Šta je novo?

news, usenet

Šteta što je originalna tema otišla u večna lovišta pri upgrade-u foruma, imala je dosta dobrih postova. Elem, ninjacentral je isto bio otvoren za registraciju, koliko sam video na reddit-u.

Šteta mada dosta stvari se i promenilo u medjuvremenu (provajderi, indekseri). Ako nekoga interesuje uvek može da pita.

Bio je ninja central otvoren. Ja sam se po ko zna koji put registrovao pošto gase nalog usled neaktivnosti. Čekam sad Crni petak da platim.

Ja sam bio VIP, pa su mi ugasili nalog. Tako da nemam baš lepih reči za njih. Doduše priča oko toga je malo kompleksnija :)

Neko invite za drunkenslug pls ?

Obrati pažnju, drunkenslug bude otvoren s vremena na vreme (ako ne nađeš pozivnicu)

Da li je neko uspeo da dodje do pozivnice za omgwtfnzbs?

Naravno, imam ga već godinama po toj ceni samo vidi da ugasiš pretplatu pre nego što istekne jer će obnoviti po višoj ceni. Mada možeš i podršku da kontaktiraš i uvažiće promo cenu.

Neznam koja ti je ovo adresa ali kad se ode na njihov sajt moze sve ali nije ta cena.
ht*ps://signup.easynews.com/checkout/
1744932706513.png

Neznam koja ti je ovo adresa
To je ponuda sa popustom na zvaničnom sajtu do koje se ne može doći kliktanjem po sajtu. Piše pri kraju linka da je reč o tzv. winback (tj. win users back) ponudi za ponovno pridobijanje korisnika koji su nekad imali uslugu pa odustali. Dakle, tu ponudu verovatno Easynews šalje mejlom takvima nakon završetka pretplate pa je neko negde okačio link pošto je univerzalan i on se raširio internetom jer nije personalizovan. Dobra stvar je što su oni su voljni da poštuju tu ponudu i na nove korisnike.

Klik na checkbox treba da okida Google Captcha zahvatev "samo" što ga na toj stranici ne prikaže a na normalnoj checkout stranici radi kako treba 😂

= možeš da klikćeš do sutra džabe ti neće popuniti checkbox polje.

U kontaktu su, još nisu uhvatili da je do njih problem. Probao na sto uređaja, browsera, sa as blockom, bez i neće...

Sad im napisao nek sami probaju!😂

U kontaktu su, još nisu uhvatili da je do njih problem. Probao na sto uređaja, browsera, sa as blockom, bez i neće...

Sad im napisao nek sami probaju!😂
Probaj ove linkove.
Ovde sam uzeo pre 4 meseca. Mozda je isti link kao tvoj.

Ili ovaj ali vidim 15 meseci po 2$ stim da je druga godina skuplja ali mozes da otkazes unapred.

Moze u svakom trenutku da se otkaze ? Kako to funkcionise ? ima opcija ili kontaktiras podrsku ?

Radi checkbox na drugin linku gdje se odmah naplati 30 dolara... :rolleyes:

Moze u svakom trenutku da se otkaze ? Kako to funkcionise ? ima opcija ili kontaktiras podrsku ?
Da ima. Kada se logujes na njihov sajt imas pristup svom nalogu. Iako sam platio visa karticom sada u svom nalogu u opciji payment vidim da nema podataka moje kartice. Sto znaci da ne bi trebalo da produzi. Takodje tu se i nalazi opcija i da otkazes nalog.
IMG_18-04-2025_22-12-10_8.1.011.jpg
IMG_18-04-2025_22-12-31_8.1.011.jpg

Al niko da mi odgovori razliku izmedju RD i EasyNews-a?:D

Dve totalno razlicite stvari.
Ako si zadovoljan sa RD i ne treba ti usenet provider onda ostani na RD.

Al niko da mi odgovori razliku izmedju RD i EasyNews-a?:D
Ja koristim oba servisa. RD je bolji za novije stvari. Daje vise linkova. Ponekad sam nalazio da za neku aktuelnu seriju koja se prikazuje nema ni jedan easynews link. A jednom aktuelna serija na easynews-u nalazim seriju u Dolby Vision-u a na real debridu je samo HDR 10.
Easynews mozda ima prednost sto se tice starijeg sadrzaja. Ne samo za starija ostvarenja od pre 20,30 god nego i na kultne naslove pedesetih, sezdesetih...
Nije stvar samo u kolicini linkova vec i o kvalitetu. Jer easynews linkovi su uglavnom od internal encodes sa raznih privatnih trackera dok realdebrid su scene encodes.
Nekada pre 3-4 godine kada sam po prvi put koristio easynews bila je veca prednost za starije i retke sadrzaje kod easynews-a. Ali u poslednje vreme vidim da se ta razlika dosta smanjila. Narocito sa pojavom Debrid Media Manager-a kada mozes svoje sadrzaje da uploadujes na debrid servere.
Tako da easynews preporucujem samo kao dodatak real debrid-u. Nikako samostalno.
Ja ga koristim samo u Kodi-ju. I ponekad imam problema da nece da pusti link odmah kao kod RD. Vec mora 2-3 puta da se pokusa.
Ne znam kakva je situacija kod Stremia.
Uostalom easynews kao jedan od usenet provajdera daje i druge mogucnosti: pretraga preko easynews web interfejsa, da vrsis pretrage, gledas....skidas sa Usenet Newsgroups... Mogucnosti su velike.
Evo nekih osnovnih informacija o Usenetu uopste:

Poslednja izmena:
I dalje me zahebavaju i kažu da je do mene. Ne radi ni PayPal opcija...

Nazad
Vrh Dno