Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Za 3e vredi da uzmes promo mesec, dva, odgledas tih par serija i to je to.
Zato sto im je kod nas sadrzaj ocajan.

Ja sam placao oko godinu dana, a odgledao fazon 4, 5 serija...

Pretpostavio sam takav odgovor, iako nisam znao da je u USA toliko bolji izbor. Da, ima svega par serija, i jeste donekle pitanje je da li vredi i tih 3e, mada je cena 2 kafe, placao sam skoro zbog Picarda koji je ispao totalno razocarenje, ali povremeno se nadje nesto, npr uhvatio sam sinoc da gledam Stories from the Loop, odlicno je. I ima tu uvek nekih serija koje se "vuku" a koje nikako da odgledam, kao Jack Rayan 2 sezona. I steta da se ne iskoristi divno amazon dugme na magic daljinskom. :/

Ok je Amazon. Možeš da uzmeš probni period od 7 dana. Pretplata je 3eur mesečno. Netflix ima bolji izbor serija i filmova, po mom mišljenju.

Edit:
Za šta godišnja pretplata? Koliko znam za Netflix ne postoji tako nešto.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Mislio sam na to da je najbolje kad se dogovoris sa jos trojicom, da svi plate godinu dana unapred, pa nema razmisljanja. Jedno obavestenje godisnje. :D

Ima li resenje za ubacivanje prevoda sa memorije?
Na tv i android aplikaciji?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Koliko znam, samo u addon za Kodi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To rešenje jedino i nalazim.. Druge nema..

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Imam oba, Netflix je definitivno bolji. Prime je ok, ali ništa posebno. Ima nekih ok filmova i serija i The grand tour u HDR. Ako se bira jedan od ta dva, Netflix definitivno.

Ja imam Amazon FireTV Stick i na njemu instaliran ExpressVPN, tako da bez problema gledam USA verzije Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Hulu, HBO i gomilu drugih(što zbog sebe, što zbog dece).
Nešto od toga vredi, nešto ne - ali se uvek nađe po nešto na svakom od njih.

Amazon je kod nas bukvalno sprdnja. Izbaci pet serija i bukvalno ne ostaje ništa.

Kakva je trenutno sotuacija sa VPNovima za NF i Amazon? Šta radi?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Amazon je kod nas bukvalno sprdnja. Izbaci pet serija i bukvalno ne ostaje ništa.
Pa dobro sad nije baš sprdnja.
Prvo jevtinije je od "ubice mog oca 4" na sbb-eon, drugo ima serija- filmova:
The boys
Terror
Fear the walking dead.,..,
Expanse, Bosh, Heroes, Jack Ryan.....eto samo neke od serija, da ne zaboravim The man in the high castle....
Nije baš sprdnja

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Koliko mesecno placas smartdns proxy?

Оn je dosta elegantnije rešenje od full VNP-a.

Dobio sam neku ponudu od njih 35e sam platio za godinu dana.
Meni smartdns proxy najviše odgovara jer najviše gledam TV, i veoma lako se podešava.
Imaš probni period 14 dana pa ćeš videti.
Ja bolje (za ono što meni treba) nisam našo.

The boys
Terror
Expanse, Bosh, Heroes, Jack Ryan.....eto samo neke od serija, da ne zaboravim The man in the high castle....
Nije baš sprdnja

Baš tako. Dodao bih i Hunters, The office, Caronte, James May Our man in Japan, Goliath... a ima i dobrih starih filmova.

Poslednja izmena:
The boys
Terror
Nije baš sprdnja

Rekoh, izbaci pet najboljih i ostaje... Šta? Krajnje sumnjiv sadržaj. Ne kažem da neam ništa ok u preostlaom, ali stvarno, jako malo baš kvalitetnog štiva.

Prvih 6 meseci dok je bilo 3e cena sam plaćao, čim je skočila, izbacio sam jer mi pored netflixa i hbogo nema smisla da držim i to.

Ipak se vratio na Netflix, ne dopada mu se sadržaj na Prime. Bacio sam oko na Disney, za sad ponuda katastrofa.

Imam i "netflix" i "Amazon" i "HBO GO".
Za moj ukus je najbolji HBO GO.
Imao sam i "Disney+" ali kažem za mene je HBO GO najbolji servis.

Pa ocenu sam dao pre svega po sistemu
* Prevod filmova i serija
* Kvalitet sadržaja
Jeste u pravu si što se tiče 4k hdr sadržaja, ali kad pogledaš recimo i na "netflix-u" i na "amazon-u" sve ukupno imaš 10-15 serija u 4k hdr-u.
Tako da......

Откуд ти та идеја да нема 1080р?

Послато са NOVA 5T уз помоћ тапатока

Ono je yify kvalite
Ima filmova 4k po 5 gb, to za mene nije 4K.
Ma sramota je dati 6 eura, jedino što može na dosta uređaja da se gleda.

Jeste, hbo go je sramotan kvalitet.

Iskreno sada trenutno, ne vidim nikakvu razliku u kvalitetu slike izmedju " netflix-a" i "HBO GO"
I "netflix" I "HBO GO" gledam preko Samsung Smart TV-a "UE50MU6172"
Trenutno identičan kvalitet slike.

I meni je Hbo Go kvalitet slike sasvim prihvatljiv, gledam na 55RU7172, zamerka ide na zvuk, stvarno su se mogli izreskirati za još malo protoka i pustiti DD 5.1.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ali kad pogledaš recimo i na "netflix-u" i na "amazon-u" sve ukupno imaš 10-15 serija u 4k hdr-u.
Tako da......

Pa i ne bih se baš složio, ima ih puno puno više. Praktično sve novije serije (i sezone starijih) su u nekom od 4K hdr formata. Možda tvoj TV ne prikazuje Dolby vision pa ih zato ne vidiš.

Pa i ne bih se baš složio, ima ih puno puno više. Praktično sve novije serije (i sezone starijih) su u nekom od 4K hdr formata. Možda tvoj TV ne prikazuje Dolby vision pa ih zato ne vidiš.
Pa sad da brojimo ajde...koliko je to više....30
Mislim.....

Nazad
Vrh Dno