Поздрав друштво. Пробао сам на сличан начин да се обратим, али ме је Индус испрескакао питањима како нисам успио да додам картицу регуларним путем, које су ми се тачно грешке јављале, па на сва моја врдања ипак пристао да ми пошаље линк за додавање картице, међутим очигледно ме је прешао пошто ме одвео на исту страницу као што се регуларно додаје картица (иако сам буквално овако тражио: Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?), али као што знате то није могуће успјешно окончати јер систем за то на крају тражи потврду путем једнократног кода који се шаље искључиво на турски број телефона.Ko hoce da doda nasu karticu na truski nalog, samo se javi podrsci i napise "I have a problem adding my card. Could you send me the secure form to add it manually" I sve bude reseno za par minuta.
U chatu ti dostave formu (nije link). Probao si sa jednim agentom? Kada jedan odbije, zatvoriš chat i probaš sa drugim.Поздрав друштво. Пробао сам на сличан начин да се обратим, али ме је Индус испрескакао питањима како нисам успио да додам картицу регуларним путем, које су ми се тачно грешке јављале, па на сва моја врдања ипак пристао да ми пошаље линк за додавање картице, међутим очигледно ме је прешао пошто ме одвео на исту страницу као што се регуларно додаје картица (иако сам буквално овако тражио: Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?), али као што знате то није могуће успјешно окончати јер систем за то на крају тражи потврду путем једнократног кода који се шаље искључиво на турски број телефона.
Моје питање за оне који су успјели да добију secure form, како она тачно изгледа и на који начин су вам је доставили, путем чета, имејла или...?Хвала унапријед на одговорима!
Mi sto imamo Supernovu mozemo da delimo koliko hocemo jer svi imamo istu IP adresu godinama 😂 jos ako smo iz istog mesta nema zime. Delim sa burazerom nalog, i on i ja na tv gledamo.Zar ne važi više pravilo da ne mogu nalozi van domaćinstva da se dele (tj da ih Netflix blokira)?
Све ок, ја сам погрешно схватио шта је поента попуњавања те форме, мислио сам да је то само директан унос података с наше стране и прихватање картице у систему без даљих корака и провјера, а уствари је само сигурно достављање података кроз ту форму како би оператер са друге стране сам додао картицу у системPa ne pitaš "Could you send me the secure form so I'll try to add it manually?", nego da ti posla je formu kako bi ti on dodao karticu. Dakle tražiš da ti pošalje formu koju ti uoinjavaš i šalješ njima, pa ti oni dodaju karticu. Kako si pitao, tako ti je odgovorio (poslao link da ti ručno dodaš karticu). Ja bih mu rekao i d aje prijatelj imao isti problem i da je ovako sa drugim agentom rešen.
To je bese fullhd paket? Ne moze najjaci 4k kada se od ne Sub stranicu pa pokusas da promenis plan?Samo Standard paket je moguće platiti, 175 TL.
Aktivira se kroz Netflix igricu na App Storeu (npr. Slayaway Camp, ali može bilo koja koju je Netflix objavio).
Pogledajte prilog 448902
To nisam pokušavao jer sam direktno pretplaćen na Netflix TR.To je bese fullhd paket? Ne moze najjaci 4k kada se od ne Sub stranicu pa pokusas da promenis plan?
Meni nisu, sada ce dva meseca.Samo da proverim da li su nekome u skorije vreme gasili naloge preko Nigerije?
Mozes da probas pa da ostavis screenshot samo, molim te.To nisam pokušavao jer sam direktno pretplaćen na Netflix TR.
Pa ne može ni na turskom da se deli od aprila još. Globalna je zabrana.Bese na nasem ne moze da se deli, prikazivace ostalima da aktiviraju domacinstvo?
Moguće da vas je nekako zaobišlo, ali eto od aprila 2024. je ograničenje deljenja u svim zemljama (U Srbiji počelo još u julu 2023.)Meni i mojoj grupi i dalje radi, bar mi se nisu zalili, a traje nam do septembra, pa gledam da li da prelazimo na Srbiju. Ako se ocekuju problemi, onda cu morati solo i sta je tu je.
Pa ako ti radi tako, onda ne menjaj ništa, guraj tako dok može. Kako to misliš da ti traje do septembra? Pretplata je na mesečnom nivou, nema plaćanja unapred. Jedino ako si ubacio kredit preko vaučera, ali to ti nije garancija da neće da ti ukinu ili povećaju pretplatu.Meni i mojoj grupi i dalje radi, bar mi se nisu zalili, a traje nam do septembra, pa gledam da li da prelazimo na Srbiju. Ako se ocekuju problemi, onda cu morati solo i sta je tu je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari