Šta je novo?

Nexus 6

Не бих имао ништа против да то буде Хјувеи, у последње време новим моделима показују шта могу.
Можда Самсунг, шта мислите о томе, можда буде неко изненађење? :D

Nema teorije. :) da je htc pametan kao sto nije,***.

Видећемо, све је могуће, сви су у игри. ;)

Oni sad mogu i da kazu-opalo interesovanje za nexus, gasimo liniju, ne bi me zacudilo. Najbolji potez bi mozda bio da neksus evoluira u ara projekat....modularni fon, a koji ce prvi imati apdejte i nove verzije androida. Em bi se povecalo interesovanje, em bi smartfoni izasli iz kolotecine u koju su zapali.1284857k ekrani, otisak prsta, preterane cene, isti dizajn i sl, postaje dosadno.

Koliko bi to problema izazvalo za update-ove, a i sam sistem bi morao onda biti veci da podrzi sve drivere za svaki zaseban deo. I ovako je muka oko are ocigledno.

Jel ima neko da je uzeo N6?

Imam ponudu da menjam G3 uz doplatu za N6 ali me interesuju iskustva iz prve ruke..ne mislim na youtube i sl...

Pitanje kolika je doplata ? Misilm da ga niko nema na ovom forumu.

150€
Bela boja u pitanju i verzija od 32GB..telefon je nov, kupljen za zenu kojoj je, s oprostenjem, prevelik pa bi htela nesto manje [emoji1]

Skeptican sam dosta posle svega procitanog ovde a i sire a opet me privlaci vanila android i redovni update..

Šta se sve piše za G3 pa živiš s njim :)
Deluje mi kao dosta dobra ponuda.

Pa ne znam.. Posto sam citao valjano xda retko ko je nezadovoljan n6. Jesu tamo sve geekovi ali oni su i najzahtevniji korisnici :)

Mane- spadanje onih slova pozadi,velicina,i pot burn in ako gruvas osvetljenje.

Cenim da ce ti baterija biti kao na g3 a verovatno i bolja sa nekim kernelom.

Poslednja izmena:
Šta se sve piše za G3 pa živiš s njim :)
Deluje mi kao dosta dobra ponuda.
Tesko mi je i da se rastanem sad od G3..nekako sam navikao na sve mane...[emoji1]

Sad opet da prolazim kroz to sa N6..ne znam...

Kad bih mogao da ga malo iscackam pre kupovine kao G3 pa i ajde ali ovako sam bas u dilemi

Dobijaš ekrančinu od 6 inča, stereo zvučnike napred, 10x bolji rad telefona, update, romove... Ne znam šta ima od strašnih mana na koje bi morao da se navikavaš :)

po meni je n6 mnogo bolje resenje od G3, vredno doplate, jedino ako ti ne smeta bela boja...

Kupi, neces se pokajati. N6 koristim vec 2 mseca. Nisam mogao da odolim. Moj je beli, 32 gb.

Evo ga jedini vlasnik u srbiji.. :)

Daj neki mini review neki ss baterije itd itd :)

Poslednja izmena:
a ni on nije ovde :d

Pretpostavljam da jeste. Ali svakako se nije desavalo na prethodnim Nexus-ima koliko sam upucen. Definitivno po meni najlosija izvedba do sada medju Nexus familijom.

+1 za review, i jedan eta za yewun ikonice!!!? :)

Zasto mi je yewun u glavi nemam pojma! S nestrpljenjem :)

Ja sam odustao...sačekaću da vidim šta će i kako će Huawei uraditi...mada imam opciju da menjam G3 za Note 3 glava za glavu ali me nešto šljamsung ne privlači....

Evo posle dan koriscenja, stock Android na Nexusu je bukvalno battery smooth. Dva puta tecnije nego CM. Odusevljen sam, nikad nisam imao tel koji ovoliko smooth radi :) Jedino me ekran nervira, vuce na zuckasto. Izgleda da dugo nisam koristio AMOLED :D Ima fix i za to, ali treba da se root :)

Turbo charge puni brzo, ali je ono laz Motorole da za 15min punjenja dobijas 6 sati rada lol

Anyway, so far so good :)

ra2976.png

Vrh Dno