Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Auu, pa ti si baš nov ovde😁
Poenta je da je Netflix u Nigeriji oko 2 EUR što znači da je dosta jeftiniji nego kod nas, u tome je poenta, prijaviš se kao da si iz Nigerije i platiš nigerijsku cenu.

Da li je neko uspeo da aktivira preko Nigerije u poslednjij nekoliko dana?

Ja ne, jos uvek cekam resenje. Kao sto sam napisao, mislim da je problem sto VPN ne prolazi (Surfshark, Nord, TunnelBear). Cekam nekog da je uspeo da aktivira preko apple ili windows uredjaja

Za windows mozete da iskoristite neki od android emulatora i na njemu turbo master kao sto sam pomenuo par postova ranije.

Ja sam upravo doživeo neprijatno iznenađenje da mi netlix javi da nisam deo "kućanstva" Gledam na laptopu, netflix Srbija. Nisam kod kuće. Nisam u toku, ali od kad su počeli i windows uređaje da blokiraju? Demonstrativno sam otkazao pretplatu.

Meni je jedno vreme tako na telefonu trazio domacinstvo, kada sam bio nakacen preko mobilne mreze. Sada me pusta bez problema. Moguce je da ako si u inostranstvu da je to aktiviralo neki mehanizam. Trebalo bi da ti da onu opciju da potvrdis kod na email kada putujes i da ti omoguci pristup. A to sto si demonstrativno otkazao pretplatu, njih ne dotice mnogo. Oni guraju svoju pricu, koju pokusavaju da prate i ostali striming servisi. Nama ne mora da se svidja to, zato se i dovijamo na razne nacine da zaobidjemo sve te prepreke.

Ako je neko raspolozen da mi pojasni oko kreiranja naloga preko Nigerije i same kupovine neka javi preko pp. Hvala unapred!

Bilo je već opisano, nije teško.
btw, nemojte me kontaktirati na pp da dodatno objasnim pliz.
1. nalog otvarate regularno ne morate odmah da platite
2. dodajte karticu za plaćanje, telefon
3. na android skinite nigeria vpn turbo master
4. ulogujte se na telefonu (u browseru) i onda upalite vpn
5. refresh strane bi trebao da prikaže start your membership i cenu u NRA
6. na sledećoj strani birate paket, karticu i prihvatate uslove.
ako je sve kako treba, uplata će proći i to je to.

Nekima kartice ne prolaze, ali ja sam dojma da ti ljudi nisu svesni da im kartice/računi nisu multivalutni. Iako se pretpostavlja da bi visa/master radili konverziju po svom kursu, možda to ne radi za sve kartice i banke. Mnogi misle da su sposobni za svako online plaćanje zato što su nešto kupili na Temu iako je to bilo u RSD.

Ako neće na na najveći paket odmah, uzmite neki manji bilo koji, nakon ulaska promenite paket na najveći ako hoćete...

Ne pokušavati ako nešto neće odmah 253 puta, je l će vas sistem prepoznati, da 254 puta klikćete na nešto, plaćanje itd...

Meni je jedno vreme tako na telefonu trazio domacinstvo, kada sam bio nakacen preko mobilne mreze. Sada me pusta bez problema. Moguce je da ako si u inostranstvu da je to aktiviralo neki mehanizam. Trebalo bi da ti da onu opciju da potvrdis kod na email kada putujes i da ti omoguci pristup. A to sto si demonstrativno otkazao pretplatu, njih ne dotice mnogo. Oni guraju svoju pricu, koju pokusavaju da prate i ostali striming servisi. Nama ne mora da se svidja to, zato se i dovijamo na razne nacine da zaobidjemo sve te prepreke.
Ne pada mi napamet da se dovijam kako da potrošim pare. To što su oni gramzivi je njihov problem.
Netflix i ja, imamo drugačiju percepciju šta treba da bude streaming service.

Bilo je već opisano, nije teško.
btw, nemojte me kontaktirati na pp da dodatno objasnim pliz.
2. dodajte karticu za plaćanje, telefon
3. na android skinite nigeria vpn turbo master
4. ulogujte se na telefonu (u browseru) i onda upalite vpn
6. na sledećoj strani birate paket, karticu i prihvatate uslove.
ako je sve kako treba, uplata će proći i to je to.

Nekima kartice ne prolaze, ali ja sam dojma da ti ljudi nisu svesni da im kartice/računi nisu multivalutni. Iako se pretpostavlja da bi visa/master radili konverziju po svom kursu, možda to ne radi za sve kartice i banke. Mnogi misle da su sposobni za svako online plaćanje zato što su nešto kupili na Temu iako je to bilo u RSD.
Ispratio korake. Dosao do 4-og koraka gde sam ukljucio VPN nakon logovanja osvezio stranu ali mi cene prikazuje u EUR. Probao vise puta..
Vec imam nalog preko SRB koji placam regularno, mozda je tu problem jer sam istu karticu uneo..

Ne smeš da imaš aktivnu pretplatu. Mora da bude dugme restart ili start your membership i onda prikazuje cenu.
Uradi cancel pretplate, sačekaj da istekne pa kada istekne, ponovi postupak.

Ne smeš da imaš aktivnu pretplatu. Mora da bude dugme restart ili start your membership i onda prikazuje cenu.
Uradi cancel pretplate, sačekaj da istekne pa kada istekne, ponovi postupak.
Pretpostavio sam. Nista sacekacu da istekne pretplata pa cu ici na cancel pretplate. Nakon toga probacu opet sa navedenim koracima.
Zahvaljujem!

Uspeo sam preko Nigerije da uplatim Netflix. Pratio sam one korake al samo sa racunara:
2. dodajte karticu za plaćanje i svoje podatke
3. ukljucio sam Urban VPN Nigeria

6. na sledećoj strani birate paket, OBAVEZNO IZABERITE NAJJEFTINIJI, i prihvatate uslove i platite
Sacekajte da vams kinu sa kartice i onda je ok. Tražiće da upišete Nigerijski broj da vam pošaju poruku, al ako uplata pođe pre onda ne treba to.
Kasnije u nalogu promenite paket na onaj koji želite i napisaće sa da če trebati da se plati za oko 15-20 dana u zavisnosti koji ste paket izabrali tj .onda kad istekne onaj novac koji vam je skinut tj 1.42€

Jutros su naplatili 7000 NGN tako da kod mene i dalje radi.

Aktivirao sam pretplatu preko A1, najskuplji paket 1170 rsd (10€). Plaća se srazmerno broju dana korišćenja, uz postpaid račun. Nisam ostavljao podatke platne kartice.
E sad me interesuje jedna stvar, naime zvuk je dosta slab. Na primer, ako tv gledam sa jačinom zvuka (10-15), Netflix moram da pojačam na 25 da bi se čulo kolko tolko normalno. Ako posle gledanja Netflixa zaboravim da smanjim i prebacim na TV, zna da grune baš jako. Tv (Hisense 65A7GQ) je povezan na soundbar LG S40Q. Da li je zbog toga što uređaji ne podržavaju Dolby ili šta već ili možda može da se nešto odradi u podešavanjima da se to malo ispegla?

Meni je to generalno slučaj sa svim striming servisima, da su tiši od svega ostalog (stvari koje vučem sa kompa, YouTubea, tv kanala...)

Uspeo sam preko Nigerije da uplatim Netflix. Pratio sam one korake al samo sa racunara:
2. dodajte karticu za plaćanje i svoje podatke
3. ukljucio sam Urban VPN Nigeria

6. na sledećoj strani birate paket, OBAVEZNO IZABERITE NAJJEFTINIJI, i prihvatate uslove i platite
Sacekajte da vams kinu sa kartice i onda je ok. Tražiće da upišete Nigerijski broj da vam pošaju poruku, al ako uplata pođe pre onda ne treba to.
Kasnije u nalogu promenite paket na onaj koji želite i napisaće sa da če trebati da se plati za oko 15-20 dana u zavisnosti koji ste paket izabrali tj .onda kad istekne onaj novac koji vam je skinut tj 1.42€
Ispratio sve sa istim vpn-om sa windowsa, najjeftinijim paketom, cene izrazene u NGN i opet nece
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."

Aktivirao sam pretplatu preko A1, najskuplji paket 1170 rsd (10€). Plaća se srazmerno broju dana korišćenja, uz postpaid račun. Nisam ostavljao podatke platne kartice.
E sad me interesuje jedna stvar, naime zvuk je dosta slab. Na primer, ako tv gledam sa jačinom zvuka (10-15), Netflix moram da pojačam na 25 da bi se čulo kolko tolko normalno. Ako posle gledanja Netflixa zaboravim da smanjim i prebacim na TV, zna da grune baš jako. Tv (Hisense 65A7GQ) je povezan na soundbar LG S40Q. Da li je zbog toga što uređaji ne podržavaju Dolby ili šta već ili možda može da se nešto odradi u podešavanjima da se to malo ispegla?
Neznam da li je kod tebe to u pitanju ali sam primetio da zavisno od postavki audia zavisi i jacina.
Na primer ako je postavljeno na 5.1 surraund bice slabiji ton nego ako se izbere samo stereo.
Naravno ako nije zakaceno na neki surraund sistem, govorim samo ako se gleda na TVu.

@PapaBear66 nisam obratio pažnju na to, tek sad vidim da ima da se izabere izvorni jezik i izvorni jezik (5.1). Baš ću kasnije da isprobam da li ima razlike.

Nisi rekao na koji nacin gledas tv i na koji nacin gledas netflix.
Vecina tv usluga je danas preko boxa, a netflix mozda gledas na ugradjenoj app. Mozda ti je box pojacan do ludila, a netflix tv app normalna ide samo koliko tv kaze da ide.
Ako su i tv i app na istom boxu mozda unutar tv app imas neko podesavanje da smanjis, mada mi se sve cini da su dva razlicita source-a.

Treba da promenim netflix nigerija karticu sa master card na visa. Da li radi? Može li bez vpn?

Ispratio sve sa istim vpn-om sa windowsa, najjeftinijim paketom, cene izrazene u NGN i opet nece
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
i kod mene isto. Master otp banke.

Rizikovaću da mi neko napiše da lupam :)
Probao na Xiaomi telefonu,Huawei tabletu,nema šanse da prođe,uvek ta poruka.Na Samsung telefonu iz prve i bez ikakvog problema.Ok,moguće da se tako zalomilo,ali su pokušaji bili jedan za drugim.

Meni je sa Xiaomi Redmi Note prošlo iz prve ali je zato HDR očajan (skroz isprane boje) i nisam nigde našao opciju da ga isključim pa ako neko zna da li je moguće i gde se nalazi opcija nek javi.

Nazad
Vrh Dno