daca96
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.03.2021
- Poena
- 105
Nemam pojma, ovako mi se pokazalo najboljeSto ne probas da dodas srpsku karticu. Ranije je radilo.
Nemam pojma, ovako mi se pokazalo najboljeSto ne probas da dodas srpsku karticu. Ranije je radilo.
Mozda preko vpn-a posto sam u Nemackoj.Pa možeš li otvoriti srpski Netflix? Basic bez reklama je 5€.
Pogledajte prilog 398322
Evo. S tim da ovo nije dostupno u Srbiji uopšte.
Dakle 4-5 minuta reklama po satu, na početku i tokom trajanja filma/serije.
Ja sam par purta pustio hulu i na početku 2 minuta reklame. Mogu ti reći da prilično iritira. Za plaćene servise imam nultu toleranciju na reklame. Neka daju besplatnu varijantu sa reklamama, a ne ovako. Ne bih ti savetovao, da uzimaš to. Bolje uzmi turski family premium za te pare i gledaj sam ako ne možeš da deliš.Hvala, deluje prilicno… Barem da je na pocetku samo. Ne mogu da procenim koliko bi me to iritiralo, mozda probam pa cu videti.
Nikada nije ni bilo u ponudi na Balkanu.To više nije u ponudi, zar ne?
Ako si u Nemačkoj, Netflix i sve ostalo:Mozda preko vpn-a posto sam u Nemackoj.
Do nedavno sam sa drugarom delio nalog ali ne moze vise zbog ove nove politike pa cu morati solo…
Video sam ovde ima sky (uglavnom hbo sadrzaj) + netflix za neku pristojnu pretplatu ali moram proveriti oko audio i prevoda teksta, posto ovde nenormalni ljudi sve titluju na nemacki, i tekst i audio
Uf, kakvi dealovi, ako ovo stvarno radi ozbiljan novac ces mi ustedeti kolega 🤌👍Ako si u Nemačkoj, Netflix i sve ostalo:
Čitaj i komentareUf, kakvi dealovi, ako ovo stvarno radi ozbiljan novac ces mi ustedeti kolega 🤌👍
Niko jos nije zaobisao ogranicenje, jer je tek pocelo. Ako drug ima android tv neka instalira NordVPN. Takodje ti kao domacin instaliraj NordVPN na kompu i podesi meshnet kao izlaznu tacku na internet. Posalji pozivnicu da se ubaci na tvoj mrezu putem NordVPN meshnet-a. Zatim se konektuje na meshnet, uloguje na Netflix, i pokrene neki strim na kratko. To bi trebalo da funkcionise u teoriji, a kako ce biti u praksi cekamo da neko javiPozdrav ljudi, delim nalog jednim drugom,isključi su mu tv kao što ste već pretpostavljam čuli da su krenuli,pošto nije deo kao kuće,aplikacija na mobilnom i kompjuteru mu radi,da li ste vi nekako uspeli da shvatite kako da se zaobiđe to ili još uvek nije poznato?
I mene ovo interesuje da li će raditi u praksi. Za prenosne uređaje bi trebalo ali za tv pitanje je. Ako neko isproba nek obavezno javiNiko jos nije zaobisao ogranicenje, jer je tek pocelo. Ako drug ima android tv neka instalira NordVPN. Takodje ti kao domacin instaliraj NordVPN na kompu i podesi meshnet kao izlaznu tacku na internet. Posalji pozivnicu da se ubaci na tvoj mrezu putem NordVPN meshnet-a. Zatim se konektuje na meshnet, uloguje na Netflix, i pokrene neki strim na kratko. To bi trebalo da funkcionise u teoriji, a kako ce biti u praksi cekamo da neko javi![]()
Nas će samo da ukinu bez obaveštenja😆😆😆Turski nalozi znači još uvek nisu na udaru😁
Počelo, javljaju mi deca , njihovi smartTV ne rade
I meni je blokiralo na jednom TV, ja išao opciju I'm traveling pa mi je tražio kod preko telefona koji sam uneo i nakon toga radi. Videćemo dalje.
I u našoj porodici sa bencha je stiglo ograničenje i ne možemo da koristimo naloge![]()
Ista stvar, ali se pojavilo tek kad sam povezao firestick na a1 net, inače smo i drugar i ja na mts-u i do povezivanja na a1 (dok sam koristio 4g mts) je sve normalno radilo. Možda je samo tajming takav, i slučajno su se te dve stvari poklopil3, videću kad se vratim kući šta je sa TVom koji je na mts optici.
Hajde da neko od vas proba da nakači TV na domaćinov internet bilo preko meshneta bilo preko nekog vpn severa (ako ga neko ima) da vidite da li pali fora da se nakačite jednom mesečno i da onda posmatra uređaj kao deo tog kućanstva.I kod mene isto stiglo ograničenje. Ne znam ko je prvi u familiji kliknuo da je glavni ali neka slobodno nastavi sa pretplatom. Poslao sam cirkulacioni sms sa obaveštenjem
Ja sam momentalno otkazao. Preko nekih stvari sam prešao zbog stvarno dobrog deljenja sadržaja, ali ne zanima me toliko da bi nastavio.
Kao neko što je napisao ako se ikad opet nakupi neki sadržaj koji me zanima, budem imao vremena, uplatiću solo mesec ili dva i to je to.
Kakve reklame na netflix? Ja to nikad ne videh?Pa možeš li otvoriti srpski Netflix? Basic bez reklama je 5€.
On je pitao za Netflix Basic plan sa reklamama koji u Nemackoj košta 5€. Kod nas ne postoji.Kakve reklame na netflix? Ja to nikad ne videh?
Option to add 1 extra member who doesn't live with you
Option to add up to 2 extra members who don't live with you
Ta opcija ne postoji kod nas valjda.ova opcija da se dodaju 2 extra membera koja ne zive sa tobom... sta je to? zar to nije deljenje naloga?
Edit: Sad vidim da se ti nalozi dodatno placaju...
Bukvalno su rekli da neće uvoditi jer su nam cene smanjili i ne bi imalo smisla, i da je broj korisnika i dalje prenizak.Za sada ne postoji u Srbiji, pitanje je vremena kada će uvesti...
Plans and Pricing
Discover the different streaming plans Netflix offers and how much Netflix costs.help.netflix.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari