Oboje.Pricamo o nigeriji ili turskoj?
Oboje.Pricamo o nigeriji ili turskoj?
Mislim da je svejedno.Pricamo o nigeriji ili turskoj?
Na istoj mreži su ti i TV i mob?Čekaj,ja ne mogu da gledam na mobu a mogu na tvu,kako to?Trazio da mi pošalju kod na mejl.Kako sad to funkcioniše?
Koliko sam upratio na Redditu, zabranom su zahvaćeni TV uređaji, TV stickovi i boxovi (osim Apple TV boxa), konzole, tableti i mobiteli (odnedavno). Laptopi/PC nisu zahvaćeni.Znaci obrisati sa tv-a,s mobilnim ide kod,a na racunarima nema problema???
Kao što rekoh, PC/laptopi navodno nisu zahvaćeni ovom zabranom. Dakle, i ako koristiš Netflix na TV-u, idalje ćeš ga moći koristiti i na PC-u van domaćinstva (ali nećeš moći na otalim nabrojanim uređajima).Ako koristim na tv-u,necu moci na racunaru van tog domacinstva?Koliko shvatam?
Koji nalog?Ali meni već dva meseca ne traži da postavim netflix kucanstvo. Koristim netflix na različitim lokacijama
Pa zato ti i ne izbacuje zadnja 2 meseca, tek je juce krenulo na ovim stranim nalozima (TR/NG).Bio na Srbija, pa je sada Nigerija vec dva meseca
Jeste čudno što nisu dodali mogućnost dokupa za dodatne članove. Pogotovo je čudno što u Srbiji to nistu omogućili dok, na primer, u Ukrajini koja ima iste cene paketa jesu.Meni licno, je zapravo najsmesnije to sto ni na srpskom ni na turskom a ni na nigerijskom nalogu ne postoji opcija za dodavanje dodatnog clana jer te 3 zemlje, verovatno zbog cene, ne podrzavaju to. Mada sa druge strane, svima dajes iste uslove, trebalo bi bar to da ispostuju. Ali, ukoliko se u ovih 14 dana nista ne promeni ili idem na nizi paket u Nigeriji da delim sa nekim bliskim, sto ce verovatno da predstavlja problem za 2 TV-a ili bye-bye Netflix koliko god da oni prijavljuju novih sabskrajbera, u sta iskreno ne verujem pogotovo uz onako ocajnu ponudu i pogotovu sto su pre samo par dana izjavili kako od 2025 nece vise da prijavljuju kvartalni broj pridoslica. Ima i drugih usluga pa cak i pomalo zaboravljeni, sa moje strane, Kodi.
Da. Svi licencirani TV boxovi i stickovi (osim Apple TV boxa)Da li se firetv stick računa kao TV?
Ova ograničenja o kojima se priča na prethodne dve strane, to su sve NG i TR naloziDokle god ne ogranice upotrebu turskog ili nigerijskog netflixa kod nas isplati se uzimati.
Ista situacija. NG nalog koji ne delim ni sa kim. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema u tom slučaju, nadam seMeni se još nije pojavila poruka za kućanstvo (nigerijski account). Ne dijelim account ni sa kim. Znači ja ne bih smio imati problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari