Šta je novo?

Nexus 6

Kako si se navikao na velicinu ? To cudo skoro iste velicine kao nexus 7 tablet.. :)

Pa ljudi preteruju :D jeste veliki, al ne sad bas toliko

@Stojan993 Bateriju cu ti reci za koji dan. Vikendom sam uglavnom kuci na wifi. Meni je pravi test kad sam na poslu i na 3G

N6 vs N7
oid2r5.jpg

N6 vs 1+1
e1b492.jpg

Ljudi, djavo mi neda mira. Poseduje mi se Nexus.. Da li da čekam sledeći ili da razmišljam o n6?

Sledeći :)

Prema najnovijim izveštajima, ove godine će debitovati dva Nexus telefona. Jedan od njih će izraditi kompanija Huawei, a drugi će izraditi LG. Predstojeći Nexus telefon koji će izrađivati LG ima kodno ime Angler, a kako se poručuje imaće 5,2-inčni ekran i bateriju od 2700mAh. LG još uvek nije odredio koji čipset će ići u Angler, ali se razmatra Qualcomm Snapdragon 808 koji se nalazi u LG G4 telefonu. Huawei-ev prvi Nexus telefon nosi kodno ime Bullhead. Što se tiče njegovih specifikacija, biće to fablet sa 5,7-inčnim ekranom, Qualcomm Snapdragon 810 čipsetom i baterijom od 3500mAh. Isti izveštaj navodi da Google ove godine neće objaviti novi Nexus tablet, već će Nexus 9 trajati još jedan proizvodni ciklus.

I pet mi se sviđa, al jurim velike telefone, nekako mi 5 po pričama ima previše problema?

Svejedno će mi to biti drugi fon pored m8, ali mi se poseduje Nexus već duži vremenski period.

LG Angler, osecam da ce da mu zakrive displej. Mada mi oba zvuce kao high end device, a procitao sam na par mesta da ce huawei biti navodno budget nexus i da ce imati svoj SoC u sebi.

Ja bas mislim suprotno.. Lg-ov ce biti plastikaner kome puca ram bez razloga (klasicni lg) ,znaci jeftinija verzija, a huawei ce biti od aluminijuma sa senzorom za otisak.
Verovatno rebrandiran mate8

Poslednja izmena:
I pet mi se sviđa, al jurim velike telefone, nekako mi 5 po pričama ima previše problema?

Svejedno će mi to biti drugi fon pored m8, ali mi se poseduje Nexus već duži vremenski period.

pa ne ide da bacaš 400 500€ za drugi telefon. nexus 4 više verovatno neće dobijati update, petica hoće bar do jeseni. telefon ko telefon. nekima je pucala plastika, nekima tandrkala vibracija, verovatno ćeš uzimati neki korišćen pa lako proveriš te stvari.

Ljudi, djavo mi neda mira. Poseduje mi se Nexus.. Da li da čekam sledeći ili da razmišljam o n6?
Pusti ti njih, Nexus je Nexus [emoji2] dok dočekas novi da se pojavi, pa dok stigne kod nas, ima da prodje 7-8 meseci

I pored svih falinki koje Nexus 6 ima, da se ne lažemo ima ih, ne bih ga menjao ni za živu glavu. Telefon prosto leti kako radi. Brzina npr CMa je smešna u odnosu na stock Android, a da ti ne pričam kad poredis sa twiz ili ostalim sra***njcima [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Tw u životu je bih koristio.

Svaka cast samsungu, kada i za s2 pusta ota update na l.

Salim se ja malo [emoji2] Nexus 6 ima dosta svojih mana, ali stvarno ga ne bih menjao, jer Android iskustvo na njemu je neprocenjivo.

Ranije dok sam radio teme za GALAXY S seriju, stalno sam nesto flashovao. Sada, pošto radim nešto drugo, hteo sam telefon sa regularnim OTA updates, jer nemam vremena da flashujem, rootujem i ostale stvari. 1+1 tj CM su bas razočarali na tom polju, pa sam zato prodao 1+1

Ja baš čekam taj novi nexus - realno imaće microSD slot, otisak prsta, najbrži update ...
Samo da ne useru sa ekranom i da kamera mnogo ne zaostaje za konkurencijom.
E da i cena da ne bude kao kod 6-e :D

ps. Čudo nema teme za N7 a ? :)

Nece sigurno imati microsd slot :)

Usb type c i senzor ,a opet pitanje da li ce lg opcija imati senzor za otisak. Uglavnom bice zanimljivo

Ako negde u%eru to ce sigurno biti ili ekran ili kamera,ili oba ;)

P.s. mislim da ima negde tema,ali nije bas konkretan naslov

Poslednja izmena:
Ma dzaba to.. Nece imati. Treba da valjaju cloud servise ,google music,google movies,google photos a da dopuste 2tb kartice. Nista od toga.

Mislim da je samo jedan nexus u istoriji imao sd karticu ?

Plus verujem da sd kartice uticu i na performanse i da ih i sa te strane izbegavaju.

Inace ta vest ima vise veze sa android one programom za trzista u razvoju,ti mobovi podrzavaju memorijske kartice.

Poslednja izmena:
Ja baš mislim da će LG ili Huawei da ubace microSD card slot ...
npr sandisk kartica piše 90-100 mb/s što je odlično, a sigurno će se vremenom brzina povećavati.

Salim se ja malo [emoji2] Nexus 6 ima dosta svojih mana, ali stvarno ga ne bih menjao, jer Android iskustvo na njemu je neprocenjivo.

Ranije dok sam radio teme za GALAXY S seriju, stalno sam nesto flashovao. Sada, pošto radim nešto drugo, hteo sam telefon sa regularnim OTA updates, jer nemam vremena da flashujem, rootujem i ostale stvari. 1+1 tj CM su bas razočarali na tom polju, pa sam zato prodao 1+1

Pozdrav, uzimam telefon kroz mesec dana, drugi put u temi vidim da pominjes dosta mana, znam za svaku manu koju ima ali koje su se kod tebe manifestovale i koliko ti kvare utisak? Pitanje, sto se tice zadnjeg dela, koliko je klizav back panel? Drzao sam telefon u jednoj radnji ali nedovljno da bih procenio.

Nazad
Vrh Dno