Kako uopste odredjujete tu granicu?!
Što se amloeda tiče, susretao sam se samo sa Samsunzima... to definitivno nije zasićenost boja koja prija mome oku, ali znam mase ljudi kojima je ovo super i radije se odlučuju za takve telefone.
OIS je super stvar, po meni bi ga svaki flagship trebao imati.
Ja merim tako što stavim mali prst dole ispod telefona (kod usb ulaza) da ne može da mi klizne, obuhvatim telefon po širini da mi predje ovaj prvi podeok prstiju, znači da nema ni levo ni desno i onda sa palcem da mogu da u toj "pozi" dohvatim status bar.
Ako u slučaju toga mi se telefon ne izmigolji i mogu jednom rukom da mlataram, to je to.
5.2" mi je max i ne mere više. Dosta mi je i to.
Aahah, bolje laptop da ponesemo, ovo ne moze ni i dzep ni u torbu :dJoš u neki case kada se ubaci.....
ajde sto je ogroman telefon,ali 10mil debljine,lol
Shaquille O'Neal :d za njega je ovo ko za mene 2.5"
Onakvi ljudi i ne mogu koristiti ove telefone, sta ce on nabosti sa onolikim prstima pogotovo na ovim tasttaurama![]()
Kupuje se nexus zbog redovnom updatea i cistog androida. Niko ne kupuje nexus sto ga voli tj. izgled, karkateristike, kvalitet komponenti...to je cinjenica. Krenem od sebe pa na dalje.Gikovi su jedini koji kupuju Nexus. Ja ne znam nikoga ko nije tech freak da ga zanima Nexus linija telefona, svi nose Samsung, LG ili Apple. Obicnim korisnicima ne smeta nesto sporiji rad telefona, oni to ni ne primecuju.
Gikovi su jedini koji kupuju Nexus. Ja ne znam nikoga ko nije tech freak da ga zanima Nexus linija telefona, svi nose Samsung, LG ili Apple. Obicnim korisnicima ne smeta nesto sporiji rad telefona, oni to ni ne primecuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari