To je ponuda sa popustom na zvaničnom sajtu do koje se ne može doći kliktanjem po sajtu. Piše pri kraju linka da je reč o tzv. winback (tj. win users back) ponudi za ponovno pridobijanje korisnika koji su nekad imali uslugu pa odustali. Dakle, tu ponudu verovatno Easynews šalje mejlom takvima nakon završetka pretplate pa je neko negde okačio link pošto je univerzalan i on se raširio internetom jer nije personalizovan. Dobra stvar je što su oni su voljni da poštuju tu ponudu i na nove korisnike.Neznam koja ti je ovo adresa
Probaj ove linkove.U kontaktu su, još nisu uhvatili da je do njih problem. Probao na sto uređaja, browsera, sa as blockom, bez i neće...
Sad im napisao nek sami probaju!😂
Što se ovoga tiče, članovi benča mogu da me kontaktiraju preko PM za pristup.Tabula-rasa.pw has open registration for 24 hours...
Da ima. Kada se logujes na njihov sajt imas pristup svom nalogu. Iako sam platio visa karticom sada u svom nalogu u opciji payment vidim da nema podataka moje kartice. Sto znaci da ne bi trebalo da produzi. Takodje tu se i nalazi opcija i da otkazes nalog.Moze u svakom trenutku da se otkaze ? Kako to funkcionise ? ima opcija ili kontaktiras podrsku ?
Ja koristim oba servisa. RD je bolji za novije stvari. Daje vise linkova. Ponekad sam nalazio da za neku aktuelnu seriju koja se prikazuje nema ni jedan easynews link. A jednom aktuelna serija na easynews-u nalazim seriju u Dolby Vision-u a na real debridu je samo HDR 10.Al niko da mi odgovori razliku izmedju RD i EasyNews-a?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari