Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Prošla je i meni ovaj mesec Nigerija Mastercard sa Yettel-a.

Prosla i meni Intesa Visa Virtuel pre neki dan.

Sad sam probao za ženinom Mastercard iz Poštanske Štedionice i prošla je uplata.
Moguće onda da je nešto do NLB banke.

Prošla mi je jednom uplata preko Visa kartice na Nigeriju. E sad traži mi da update odradim jer ne može da prodje uplata za sledeći mesec.
Pokušao sam sa istom karticom (ukucam samo CVV) a probao i sa novim i neće da prodje.
Njihov suport kaže da je do banke i da oni ne mogu manuelno da odrade dodavanje kartice.
Šta mi je činiti? Ima neko rešenje? Da li ima svrhe zvati banku?

Izmena:
Za sada normalno radi netflix i mogu da gledam sve.

Hvala.
I ja sam pre 3 nedelje imao istu situaciju, posle 3-4 dana mi najnormalnije skinuli iznos od 7000NGN, i sad sve normalno, još mi stoji ta Visa na nalogu. Ne otkazuj članarinu, dok ti radi gledaj tako, velike su šanse da će ti se desiti isto kao kod mene.

Upalio Nigeria VPN, isao na update payment, dodao novu karticu i proslo iz prve placanje.

Ma nesto je kod mene do banke, citao sam na drugoj temi da je jos ljudi imalo probleme (ne samo na Netflixu)

Pozdrav svima, pretpostavljam da je neko vec napisao, trazio sam par stranica unazad ali nisam nasao, pa ako je neko voljan da napise. Elem, imam Netflix koji placam 10e, Srbija region, a kako sam video preko Nigerije izadje oko 4,5 dolara mesecno. Zanima me kako da prebacim - da li prebacujem negde region, pa vpn preko Nigerije i onda Visa Reiffeisen? Hvala unapred

Kad sam se ja prebacivao otkazao sam svoju pretplatu. VPN nigeria besplatan sa prodavnice i incognito mode otvorio novi acc i pretplatio se na basic gde nije trazio broj telefona i onda nakon toga prebacio na skuplji paket.

Ljudi,meni ukinuli veceras preko Nigerije.Kako je s ostalima?

Meni radi, upravo proverio. Jel ti nije prosla obnova pretplate ili su ti prekinuli i obrisali karticu?

Ja sam preko Mastera i u apk banke mi piše da treba da skinu a na Netfliksu mi pokazuje da treba da obnovim pretplatu.

Znaci istekla ti normalno pretplata a nece da ti automatski obnovi?

Znaci krenuo je novi talas provere naloga. Jel ste probali ponovo da aktivirate?

Ma i meni se to desilo prošli mesec nije mogla kartica da prođe pa je posle 10 dana prošla

Uzeh preko Raiffeisen Visa internet kartice za 5500 NGN (dok simmke ne sredi nalog) da mogu da nastavim da gledam gde sam stao. Sve je regularno prošlo, prvo mobile plan za 2200 pa upgrade na 5500 po uputstvu od ranije. Tražili su broj telefona onda sam se vratio korak unazad i nakon toga je prošla uplata bez verifikacije telefonom.

evo pokusavam da napravim novi acc, ali ne prolazi master yettel banke

Ja malopre reaktivirao nalog koji je skoro godinu dana bio neaktivan. Pre toga bio na Tursku, sad produzio na Nigeriu
Probao sam kartice
Njemacku N26 master karticu - nije proslo
Yettel master - nije proslo
Intesa Visa - nije proslo
Na kraju je prosla Intesa Kreditna Master kartica
Mobile plan pa upgrade na Standard plan

Evo sad se pisao sa podrskom i u fazonu da su mi ukinuli clanstvo zbog sumnjivih okolnosti ili da citiram "Imajte na umu da, da bismo zaštitili članove od neovlašćenih naplata, ponekad otkazujemo naloge koji pokazuju znake neobične aktivnosti. Izgleda da je vaš nalog otkazan iz ovog razloga."Ali je bitno da su mi skinuli za naredni mesec uredno.Bas divno,i sad kad hoću da reaktiviram nalog nece ni Master ni Visa.:mad:

Evo sad se pisao sa podrskom i u fazonu da su mi ukinuli clanstvo zbog sumnjivih okolnosti ili da citiram "Imajte na umu da, da bismo zaštitili članove od neovlašćenih naplata, ponekad otkazujemo naloge koji pokazuju znake neobične aktivnosti. Izgleda da je vaš nalog otkazan iz ovog razloga."Ali je bitno da su mi skinuli za naredni mesec uredno.Bas divno,i sad kad hoću da reaktiviram nalog nece ni Master ni Visa.:mad:
Možda zato što je više nas koristilo taj nalog pa su ga blokirali ali zašto baš sada? Da nije opet neki novi način za detekciju deljenja naloga ili korišćenje iz druge države?

Nemaju ti iz podrske pojma, pricaju genericki. Ako ti je do sad skidao sa te kartice uredno, kako sad odjednom neovlascena naplata?!
Verovatno povremeno rade neku detaljniju proveru kartica i pretplata, pa kada registruju da se ne poklapa odakle je izdata kartica i zemlja pretplate oni istu prekinu.
Ako se toliko brinu da zastite korisnika zasto ne vrate novac ako je pretplata prekinuta pre isteka?

Ne znam.Ni meni to nije jasno.Izgleda da im je ovo novi talas blokiranja. 😫

Da li ima neka fora da nekako iskontrolisem ovaj problem sa “kucanstvom”. Samo na Hisense smart tv-u mi je problem i pali se poruka jer mojima sam isto dao svij nalog. Dok na laptop i tablet uredjajima fino radi. Samo zeza smart tv. Da li neko zna, kako to da “obuzdam”?

Nazad
Vrh Dno