Jaruzelski
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.03.2007
- Poena
- 319
Evo ja zavrsio igru - najbolja strategija svih vremena 
Poslednja izmena:
Razlika izmedju e6300 i e6600 50%, razlika izmedju e6600 i x6800 0%....na koju foru :eyebrows:
isuvise dobro
Izgleda da jeste!kaze da nije znao!Pa jel još uvek nisi ukapirao? :wall:
Auuuuuu kakva igra.
Radi perfektno, endzin perfektan sve uskladjeno nema negde preterano a negde premalo FPS-a jedino je na testu njihovom malo losije nego kad sam igras.
Ocena 10 kao i za CoH.
Da sve igre budu ovakve. Inace sam je presao za jedan dan koliko mi se svidela sad mi je zao. Lepo je bilo dok je trajalo.
Igra je stravicno zahtevna,na ovom mom c2d na 2.6 sa 8800 gts 320 moze normalno da se igra samo na medium detaljima u dx10...dok u dx9 solidno radi i na very high!Toliko o dx10 na 8-oj seriji...uzas
Meni na mashini iz potpisa radi katastrofa i to sa najnovijim 7.9 katalistom.
Mogu je igrati samo na 1024x768 i to u low detaljima. Na medium nema shanse.
Gledajuci trening setovo sam komp na 1024x768 na high detalje i radio je bez problema pa sam mislio da ce se moci igrati bar na medium detaljima kad vidi cuda na medium detaljima imam mozda 5 frejmova u sekundi znaci katastrofa.
Probao sam i sa 800x600 isto sve.
Znam da nemam grafiku zadnje generacije ali koliko vidim igra se medium na nv6600.
Dal je bag igre ili nvidia ima prednost po performansama igre?
Na 8800GTX leti sve na max 8aa/16af u 1680x1050 DX10! Znaci pravi rat! Toliko o 8-oj seriji! Ipak je zver GTX!
Igra je stravicno zahtevna,na ovom mom c2d na 2.6 sa 8800 gts 320 moze normalno da se igra samo na medium detaljima u dx10...dok u dx9 solidno radi i na very high!Toliko o dx10 na 8-oj seriji...uzas
kako prebacis na dx10, moras imati vistu ili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari