Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja pokusao da dodam karticu, smarali me nekim pitanjima i prekinem chat, uzeo sam Gift Cart preko Turgame i sad cekam da mi posalju kod, ne znam ni koliko se ceka u komentarima na sajtu pisu od 15 min do 120 min kako kome
Pa ne možeš ih odmah pitati da ti ubace bankovnu karticu. Prvo trebaš započeti pretplatu uz gift card, ubaciti naš broj telefona pa ih tek onda pitati.

Ja imam srpski broj registrovan na Netflixu, a nalog dopunjavam sa gift cardom, pokusao sam da ubacim srpsku master card, ali mi trazi da unesem broj telefona za verifikaciju, ali je ponudjen automatski turski pozivni i nema padajuceg menija da izaberem srbiju, a i ne znam zasto mi ne salju poruku na moj registrovani broj.
Objašnjeno par postova iznad. Javiš se podršci u chat i oni ti ubace karticu.

Pa ne možeš ih odmah pitati da ti ubace bankovnu karticu. Prvo trebaš započeti pretplatu uz gift card, ubaciti naš broj telefona pa ih tek onda pitati.
Zar nije napisano ako nemas Gift trazis da ti ubace karticu a ako imas Gift onda aktiviras pa posle sam ubacis karticu.

Zar nije napisano ako nemas Gift trazis da ti ubace karticu a ako imas Gift onda aktiviras pa posle sam ubacis karticu.
Ne. Ne možeš sam ubaciti bankovnu karticu bez turskog broja telefona. Prvo ubaciš gift card, srpski broj telefona (iz padajućeg menija izabereš Srbiju kad ubacuješ gift card) pa im se onda javiš u chat da ti dodaju bankovnu karticu.
netflix.png

Ja sam ubacio karticu uz pomoc onog sajta za privremeni broj iz Turske.😁

Ako je to onaj ruski sajt SMS Activation Service, pazite jer ima puno loših recenzija i ocenu 2.6 na trust pilotu.

ja vec dugo koristim ovaj kad mi treba neki broj za nesto i nikada nisam imao problem.
h*ps://sms-activation-service.c*
Kad ubacite nasu karticu promenite turski broj na nas i to je to.

Ja ne znam da li je do tog sajta, ali kartica moje ćerke je počišćena (nije bilo mnogo, zato sam i koristio njenu). Ne odmah nakon korišćenja na tom sajtu, ali to je najsumnjiviji sajt koji je korišćen... Pri tome, nije radio, nikad mi kod nije stigao bez obzira na opcije koje sam probao.

Šta je problem uzimati povremeno kodove, dva minuta posla... Samo da ne kažu u nekom trenutku da se mora gledati iz države u kojoj je kupljena pretplata, to mene brine.

Jel ima neko ko bi bio voljan da mi pozajmi na par sati srpski Netflixov nalog? Hteo bih da preuzmem nesto preko Streamfab-a cim zavrsim brisite me :)

Da li vredi uzeti ovaj paket za 7,99 evra? On je za moje potrebe sasvim ok. Ne razumem se u te Turske varijante, vpn i ostalo.
Iz Srbije sam i dovoljno mi da je max dva uređaja istovreneno i FHD rezolucija.

Da li vredi uzeti ovaj paket za 7,99 evra? On je za moje potrebe sasvim ok. Ne razumem se u te Turske varijante, vpn i ostalo.
И ја сам на тој цени о.к је и можеш на три уређаја.

Samo ti možeš da proceniš da li ti vredi :) Uzmi mesec dana, pa proceni.

Po meni, apsolutno ne vredi, isti taj paket preko TR košta, 3,3 € i ne moraš ni u šta posebno da se razumeš, za nekoliko minuta laganog posla imaš više nego duplo jeftiniji paket. Kupiš vaučer od 200 TL na Turgame-u, uključiš VPN (Okayfreedom), napraviš novi nalog na Netflix-u (nikakvi brojevi telefona ti ne trebaju, samo imejl adresa), dok napraviš nalog stigne vaučer, uneseš kôd i uživaš :)

Koristim taj paket. Na 65" TV FHD izgleda sasvim OK. Koristim ga samo na jednom uređaju, pa mi je i to svejedno, na koliko može da ide. Što se cene tiče, sam proceni da li ti vredi toliko ili ćeš da se iscimaš za tursku verziju.

Na seriji House of Cards, Prva sezona, poslednjih nekoliko epizoda, sam primetio da povremeno počne da se menja osvetljenost ekrana. Prvi put se desilo dok je napolju bilo baš neko ludačko nevreme (jedno od ovih poslednjih), pa sam posumnjao da je problem do napona električne mreže. Međutim ponovilo se još nekoliko puta.
Slabo gledam TV, ali nisam primetio da se dešava.

TV je neki Sony sa led svetlom, pa sam mislio da njegove lampe menjaju intenzitet. Sad mi pade na pamet, da kada vidim da se to desilo, premotam u nazad, da vidim da li će na istom mestu opet da se desi.

Da li se još nekome dešavalo?

Što se cene tiče, sam proceni da li ti vredi toliko ili ćeš da se iscimaš za tursku verziju.
Baš me zanima kakvo je to cimanje? Proces traje 10 minuta i to je to 😂
Evo, video gde čovek objašnjava proces traje otprilike 3 minute.

Nekome ko nije tehnički potkovan, može da bude cimanje. Koliko vidim, ovo je sa vaučerima. Da moram da kupujem vaučere, verovatno bih se vratio na srpski paket.

Lično zaista slabo gledam Netflix, ali s obzirom koliko sati mesečno se koristi kod mene u kući, ni srpska cena nije visoka.

Nekome ko nije tehnički potkovan, može da bude cimanje. Koliko vidim, ovo je sa vaučerima. Da moram da kupujem vaučere, verovatno bih se vratio na srpski paket.

Lično zaista slabo gledam Netflix, ali s obzirom koliko sati mesečno se koristi kod mene u kući, ni srpska cena nije visoka.
Videcu pa cu probati taj Standard paket.

Nešto me zanima imam redovno plaćen netflix, sada kada mi istekne, da li mogu da se nakačim na turski vpn i ukucam gift card za tursku? i nastavim korišćenje Ili moram praviti nov nalog?

Potvrda za sve koji se pitaju za update kartice na turskom Netflix-u, preko chat podrske... Bez VPN.
Objasnite da imate problem da dodate backup method, postave par "security" pitanja u vezi samog naloga.... U chat-u vam nakon toga proslede secure form-u koja je direktno vezana za vas nalog i popunite podatke o kartici i submit, od tog trenutka je nova kartica u sistemu bez potvrde telefonom (naravno). Potvrde i oni da je ok snimljeno i to je to....

Poslednja izmena:
Potvrda za sve koji se pitaju za update kartice na turskom Netflix-u, preko chat podrske... Bez VPN.
Objasnite da imate problem da dodate backup method, postave par "security" pitanja u vezi samog naloga.... U chat-u vam nakon toga proslede secure form-u koja je direktno vezana za vas nalog i popunite podatke o kartici i submit, od tog trenutka je nova kartica u sistemu bez potvrde telefonom (naravno). Potvrde i oni da je ok snimljeno i to je to....
Sve zavisi od agenta podrske sa kojim se razgovara. Nekad pitaju iz koje si zemlje ako im sumnjivo nesto, zato je bolje koristiti VPN. A vecinu boli uvo i daju ti odmah opciju da ubacis karticu preko secure payment forme.

Imam turski broj. Ne znam da li ce isteci u nekom trenutku. Da li ako registrujem netflix nalog sa turskim brojem, mogu u nekom trenutku kasnije da promenim na srpski broj?

Imam turski broj. Ne znam da li ce isteci u nekom trenutku. Da li ako registrujem netflix nalog sa turskim brojem, mogu u nekom trenutku kasnije da promenim na srpski broj?
Ako ćeš imati prikacenu bankovnu karticu, turski broj mora biti. Možeš plaćati preko vaučera ili preko podrške dodati karticu.

Naravno da mozes, ja sam posle registracije i ubacivanja kartice prebacio na srpski broj.

pa to je plan. registrujem na turski br, ubacim karticu, prebacim na srpski broj.
cak ako nekom od vas znaci, mozemo registrovati na taj br jos naloga

Nazad
Vrh Dno