Copyright holders represented by Sasse & Partner:
Senator Film Verleih GmbH, Schönhauser Allee 53, 10437 Berlin
Atlantic Streamline Holdings LLC, 5254 Melrose Avenue, Suite 301, Hollywood, CA 90038 USA
Senator Home Entertainment GmbH, Schönhauser Allee 53, 10437 Berlin
AFM-Records GmbH, Agathe-Lasch-Weg 2, 22605 Hamburg
Fa. Play It Again Sam SPRL, Rue de Veeweyde 90, 1070 Brüssel, Belgien
Firma Splendid Film GmbH, Alsdorfer Straße 3, 50933 Köln
Firma Roadrunner Records GmbH, Richard-Wagner-Straße 39, 50674 Köln (jetzt Warner Music Group Germany Holding GmbH, Alter Wandrahm 14, 20457 Hamburg wegen Verschmelzung)
UDR GmbH, Niegras 31a, 25813 Husum
Tiberius Film GmbH & Co. KG, Schellingstraße 45, 80799 München
Warner Music Group Germany Holding GmbH, Alter Wandrahm 14, 20457 Hamburg
polyband Medien GmbH, Balanstr. 73, 81541 München
Pogledajte prilog 133432
To cela opomena.Cepanje je trenutak besa
Provajde na kom sam je http://www.1und1.de/ firma u pokusaju
oma da ti kažem ne nasedaj na te priče:
slučaj prvi:godine nazad(točnije oko 2009) vozio sam robu po evropi,sa kombijem ,znači do 3.5 tone...posle par vremena ,dođe mi na kućnu adresu,SLIČNO pismo,da sam napravio neki prekršaj,šta ti ja znam,i sve to na nemačkom...koliko ja znam,oni moraju poslat meni poštu,tj reč na koji ja govorim,iliti u kojoj zemlji boravim,u ovom slučaju slovenački(bacio u smeće)
slučaj drugi;neznam dali prošle ili pretpršle godine bilo na dnevmiku od TvNova(hrvatski kanal) da HR POLICIJA šalje takve obavesti na kučnu adresu..zbog skidanja nedozvoljenog softvera/muzike/filma/igre...opće poznato je da exyuga nema još donesen zakon šta se tiče toga!!
slučaj treći:neki dan sam bio preko u Hr,kod preijatelja,žali mi se dali oni mogu sledit ipadresu,i da mu je došlo obaveštenje od MuPa za nedozvoljeno skidanje,u ovom slučaju na hrvatskom putem SSMsa,znači isti slučaj ko slučaj drugi
ne nasedajte tim zabludama(jes da te malko stisne kada dobiješ takvu poštu)ali sve što oće oće da pokupe par od neuka stanovništva
ko prvo zakon NIJE donesen,u ovom delu svemira
drugobično FBI (kobojagi) stoji iza toga..logično razmišljanje nas navod na pomisao na prevaru
koji bre FBI,nemaju drugog posla nego vatat nas konjokradice?!
kao treće...izneču vam jođš jednu stvar,godinama nazad je došlo na ime mog šefa pismo(email) iz Ugande ili neđe dole iz Afrike uglavnom,da nemože dignut pare dole ,ali ako on pošalje svoje podatek njemu,da mu oval pošalje pare na račun(šefov),dobiće šef proviziju 10%...a svota bila vrtoglava,negde oko 1 milion evra...mislim ono
tako da samo ladno napred....da sam haker,hakirao bi ja njemu(i svakom od njih) račun i prebacio sav novac(ako ga ima šta) na sebe
Preporucite neki od boljih VPN servisa a da ne deru kozu?
*** citajuci ovo i ja sam se uprpio malo...ovde u mom okruzenju retko ko skida pirateriju ali zato ja nastavio istim ritmom kao sto sam i navikao dole u Srbiji.Plus nezasticen uopste.Godinama ovde skidam sve zivo od sistema/programa/igra/filmova/serija i za sada nista.Ipak 1K€ ne bi bio prijatan iznos nikako![]()
Ne znam da li je receno ali prvo proveri da nije neka prevara sa tim pismom ljudi se svasta dosete ne samo u Srbiji nego i u Nemackoj odes kod provajdera i pitas ga da li dao uvid u tvoje podatke , valjda imas prava na to mozda i njima pokazes pismo pa nek ti odgovore
Ne znam da li je receno ali prvo proveri da nije neka prevara sa tim pismom ljudi se svasta dosete ne samo u Srbiji nego i u Nemackoj odes kod provajdera i pitas ga da li dao uvid u tvoje podatke , valjda imas prava na to mozda i njima pokazes pismo pa nek ti odgovore
cilj toga je da ukloni dokaze ako se zainate pa traze nalog da mu zaplene komp jer je sumnjiv.Pa ne mora da zakopa stari HDD, samo nek ga obrise neki programom koji radi secure delete.![]()
Не бих се ја ослањао на то ... неко ми провалио шифру ... јер је то онда одбрана за сваки сличан случај. Можда је и прошла некад на почетку, тешко да и сада пролази. А можда је адвокат хтео да учини и реши све овом сумом, можда преко суда то иде вишеструко. Не бих се ја шалио, прво се добро распитај о поступцима које су водили и добили или изгубили.
@bSecuryti naravno pa oni to traze STRAH,BRZINU PANIKU
idi na onim linkovima bas sto si ih ti okacio pa vidi koliki je procenat tuzenih,jer imate validni dokaz pa sto ne dodje iz suda nego prv kancalarije....piraterija u Nemackom zakonu nije privatnom sektoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari