Cekaj novi.Ljudi, djavo mi neda mira. Poseduje mi se Nexus.. Da li da čekam sledeći ili da razmišljam o n6?
I pet mi se sviđa, al jurim velike telefone, nekako mi 5 po pričama ima previše problema?
Svejedno će mi to biti drugi fon pored m8, ali mi se poseduje Nexus već duži vremenski period.
Pusti ti njih, Nexus je Nexus [emoji2] dok dočekas novi da se pojavi, pa dok stigne kod nas, ima da prodje 7-8 meseciLjudi, djavo mi neda mira. Poseduje mi se Nexus.. Da li da čekam sledeći ili da razmišljam o n6?
Salim se ja malo [emoji2] Nexus 6 ima dosta svojih mana, ali stvarno ga ne bih menjao, jer Android iskustvo na njemu je neprocenjivo.
Ranije dok sam radio teme za GALAXY S seriju, stalno sam nesto flashovao. Sada, pošto radim nešto drugo, hteo sam telefon sa regularnim OTA updates, jer nemam vremena da flashujem, rootujem i ostale stvari. 1+1 tj CM su bas razočarali na tom polju, pa sam zato prodao 1+1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari