Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Pa da, uplatim kredit za godinu dana unapred i to je to. Pa videcu na jesen sta cemo. Kako su poceli da dizu cene, ne bi me cudilo da na kraju bude skuplje nego kod nas. 1.5e razlike trenutno. :D

Kako su poceli da dizu cene, ne bi me cudilo da na kraju bude skuplje nego kod nas. 1.5e razlike trenutno. :D
Verovatno im to i jest plan.
Npr., Argentina je pre bila jeftina kao Turska (pre godinu-dve), a sad je u Arg cena za Premium 10 EUR + porez.

Da li sada ima nesto jeftinije od Turske, a da iskljucimo nesiguran nacin pretplate preko Nigerije?

Da li sada ima nesto jeftinije od Turske, a da iskljucimo nesiguran nacin pretplate preko Nigerije?
Pa nije baš nesiguran, dosad je bilo samo jedno gašenje naloga, kao i na TR (doduše, kod mene nije bilo na TR).

Jeftiniji je Egipat, 3 EUR/me, ali treba EG broj i mislim da je situacija ista kao i sa NG.

Ovde imaš cene od najjeftinije zemlje do najskuplje

Pa nije baš nesiguran, dosad je bilo samo jedno gašenje naloga, kao i na TR (doduše, kod mene nije bilo na TR).

Jeftiniji je Egipat, 3 EUR/me, ali treba EG broj i mislim da je situacija ista kao i sa NG.

Ovde imaš cene od najjeftinije zemlje do najskuplje

Jel onaj sto placa u Svajcarskoj 30e i onaj sto placa u Turskoj 3 imaju isti Netflix, isti sadrzaj?

… još ako i kod njih nema deljenja naloga sa komšikukom… 😉

Netflix.png

Ne znam da li je ovo pravo mesto za pitanje, ali imam problem sa Netflix aplikacijom na Windows laptopu.
Konstantno mi izbacuje "Error code: U7361-1253-8004DD0F" prilikom otvaranja bilo kog filma/serije.
Koristim Lenovo IdeaPad 5 Pro, Ryzen 5 5600U, sa 16GB RAMa i Win 10 verzija 22H2. Aplikaciju sam skinuo preko Microsoft Storea, a preko Vantage softvera uvek apdejtujem BIOS i drajvere na najnovije verzije.
Da li neko zna resenje za ovaj problem?

Nema ni na jednom regionu da se pogleda novi Bladerunner? Guglao sam i navodno bi trebao da se strimuje na grckom, argentinskom, kanadskom itd. regionu ali probao sve navedeno sa vpn-om i nigde nema

Nema ni na jednom regionu da se pogleda novi Bladerunner? Guglao sam i navodno bi trebao da se strimuje na grckom, argentinskom, kanadskom itd. regionu ali probao sve navedeno sa vpn-om i nigde nema
Probao sam na par država i svuda piše samo Remind me. Kao da tek treba da bude dostupan.

Ima ga na austrijskom PrimeVideo npr i može da se gleda uz VPN.

I meni isto, samo remind. Nemam
Prime ali mozda budem uzimao sad zbog Prime day-a pa bacim oko, hvala na info!

Obnovio preko Turske, ispada 8,76e.
Na koju zemlju sada otvoriti? Ne mogu da nađem kako ste išli preko nigera?
Za Egipat može neko doneti broj ko ide na letovanje, ja sam ih imao nekoliko i pobacao, maler.

Obnovio preko Turske, ispada 8,76e.
Na koju zemlju sada otvoriti? Ne mogu da nađem kako ste išli preko nigera?
Za Egipat može neko doneti broj ko ide na letovanje, ja sam ih imao nekoliko i pobacao, maler.
Mozes i online primiti sms na egipatski broj, postoje brojni servisi

Nemci koriste ovaj za egipatski Netflix

Mogu da probam.
Kakva je situacija sa Argentinom? Neko probao?

Evo. Netflix vec nedelju dana, svaki dan smara da produzim pretplatu za 1600 naira, nigde ne kazu zao nam je sto smo te odjavili ;) ;) ;)

Kod ubacivanja nove kartice kod princa, dal koristiti vpn ili ne?

Stara istekla i nije dodata nova po automatizmu, kao pojedinima...

Uspesno bez vpn...

Imam nas broj na nalogu...

Meni nema sanse da se obnovi nalog nigerijanski, ni ne trazi broj il stagod, samo ne daju errori, mislim se egipatski probat, da li kod njih mora ono vpn mjesec dana kao kod turaka?

Hvala, probao egipatski i uzeo broj al kad ga kucam izbaca error.. cak sam probao pravi broj jedan od radnika ovdje al ne radi

Pa naravno kad si pokušavao više puta i sa nigerijskim i sa egipatskim.

Trebaš ili sačekat ili obrisati cache, cookies itd, otvoriti incognito prozor.

Mozda sam trebao cekat par dana ali ni iz prve nije htjelo, svakako previse cimanja, vracam piratski sesir dok se ne nadje neka metoda a i nije da mi netflix previse znaci kad imam plex i brz net al eto

Rekoh da neću, ali evo pred kraj sam prvog meseca od otvaranja novog naloga. Jedini razlog je bio preuzimanje serija i filmova i gledanje u oflajnu, bez trošenja mobilnog neta. Uskoro novi mesec i 1600 naira tj. 90 centi za mobilni i tablet.

Mozda sam trebao cekat par dana ali ni iz prve nije htjelo, svakako previse cimanja, vracam piratski sesir dok se ne nadje neka metoda a i nije da mi netflix previse znaci kad imam plex i brz net al eto
Probaj da otvoriš novi nalog uz pomoć vpna. Izaberi neki jeftiniji paket, da bi prošla uplata. Kada prodje odmah se prebaci na skuplji.

Nazad
Vrh Dno