Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Pozdrav,planirao sam da uzmem netflix pretplatu.Do sada nisam uzimao znam da su pre prodavali neke naloge na godinu dana za 20-30e ali mi se cini da sada toga više nema.Pa koju šemu najbolje preporučuje za netflix,najviše bih koristio na TV-u i uzeo bih pretplatu sa 4k podrškom.
Hvala.

Kada prekinu Nigeria pretplatu da li da bih opet se pretplatio preko Nigerie moram da pravim novu email adresu ili moze sa starom ponovo ?

Ja sam na staru onda kad je prvi put bila seca.
Jedina razlika je sto sam uzeo 1080 paket i deviznu karticu stavio.

Danas mi je odbijena naplata: MC (dinarska) OTP Banke, Visa Prepaid Komercijalne, prošla je Visa Erste devizna (4,12 eur) max paket

Ове недеље ми прошле две претплате за Нигерију, Visa classic debit картица, Интеза ме два пута звала да провери да ли су у реду трансакције.

Da li nas to naše ####### banke blokiraju i zavitlavaju ...

Ovo je deo današnjeg odgovora na: 17. Maja mi je odbijena transakcija / Trebalo je da bude iznos od 7000 NGN

Dobar dan. Plaćanja prema Netflix-u se odbijaju jer su blokirana iz bezbednosnih razloga
Blokada može da se skine isključivo na Vaš zahtev. Ukoliko dođe do zloupotrebe, gubite pravo na reklamaciju. Ukolik odlučite da skinemo blokdu, pošaljete nam poruku preko mobilne aplikacije.

Da li nas to naše ####### banke blokiraju i zavitlavaju ...

Ovo je deo današnjeg odgovora na: 17. Maja mi je odbijena transakcija / Trebalo je da bude iznos od 7000 NGN

Dobar dan. Plaćanja prema Netflix-u se odbijaju jer su blokirana iz bezbednosnih razloga
Blokada može da se skine isključivo na Vaš zahtev. Ukoliko dođe do zloupotrebe, gubite pravo na reklamaciju. Ukolik odlučite da skinemo blokdu, pošaljete nam poruku preko mobilne aplikacije.
Koja banka?

Čitam na ovoj temi da se posle nekog vremena gasi Nigerijski nalog, pa da pitam: koliko to traje, tj. koliko je u vašem iskustvu prolazilo dok ne ugase nalog? Meni od marta radi bez problema.

Takođe sve preporuke za Erste, već drugi mesec skida kako treba, sa dinarske Vise ode oko 365dinara. Intesinu karticu doduše ne želi da doda, ne znam iz kog razloga mada mi i nije toliko bitno.

Unveiling Our Innovative New TV Experience Featuring Enhanced Design, Responsive Recommendations and a New Way to Search

Wednesday-slide16.gif

Само се надам да ова промена неће бити обавезна. Тј. да ће моћи да се бира између овог УИ што је сада, и тог новог.

Само се надам да ова промена неће бити обавезна. Тј. да ће моћи да се бира између овог УИ што је сада, и тог новог.
Naravno da ce biti obavezna

Čitam na ovoj temi da se posle nekog vremena gasi Nigerijski nalog, pa da pitam: koliko to traje, tj. koliko je u vašem iskustvu prolazilo dok ne ugase nalog? Meni od marta radi bez problema.

Takođe sve preporuke za Erste, već drugi mesec skida kako treba, sa dinarske Vise ode oko 365dinara. Intesinu karticu doduše ne želi da doda, ne znam iz kog razloga mada mi i nije toliko bitno.

Ja sa istom RF karticom već godinu dana bez problema, možda i jače. Imao sam sreću da izbegnem onu seču.

Mislim da najviše zavisi i od samih banaka.

Mora da je Yettel banka. Oni blokiraju I kupovinu kriptovaluta. Na kraju ce sve blokirati i nece moci prevare da se dešavaju. Dva puta ništa jednako je ništa. Crva nije ni bilo...
Jedna druga banka je u pitanju, sada su me obavestili da je blokada uklonjena, ako bude opet postavljena, da ih opet zovem da skinu?!?! A lepo sam im napisao da sklone SVE blokade i da redovno postavljam limite potrošnje preko aplikacije.

meni na yettel radi kako treba.
Danas mi kolega kaže da su ga zvali iz intese jer je postojala sumnjiva transkacija u 3h ujutru iz Nigerije pa da vide da li smeju da puste uplatu.

Koliko mi se cini sada je poceo sa “kucanstvom” ne samo za smart televizore vec i za prenosne uredjaje?

Ja sam upravo doživeo neprijatno iznenađenje da mi netlix javi da nisam deo "kućanstva" Gledam na laptopu, netflix Srbija. Nisam kod kuće. Nisam u toku, ali od kad su počeli i windows uređaje da blokiraju? Demonstrativno sam otkazao pretplatu.

Počela provera domaćinstva i za laptopove, danas mi bratanica javila da je ne pušta Netflix bez koda (neki McBook). Sa unošenjem koda može 14 dana, videćemo šta će biti kad istekne.

Još u februaru, otkad su ovi postovi.

Nocas prosla uplata 5500NGN.

Ako nije problem samo ,moze li neko da pojasni kako da otvorim nalog na nigeriju kako to ide preko vpn

Ja mislim da ova tema može slobodno da se preimenuje u "Netflix je u Nigeriji".

Koji addblocker preporucujes?
ja sam stavio firefox i AdBlocker Ultimate malo ga naucio sta da blokira, jer kad izadje obavestenje na netflixu ides block elements i tu ga naucis da sve izblokira, tako izadje jedno 2-3 obavestenje ti ga naucis i onda posle netflix radi da ne prikazuje to obavestenje.

ja sam stavio firefox i AdBlocker Ultimate malo ga naucio sta da blokira, jer kad izadje obavestenje na netflixu ides block elements i tu ga naucis da sve izblokira, tako izadje jedno 2-3 obavestenje ti ga naucis i onda posle netflix radi da ne prikazuje to obavestenje.
Moram to da probam.

Nazad
Vrh Dno