Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ko hoce da doda nasu karticu na truski nalog, samo se javi podrsci i napise "I have a problem adding my card. Could you send me the secure form to add it manually" I sve bude reseno za par minuta.
Поздрав друштво. Пробао сам на сличан начин да се обратим, али ме је Индус испрескакао питањима како нисам успио да додам картицу регуларним путем, које су ми се тачно грешке јављале, па на сва моја врдања ипак пристао да ми пошаље линк за додавање картице, међутим очигледно ме је прешао пошто ме одвео на исту страницу као што се регуларно додаје картица (иако сам буквално овако тражио: Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?), али као што знате то није могуће успјешно окончати јер систем за то на крају тражи потврду путем једнократног кода који се шаље искључиво на турски број телефона.

Моје питање за оне који су успјели да добију secure form, како она тачно изгледа и на који начин су вам је доставили, путем чета, имејла или...? :unsure: Хвала унапријед на одговорима!

Поздрав друштво. Пробао сам на сличан начин да се обратим, али ме је Индус испрескакао питањима како нисам успио да додам картицу регуларним путем, које су ми се тачно грешке јављале, па на сва моја врдања ипак пристао да ми пошаље линк за додавање картице, међутим очигледно ме је прешао пошто ме одвео на исту страницу као што се регуларно додаје картица (иако сам буквално овако тражио: Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?), али као што знате то није могуће успјешно окончати јер систем за то на крају тражи потврду путем једнократног кода који се шаље искључиво на турски број телефона.

Моје питање за оне који су успјели да добију secure form, како она тачно изгледа и на који начин су вам је доставили, путем чета, имејла или...? :unsure: Хвала унапријед на одговорима!
U chatu ti dostave formu (nije link). Probao si sa jednim agentom? Kada jedan odbije, zatvoriš chat i probaš sa drugim.

Тако сам и мислио, само нисам имао среће да налетим на правог Апуа, расположеног да изађе у сусрет малом човјеку :D Хвала за инфо, дакле у самом чету треба да добијем форму (y)

Pa ne pitaš "Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?", nego da ti posla je formu kako bi ti on dodao karticu. Dakle tražiš da ti pošalje formu koju ti uoinjavaš i šalješ njima, pa ti oni dodaju karticu. Kako si pitao, tako ti je odgovorio (poslao link da ti ručno dodaš karticu). Ja bih mu rekao i d aje prijatelj imao isti problem i da je ovako sa drugim agentom rešen.

Zar ne važi više pravilo da ne mogu nalozi van domaćinstva da se dele (tj da ih Netflix blokira)?
Mi sto imamo Supernovu mozemo da delimo koliko hocemo jer svi imamo istu IP adresu godinama 😂 jos ako smo iz istog mesta nema zime. Delim sa burazerom nalog, i on i ja na tv gledamo.

Danas mi istice Master kartica, pa sam ubacio novu na nigerijskom nalogu. Sve je zavrseno lagano i brzo, bez ikakvih problema. Nisam koristio VPN, kao ni private browsing.

Cisto da podelim informaciju ako nekome uskoro istice da nema sikiracije, barem za sada...

Pa ne pitaš "Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?", nego da ti posla je formu kako bi ti on dodao karticu. Dakle tražiš da ti pošalje formu koju ti uoinjavaš i šalješ njima, pa ti oni dodaju karticu. Kako si pitao, tako ti je odgovorio (poslao link da ti ručno dodaš karticu). Ja bih mu rekao i d aje prijatelj imao isti problem i da je ovako sa drugim agentom rešen.
Све ок, ја сам погрешно схватио шта је поента попуњавања те форме, мислио сам да је то само директан унос података с наше стране и прихватање картице у систему без даљих корака и провјера, а уствари је само сигурно достављање података кроз ту форму како би оператер са друге стране сам додао картицу у систем :rolleyes:

Први пут сам се и ја позвао на пријатеља који је тако ријешио "проблем", баш тако како си предложио, али ето, дао ми је човјек шта сам тражио - линк ка форми гдје сам додајем картицу.

Елем, након ове твоје поруке, јуче сам се обратио поново, јавила се нека жена овај пут и у пар реченица смо завршили, јер сам овај пут исправно замолио да ми пошаље форму у коју ћу ја сам да попуним податке, па да она ручно дода картицу у систем. Питала ме само контролно питање - који ми је тренутни метод плаћања, након одговора послала форму у којој сам попунио све што је било потребно, послао и јавио јој да сам завршио (тако је захтијевала), за 10 секунди је већ прошао СМС са пробним плаћањем 1 турске лире за контролу картице и то је то...погледао сам на налогу, одмах је стајала моја картица као метод плаћања и то би било то, заиста све готово са размијењених укупно 6 порука, за мање од 2 минута :)

Хвала на појашњењу🍻

Kako kontaktiraš podršku? Sad ćeš me naterati da probam i ja da mi vrate karticu ili još bolje ubacim novu.

На страници Contact Us постоји поље у које може да се упише тема која те занима, ја сам уписао просто payment и кликнуо даље, па ми је на следећем кораку у дну странице избацио још двије опције које нису биле видљиве одмах чим се дође на страницу за контакт, а једна од њих је и чет са оператером:

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Da li neko zna da li ima opcija da se Netflix plati preko AppStore-a za tursku i kolika je cena?

Da li neko zna da li ima opcija da se Netflix plati preko AppStore-a za tursku i kolika je cena?
Samo Standard paket je moguće platiti, 175 TL.
Aktivira se kroz Netflix igricu na App Storeu (npr. Slayaway Camp, ali može bilo koja koju je Netflix objavio).

IMG_4297.jpeg

Ja sam pokušavao tako da se pretplatim i nije radilo. Pisao sam o tome ovde. Vratio mi je Apple pare.

Nove cene Netflixa u Turskoj:

Pricing (Turkish Lira)​

• Basic: 149.99 TRY/month
  • Standard: 229.99 TRY/month
  • Premium: 299.99 TRY/month

Ovo je sad već bezobrazluk jer lira nije toliko devaluirala od prošlog poskupljenja... još malo i cene kao u Srbiji.

Ne isplati se zezati za 100/150 dinara, bolje uzeti srpski netflix sada...

Bese na nasem ne moze da se deli, prikazivace ostalima da aktiviraju domacinstvo?

Meni i mojoj grupi i dalje radi, bar mi se nisu zalili, a traje nam do septembra, pa gledam da li da prelazimo na Srbiju. Ako se ocekuju problemi, onda cu morati solo i sta je tu je.

Meni i mojoj grupi i dalje radi, bar mi se nisu zalili, a traje nam do septembra, pa gledam da li da prelazimo na Srbiju. Ako se ocekuju problemi, onda cu morati solo i sta je tu je.
Moguće da vas je nekako zaobišlo, ali eto od aprila 2024. je ograničenje deljenja u svim zemljama (U Srbiji počelo još u julu 2023.)

Pa ako ti radi tako, onda ne menjaj ništa, guraj tako dok može. Kako to misliš da ti traje do septembra? Pretplata je na mesečnom nivou, nema plaćanja unapred. Jedino ako si ubacio kredit preko vaučera, ali to ti nije garancija da neće da ti ukinu ili povećaju pretplatu.

Nazad
Vrh Dno