D
Deleted member 37912
Guest
Pa jel uspelo nekom da okupi familiju pod jedan IP sa nord meshnetom?
možeš čak i dodati srpsku karticu da ti automatski skida pretplatu sa nje kada ti se potroši kredit s gift cards. trebaš im se samo javiti u live chat i reci da imaš problema sa dodavanjem kartice i oni će da ti je dodaju kroz chat. Vidim da ova metoda još radi, jučer su pričali bas o tome na Redditu.Netflix premium TR vredi 5e mesecno iskreno. Odradio sam sve kako je u ovoj temi objasnjeno preko vpn-a i kupona, uplatio za 3 meseca, sve je jako jednostavno. Izaslo me 550 dinara po mesecu.
Vredi i ako uvedu zabranu deljenja naloga, samo da ne menjaju cene.
Nemoj uključivati VPN. Onda postanu sumnjičavi. Ovako ih boli briga odakle se javljaš. Tako pišu i ovi na Redditu.Da, video sam i to, planiram tako i da uradim kada mi prodje ova pretplata od 3 meseca. Pretpostavljam da treba da palim vpn na Tursku dok chatujem sa podrskom?
Da le nalog srpski ili turski? Da li je uspeo vpn override?Stigla household verifikacija, sad ćemo da probamo ovaj vpn override, pa ako uspe, javljam. Firetv, Xbox I TV traže verifikaciju, telefoni i kompovi za sad šljakaju bez problema...
Zar se na ovoj temi nije pisalo da treba biti obrnuto? Da treba upaliti VPN...Nemoj uključivati VPN. Onda postanu sumnjičavi. Ovako ih boli briga odakle se javljaš. Tako pišu i ovi na Redditu.
Ja prenosim svoje iskustvo. Nisam koristio VPN, nisu me ništa pitali, poslali mi obrazac da ispunim i to je to. A evo upravo tako kažu i ovi na Redditu, svi su to uradili bez VPN-a, informacije su friške od jučer i danas 🤷♂️Zar se na ovoj temi nije pisalo da treba biti obrnuto? Da treba upaliti VPN...
Bitno je da si se raspisao kako u teoriji treba podići server sa nord meshnetom, a u praksi šipak...Ja imam Turski 4K nalog , ubacena nasa kartica i nas telefon. Kad gledam ne koristim VPN i nisam dobio ni na TV ni na ostalim uredjajima da potvrdim lokaciju (home).
Danas mi uredno opet naplatili preko kartice.
Tako da za 550din/m deliti account je smesno i cimanje sa podizanjem servera itd.
Komunikacija sa njima ide na engleskom ili moram na turski sa google translateNe treba vpn za chat sa podrskom. Ja sam juce uspesno dodao karticu, naveo da imam problem pri dodavanju, poslali mi obrazac preko ceta, sve je bilo reseno u roku od par minuta.
engleskiKomunikacija sa njima ide na engleskom ili moram na turski sa google translate![]()
Neznam sta mi zameras, nisam nigde napisao da ja koristim tu metodu samo da postoji za one kojima treba.Bitno je da si se raspisao kako u teoriji treba podići server sa nord meshnetom, a u praksi šipak...
Ima nas što godinama koristimo srpski netflix familijarno i sad ova nova pravila predstavljaju problem...
UrbanVPN, Windscribe.Koj vpn koristite za Tursku ?
jeste.Ako nemam plaćen VPN da li je samo za otvaranje naloga dovoljan neki besplatni?
Dok god nisi u Turskoj, nije moguće postaviti kućanstvo. Znači ništa, nadam se.Je l se zna na kraju sta ce biti s nama sa turskim nalogom?Kod mene moze jos uvek normalno da se gleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari