Verovatno im to i jest plan.Kako su poceli da dizu cene, ne bi me cudilo da na kraju bude skuplje nego kod nas. 1.5e razlike trenutno.![]()
Pa nije baš nesiguran, dosad je bilo samo jedno gašenje naloga, kao i na TR (doduše, kod mene nije bilo na TR).Da li sada ima nesto jeftinije od Turske, a da iskljucimo nesiguran nacin pretplate preko Nigerije?
Pa nije baš nesiguran, dosad je bilo samo jedno gašenje naloga, kao i na TR (doduše, kod mene nije bilo na TR).
Jeftiniji je Egipat, 3 EUR/me, ali treba EG broj i mislim da je situacija ista kao i sa NG.
Ovde imaš cene od najjeftinije zemlje do najskuplje
ako gledaju u istoj zemlji onda da.Jel onaj sto placa u Svajcarskoj 30e i onaj sto placa u Turskoj 3 imaju isti Netflix, isti sadrzaj?
Stvarno ih ne kapiram… idu samo sa restrektivnom politikom. Ocigledno im se moze jer se baza placenih korisnika povecava…
Probao sam na par država i svuda piše samo Remind me. Kao da tek treba da bude dostupan.Nema ni na jednom regionu da se pogleda novi Bladerunner? Guglao sam i navodno bi trebao da se strimuje na grckom, argentinskom, kanadskom itd. regionu ali probao sve navedeno sa vpn-om i nigde nema
Mozes i online primiti sms na egipatski broj, postoje brojni servisiObnovio preko Turske, ispada 8,76e.
Na koju zemlju sada otvoriti? Ne mogu da nađem kako ste išli preko nigera?
Za Egipat može neko doneti broj ko ide na letovanje, ja sam ih imao nekoliko i pobacao, maler.
Sumnjam da ćeš ikako moći bez NG broja.Kod ubacivanja nove kartice kod princa, dal koristiti vpn ili ne?
Stara istekla i nije dodata nova po automatizmu, kao pojedinima...
Ne treba vpn mesec dana ni preko Turske ni preko Egipta.Meni nema sanse da se obnovi nalog nigerijanski, ni ne trazi broj il stagod, samo ne daju errori, mislim se egipatski probat, da li kod njih mora ono vpn mjesec dana kao kod turaka?
Probaj da otvoriš novi nalog uz pomoć vpna. Izaberi neki jeftiniji paket, da bi prošla uplata. Kada prodje odmah se prebaci na skuplji.Mozda sam trebao cekat par dana ali ni iz prve nije htjelo, svakako previse cimanja, vracam piratski sesir dok se ne nadje neka metoda a i nije da mi netflix previse znaci kad imam plex i brz net al eto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari