Scorpiobormi
Poznat
- Učlanjen(a)
- 01.05.2021
- Poena
- 45
U čemu je poenta lokacija iz Nigerije?
I ja sam zainteresovan.Ako je neko raspolozen da mi pojasni oko kreiranja naloga preko Nigerije i same kupovine neka javi preko pp. Hvala unapred!
Ne pada mi napamet da se dovijam kako da potrošim pare. To što su oni gramzivi je njihov problem.Meni je jedno vreme tako na telefonu trazio domacinstvo, kada sam bio nakacen preko mobilne mreze. Sada me pusta bez problema. Moguce je da ako si u inostranstvu da je to aktiviralo neki mehanizam. Trebalo bi da ti da onu opciju da potvrdis kod na email kada putujes i da ti omoguci pristup. A to sto si demonstrativno otkazao pretplatu, njih ne dotice mnogo. Oni guraju svoju pricu, koju pokusavaju da prate i ostali striming servisi. Nama ne mora da se svidja to, zato se i dovijamo na razne nacine da zaobidjemo sve te prepreke.
Ispratio korake. Dosao do 4-og koraka gde sam ukljucio VPN nakon logovanja osvezio stranu ali mi cene prikazuje u EUR. Probao vise puta..Bilo je već opisano, nije teško.
btw, nemojte me kontaktirati na pp da dodatno objasnim pliz.
1. nalog otvarate regularno ne morate odmah da platite
2. dodajte karticu za plaćanje, telefon
3. na android skinite nigeria vpn turbo master
4. ulogujte se na telefonu (u browseru) i onda upalite vpn
5. refresh strane bi trebao da prikaže start your membership i cenu u NRA
6. na sledećoj strani birate paket, karticu i prihvatate uslove.
ako je sve kako treba, uplata će proći i to je to.
Nekima kartice ne prolaze, ali ja sam dojma da ti ljudi nisu svesni da im kartice/računi nisu multivalutni. Iako se pretpostavlja da bi visa/master radili konverziju po svom kursu, možda to ne radi za sve kartice i banke. Mnogi misle da su sposobni za svako online plaćanje zato što su nešto kupili na Temu iako je to bilo u RSD.
Pretpostavio sam. Nista sacekacu da istekne pretplata pa cu ici na cancel pretplate. Nakon toga probacu opet sa navedenim koracima.Ne smeš da imaš aktivnu pretplatu. Mora da bude dugme restart ili start your membership i onda prikazuje cenu.
Uradi cancel pretplate, sačekaj da istekne pa kada istekne, ponovi postupak.
ne ne, cancel radiš odmah jer inače nema prekida.Pretpostavio sam. Nista sacekacu da istekne pretplata pa cu ici na cancel pretplate. Nakon toga probacu opet sa navedenim koracima.
Zahvaljujem!
Ispratio sve sa istim vpn-om sa windowsa, najjeftinijim paketom, cene izrazene u NGN i opet neceUspeo sam preko Nigerije da uplatim Netflix. Pratio sam one korake al samo sa racunara:
1. nalog otvarate regularno ne morate odmah da platite
2. dodajte karticu za plaćanje i svoje podatke
3. ukljucio sam Urban VPN Nigeria
5. refresh strane bi trebao da prikaže start your membership i cenu u NRA
6. na sledećoj strani birate paket, OBAVEZNO IZABERITE NAJJEFTINIJI, i prihvatate uslove i platite
Sacekajte da vams kinu sa kartice i onda je ok. Tražiće da upišete Nigerijski broj da vam pošaju poruku, al ako uplata pođe pre onda ne treba to.
Kasnije u nalogu promenite paket na onaj koji želite i napisaće sa da če trebati da se plati za oko 15-20 dana u zavisnosti koji ste paket izabrali tj .onda kad istekne onaj novac koji vam je skinut tj 1.42€
Neznam da li je kod tebe to u pitanju ali sam primetio da zavisno od postavki audia zavisi i jacina.Aktivirao sam pretplatu preko A1, najskuplji paket 1170 rsd (10€). Plaća se srazmerno broju dana korišćenja, uz postpaid račun. Nisam ostavljao podatke platne kartice.
E sad me interesuje jedna stvar, naime zvuk je dosta slab. Na primer, ako tv gledam sa jačinom zvuka (10-15), Netflix moram da pojačam na 25 da bi se čulo kolko tolko normalno. Ako posle gledanja Netflixa zaboravim da smanjim i prebacim na TV, zna da grune baš jako. Tv (Hisense 65A7GQ) je povezan na soundbar LG S40Q. Da li je zbog toga što uređaji ne podržavaju Dolby ili šta već ili možda može da se nešto odradi u podešavanjima da se to malo ispegla?
i kod mene isto. Master otp banke.Ispratio sve sa istim vpn-om sa windowsa, najjeftinijim paketom, cene izrazene u NGN i opet nece
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari