Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Уплатио наш нетфликс 4К план, али имам "проблем" - максималан квалитет је 4К HDR и 5.1. Нигде Dolby Vision и Dolby Atmos :eek:
TВ, наравно, има и DV и DA
Imam grundig 65ghq8990, i uredno na netflixu za sve što gledam izbacuje u gornjem levom uglu, dolby vision IQ i dolby atmos, jedno ispod drugog. Pogledaj da nisi isključio nešto u nalogu za netflix.

Уплатио наш нетфликс 4К план, али имам "проблем" - максималан квалитет је 4К HDR и 5.1. Нигде Dolby Vision и Dolby Atmos :eek:
TВ, наравно, има и DV и DA
Imam varijantu na tvu (Philips) da isključim takvo obaveštenje kad se pojavi DV i DA, a inače mi napiše kad je uključeno. Da ti nije isključeno?

Није искључено. Све остало ради најнормалније. Када пустим DV садржај са андроид бокса најнормалније га ТВ пријави.

TCL je u većini slučaja hardverski best-buy, ali su softverski cirkuzanti!
Na mom starom C715 nema šanse na Netfliksu da rade Dolby Atmos i Dolby Vision sa najnovijim softverom - samo DV :D

Poslednja izmena:
Meni su definitivno skontali kartice pa ne mogu nikako da se pretplatim preko Nigerije ili Egipta.Probao sam sa novim mejlom i sa obe kartice sve planove i neće nikako.Tako da sam sad definitivno preko Srbije.Ako hoće neko da deli 4K paket sa mnom,nek se javi na PP.Ali može preko kompa ili laptop-a pa se može HDMI kablom povezati sa tv-om.

Nocas skinuli 5500ng :)

Takođe danas naplata bila 7000 ovih njihovih kikirikija, iliti oko 500 dinerosa... 😉

Meni su definitivno skontali kartice pa ne mogu nikako da se pretplatim preko Nigerije ili Egipta.Probao sam sa novim mejlom i sa obe kartice sve planove i neće nikako.Tako da sam sad definitivno preko Srbije.Ako hoće neko da deli 4K paket sa mnom,nek se javi na PP.Ali može preko kompa ili laptop-a pa se može HDMI kablom povezati sa tv-om.
Ja sam sainteresovan da delimo netflix 4k

E druze,prebacio se na standard paket tako da nemam mesta.

Meni istekla kartica za RF, prilikom naplate nije moglo da povuče pa sam uneo podatke sa nove kartice i plaćeno je iz prve.

Prvi put resih i ja da uzmem Netflix, da odjavim SkyShow time. Ako sam dobro razume, trenutno je Nigerija najisplativija? A postupak je da skinem na telefon VPN Nigeria, registrujem se na Netflix za Nigeriju, uzmem standard paket, ukucam karticu, iskljucim VPN i prebacim se na 4K paket, premium, sta god? Ili iskljucim VPN cim se registrujem pa ukucam karticu?

Ne znam kako su ostali radili, ja nisam gasio VPN sve dok nije prošla pretplata, onda gasim VPN. Ako slučajno neće najveći plan i prve i traži broj telefona, uzmeš najslabiji plan i kasnije samo prebaciš na koji hoćeš, mada to mi se do sad nije dešavalo.

Realno VPN samo za registraciju, sve kasnije bez.
Jer za vreme registracije biras i paket i stavljas nacin placanja.

Ako drzis standard Netflix paket dali nigerijci ukidaju naloge?

Ima li neko info?

Razmišljam da uplatim Netflix po prvi put. Kakva je situacija sa titlovima? Ima li prevoda za filmove i serije na srpski?

Ima hrvatskih titlova uglavnom, zavisi sta gledas, noviji sadrzaji u poslednjih par godina imaju, stariji neki da neki ne.

ovo sto je popularnije i gledanije ima hrvatske titlove i to je ok. uplati jedan mesec pa vidi sta ima..

5400 naslova (60%) ima hrvatske titlove. Ako od toga ne može naći nešto za gledanje, onda stvarno ne znam 😅
Čovek pita za srpsku lokalizaciju, a to da li ima nešto da se gleda je subjektivna stvar. Za mene lično nepotrebno bacanje para. Onih par naslova koji i mogu da prođu se mogu gledati na drugi free način i uz srpske titlove.

Dal ce gledati free ili placati je isto subjektivna stvar :)
To sto je tebi bacanje para drugom isto je mora da bude.

Po meni netflix je ok i isplati se uzeti, svi novi naslovi imaju prevod a dosta stariji nemaju(braking bad npr) jedino je to mana...

Šta tu tačno ima da se isplati ili ne isplati? Uzmeš jedan mesec, pogledaš kakav sadržaj ima i vidiš odgovara li ti i odlučiš sam hoćeš li da nastaviš ili ne.
Glupo je pitanje "isplati li se?" jer svako ima svoje mišljenje, a tek je glupo nametati nekome svoje mišljenje kao jedino ispravno.

Nazad
Vrh Dno