih sa zaostalom grafikom.
IMO = in my opinionIzvinjavam se, mozda je glupo pitanje a sta znaci IMO
* 1967 Shelby GT500
* 1969 Dodge Charger R/T
* 1970 Plymouth Cuda
* 2005 Ford GT
* 2006 Corvette Z06
* 2006 Ford Mustang GT
* 2005 Monaro Vauxhall VXR
* 1970 Chevelle SS
* 2005 Mercedes-Benz SL65 AMG
* 2004 Mercedes-Benz SLR McLaren
* 2006 Mitsubishi Eclipse GT
* 1999 Mitsubishi Eclipse
* 1999 Nissan Skyline GT-R R34
* 2005 Renault Clio V6
* 2003 BMW M3 GTR
* 2006 Porsche Cayman S
* 2006 Nissan 350Z
* 2004 Lamborghini Murcielago
* 2007 Audi Le Mans quattro
* 2004 Lotus Elise
* 1998 Toyota Supra
* 2006 Alfa Romeo Brera
* 2006 VW Golf R32
* 2005 Mercedes-Benz CLK500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari