Šta je novo?

New World In Conflict!

• Začetnik teme AD33MA
  • Datum pokretanja
ajde kome treba serial neka pise na pm, ko prvi, njemu... :)

igra izgleda odlicno...
treba malo vremena da se uhoda, ali posle toga je super.
e sad... sta se desava sa igorm posto sam dobio neki mail kako se zatvara ovo testiranje i da pocinje zatvoreno beta testiranje... i vidim da se opet dele key-evi... jel dobio neko novi key?

:wall: Ljudi dajte neki serail samo da startujem ovo...:bottle:

Poslednja izmena:
znam, it to danas, ali ja samo hocu neki serial da je satrujem offline...

Danas sam probao betu i mogu reci da izgleda fenomenalno, narocito eksplozije i efekti gustog dima, ali sto se gameplay-a tice, COH je i dalje majka!

Poslednja izmena:
Demo moze da se igra na netu... Igra je prilicno dobra. Zarazno... Timska igra je neophodna, a toga na public serverima i nema bas mnogo :(

Eto cisto da se zna, izasla puna verzija igre, velicina ~4GB.

Poslednja izmena:
Gamespot dao ocenu 9.5

sto ce reci posle diabla, najjaca igra koja je izasla ikada [po njima]

Preterase/.Igra je ok, ali preko 90% ne ide, po meni!!

Poslednja izmena:
grafiku na stranu, meni je igra krsh teski. Ne zna se ni ko pije ni ko placa, drzanje checkpointa je ogromno smaranje, em imas malo jedinica, em 2/3 ode na drzanje jednog checkpointa...Ne svidja mise (igrao sam betu). + dual core je "a must" meni se igra vukla u 15-20fps na bilo kojim setinzima...

edit: stavljam akcenat na ono "MENI je igra krsh teski" , ne osudjujem nikoga kome se ovakva igra svidja. Men je i supCommander krsh, jos veci od ovoga :p

Poslednja izmena:
edit: stavljam akcenat na ono "MENI je igra krsh teski" , ne osudjujem nikoga kome se ovakva igra svidja. Men je i supCommander krsh, jos veci od ovoga :p

Supreme i jeste bio krshina, a za ovo cu videti uskoro - NATO vs USSR je uvek privlacna tema, nedovoljno obradjena nazalost...

Ukusi su razliciti, meni je igra skroz OK.

Sad tek vidim da postoji samo US/NATO single player kampanja ,Crvena armija moze da se vodi samo u multiplayeru...shit:(

Imam problema sa refresh rateom... koju god rezoluciju da stavim imam samo 60hz :( Probao sam i refreshlock i ne pomaze

edit: inace igra je super, strasno podseca na ground control 2

Poslednja izmena:
demo sam imao ali nisam stigao da igram samo sam prevrteo benchmark a sta bi drugo uradio
mislim da nije losa javljam cim nabavim igru mislim kupim (idem u subotu na buvljak)

Sad tek vidim da postoji samo US/NATO single player kampanja ,Crvena armija moze da se vodi samo u multiplayeru...shit:(

uff, zar nisu obecali da ce moci da se igra i sa ruske strane. Dobro, razumem, nece da im banuju igru u us... Svi se secaju uklonjenog nivoa sa rushenjem pentagona u RA2 , ili flight simulator bez bliznakinja.

Po nekim pricama developera na zvanicnom forumu, postoje sanse da u buducnosti dobijemo i Rusku kampanju, tj. ako se proda dovoljno dobro za ekspanziju.

Ljudi, atmosfera igre je neverovatna :)

Sovjeti vrse invaziju na Sijetl, sacica Americkih snaga ga brani dok se u pozadini spustaju sovjetski padobrani...

Prvi utisak: ocena 91-93

da branim amere od rusa?

oni izgleda pucaju samo na trziste texasa... hrrrkpfuj

Nazad
Vrh Dno