Šta je novo?

New World In Conflict!

• Začetnik teme AD33MA
  • Datum pokretanja
Evo ja zavrsio igru - najbolja strategija svih vremena :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Mislim da je igra jako dobro skalirana što se tiče odnosa detalji/zahtevnost.
Meni na medium podešavanjima radi jako dobro (osim swap-ovanja zbog nedostatka rama), a izgleda odlično.
Na High i Very High, pa još kada se uključi DX10, izgleda samo još bolje, mada će malo ljudi moći da je igra tako, ali to i jeste njena dobra strana, biće spremna da iskoristi i sledeću generaciju hardvera.
Što se same igre tiče, u početku sam, priznajem, bio prilično pogubljen. Mnogo se stvari događa istovremeno na bojnom polju, a nisam navikao da ne kontrolišem sve, kao što je u drugim strategijama. Takođe, dok se čovek ne navikne, sve je prilično nepregledno u onoj gomili zgrada, eksplozija, jedinica koje su relativno male u odnosu na sve to. Ipak, ustanovio sam da mi se igra sve više i više sviđa i da zaista ima potencijala i unosi neke novine u žanr.
Moram još da vidim kakav je multi, ali već predosećam da je prava vrednost igre u njemu.

Poslednja izmena:
Ja uveliko igram. Interfejs je uradjen jako dobro. Cela fora je u drzanju cek pointa. Anti tenk jedinice su opasne. Igra je stvarno dobra i single prica, ajde ok je, odbrana od Rusa, ali voleo bi ja Ruse ili mozda neku drugu stranu (AL KAIDA:smoke:) da prisvojim pa da ispeglam malo Amere. Najjaca je podrska iz vazduha ili dalekometna paljba. Grafika je super, kamera ok. Zoom out je mozda mogao da bude veci, ali ne smeta ni ovako. Trebalo bi ovo u multiju probati. Mada, trebalo bi da izbace i Exp. da mogu i Rusi da se poceraju. To bi bio pun pogodak.

Da to sam pročitao u drugoj temi, ali i dalje postuje.

Edit: Izgleda da je ipak prestao

Poslednja izmena:
Onda je on definitivno retard!Netreba se uzbudjivati,sa takvima se lako izlazi na kraj!:D

Poslednja izmena:
Auuuuuu kakva igra.
Radi perfektno, endzin perfektan sve uskladjeno nema negde preterano a negde premalo FPS-a jedino je na testu njihovom malo losije nego kad sam igras.
Ocena 10 kao i za CoH.
Da sve igre budu ovakve. Inace sam je presao za jedan dan koliko mi se svidela sad mi je zao. Lepo je bilo dok je trajalo.

Auuuuuu kakva igra.
Radi perfektno, endzin perfektan sve uskladjeno nema negde preterano a negde premalo FPS-a jedino je na testu njihovom malo losije nego kad sam igras.
Ocena 10 kao i za CoH.
Da sve igre budu ovakve. Inace sam je presao za jedan dan koliko mi se svidela sad mi je zao. Lepo je bilo dok je trajalo.

aj bre dosta zahebancije :) nemoj da lozis masu bzvz :p

Igra je stravicno zahtevna,na ovom mom c2d na 2.6 sa 8800 gts 320 moze normalno da se igra samo na medium detaljima u dx10...dok u dx9 solidno radi i na very high!Toliko o dx10 na 8-oj seriji...uzas

znal ko provjeren torrent za NWC. Neka posalje na PM bicu mu puno zahvalan.

Ništa revolucionarno što se tiče igrivosti :-(. Grafika je na zavidnom nivou ali to je jedino što se razlikuje od starijih RTS naslova.

Mnogo više sam očekivao, nema mikromenadžmenta i inerfejs je isti kao i kod igara još iz 2004/05...Codename Panzers, Act Of War i sl.

Bezveze...

Poslednja izmena:
Ma sta bi ste hteli od amera ... jos su pokusali da ubace neku pricu ... ali meni se najvise svidja DESTRUKCJA ... zanci explozie na sve strane lete delovi , totalni raspad.
Evo polako 5 misija a vec malo smara.

Po meni, igra je 1. liga i sasvim lepo radi na high na mojoj masini.:banana:

Igra je stravicno zahtevna,na ovom mom c2d na 2.6 sa 8800 gts 320 moze normalno da se igra samo na medium detaljima u dx10...dok u dx9 solidno radi i na very high!Toliko o dx10 na 8-oj seriji...uzas

Po testovima na Guru 3D igra je katastrofalno zabagovana na GTS 320, ima iste peformanse kao 8600GT i 7900GS, a 7900GTX i X1950XTX su kao mnogo brzi.

Meni na mashini iz potpisa radi katastrofa i to sa najnovijim 7.9 katalistom.
Mogu je igrati samo na 1024x768 i to u low detaljima. Na medium nema shanse.
Gledajuci trening setovo sam komp na 1024x768 na high detalje i radio je bez problema pa sam mislio da ce se moci igrati bar na medium detaljima kad vidi cuda na medium detaljima imam mozda 5 frejmova u sekundi znaci katastrofa.
Probao sam i sa 800x600 isto sve.
Znam da nemam grafiku zadnje generacije ali koliko vidim igra se medium na nv6600.
Dal je bag igre ili nvidia ima prednost po performansama igre?

Meni na mashini iz potpisa radi katastrofa i to sa najnovijim 7.9 katalistom.
Mogu je igrati samo na 1024x768 i to u low detaljima. Na medium nema shanse.
Gledajuci trening setovo sam komp na 1024x768 na high detalje i radio je bez problema pa sam mislio da ce se moci igrati bar na medium detaljima kad vidi cuda na medium detaljima imam mozda 5 frejmova u sekundi znaci katastrofa.
Probao sam i sa 800x600 isto sve.
Znam da nemam grafiku zadnje generacije ali koliko vidim igra se medium na nv6600.
Dal je bag igre ili nvidia ima prednost po performansama igre?

Moguce da slabije radi na Atiju (citaj nvidia dala neki dinar da se to malo "optimizuje") ali da na tvojoj masini radi tako lose to je sramota. Meni sece u opstoj makljazi mada je to verovatno do procesora (pogotovo prva misija). Odakle ti to da radi dobro na 6600...cisto sumnjam...

Poslednja izmena:
Eve vratih mashinu na default vrednosti sve i u marku dobih 4791 sad cu da dignem snagu pa cu da vidim sta ce biti , i ja sumljam da nesto nije kako treba a i sama igra zadaje na defaultu visoka podesavanja. Ja i na defaultu nemogu da igram namam vishe od 4 - 5 frejmova ne samo u igri vec u uvodnom traileru od prve misije , ono kad se onaj lik vozi u dzipu.

Na 8800GTX leti sve na max 8aa/16af u 1680x1050 DX10! Znaci pravi rat! Toliko o 8-oj seriji! Ipak je zver GTX!

kako prebacis na dx10, moras imati vistu ili...

Poslednja izmena:
Naravno. Naucno je dokazano da nema nista od dx10 na XPu.

Vrh Dno