TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
U ponedeljak prošla RF Visa Virtuon, isto kao i prethodnih meseci.
I ja sam pre 3 nedelje imao istu situaciju, posle 3-4 dana mi najnormalnije skinuli iznos od 7000NGN, i sad sve normalno, još mi stoji ta Visa na nalogu. Ne otkazuj članarinu, dok ti radi gledaj tako, velike su šanse da će ti se desiti isto kao kod mene.Prošla mi je jednom uplata preko Visa kartice na Nigeriju. E sad traži mi da update odradim jer ne može da prodje uplata za sledeći mesec.
Pokušao sam sa istom karticom (ukucam samo CVV) a probao i sa novim i neće da prodje.
Njihov suport kaže da je do banke i da oni ne mogu manuelno da odrade dodavanje kartice.
Šta mi je činiti? Ima neko rešenje? Da li ima svrhe zvati banku?
Izmena:
Za sada normalno radi netflix i mogu da gledam sve.
Hvala.
Da li si palio vpn ili si išao samo update payment?Sad sam probao za ženinom Mastercard iz Poštanske Štedionice i prošla je uplata.
Moguće onda da je nešto do NLB banke.
Ne mora novi account, sacekaj da istekne pretplata i onda odradi uz pomoc telefona i Nigeria VPN-a. Ako otvaras novi account mozes da koristis opciju transfer profila da prebacis sva podesavanja i istoriju gledanja na novi nalog.Znaci mora novi acc, nece moci na starom
E top,Ne mora novi account, sacekaj da istekne pretplata i onda odradi uz pomoc telefona i Nigeria VPN-a. Ako otvaras novi account mozes da koristis opciju transfer profila da prebacis sva podesavanja i istoriju gledanja na novi nalog.
Još jedno poskupljenje i Turska će dostići našu cenu. Već su sad na preko 8€.
Možda zato što je više nas koristilo taj nalog pa su ga blokirali ali zašto baš sada? Da nije opet neki novi način za detekciju deljenja naloga ili korišćenje iz druge države?Evo sad se pisao sa podrskom i u fazonu da su mi ukinuli clanstvo zbog sumnjivih okolnosti ili da citiram "Imajte na umu da, da bismo zaštitili članove od neovlašćenih naplata, ponekad otkazujemo naloge koji pokazuju znake neobične aktivnosti. Izgleda da je vaš nalog otkazan iz ovog razloga."Ali je bitno da su mi skinuli za naredni mesec uredno.Bas divno,i sad kad hoću da reaktiviram nalog nece ni Master ni Visa.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari