Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Netflix premium TR vredi 5e mesecno iskreno. Odradio sam sve kako je u ovoj temi objasnjeno preko vpn-a i kupona, uplatio za 3 meseca, sve je jako jednostavno. Izaslo me 550 dinara po mesecu.

Vredi i ako uvedu zabranu deljenja naloga, samo da ne menjaju cene.

Netflix premium TR vredi 5e mesecno iskreno. Odradio sam sve kako je u ovoj temi objasnjeno preko vpn-a i kupona, uplatio za 3 meseca, sve je jako jednostavno. Izaslo me 550 dinara po mesecu.

Vredi i ako uvedu zabranu deljenja naloga, samo da ne menjaju cene.
možeš čak i dodati srpsku karticu da ti automatski skida pretplatu sa nje kada ti se potroši kredit s gift cards. trebaš im se samo javiti u live chat i reci da imaš problema sa dodavanjem kartice i oni će da ti je dodaju kroz chat. Vidim da ova metoda još radi, jučer su pričali bas o tome na Redditu.

Da, video sam i to, planiram tako i da uradim kada mi prodje ova pretplata od 3 meseca. Pretpostavljam da treba da palim vpn na Tursku dok chatujem sa podrskom?

Da, video sam i to, planiram tako i da uradim kada mi prodje ova pretplata od 3 meseca. Pretpostavljam da treba da palim vpn na Tursku dok chatujem sa podrskom?
Nemoj uključivati VPN. Onda postanu sumnjičavi. Ovako ih boli briga odakle se javljaš. Tako pišu i ovi na Redditu.

Pisao je skoro čovek da je pokušao to bez VPN-a i da mu nisu dozvolili i rekli mu da se ne javlja više sa istim pitanjem.

Zar se na ovoj temi nije pisalo da treba biti obrnuto? Da treba upaliti VPN...
Ja prenosim svoje iskustvo. Nisam koristio VPN, nisu me ništa pitali, poslali mi obrazac da ispunim i to je to. A evo upravo tako kažu i ovi na Redditu, svi su to uradili bez VPN-a, informacije su friške od jučer i danas 🤷‍♂️

Ja imam Turski 4K nalog , ubacena nasa kartica i nas telefon. Kad gledam ne koristim VPN i nisam dobio ni na TV ni na ostalim uredjajima da potvrdim lokaciju (home).
Danas mi uredno opet naplatili preko kartice.
Tako da za 550din/m deliti account je smesno i cimanje sa podizanjem servera itd.

Ne treba vpn za chat sa podrskom. Ja sam juce uspesno dodao karticu, naveo da imam problem pri dodavanju, poslali mi obrazac preko ceta, sve je bilo reseno u roku od par minuta.

Ja sam taj što je imao problem. Probao sada opet i uspeo sam bez VPN.
Ovaj me nije pitao odakle kontaktiram, gde mi je nalog i slično.
Pitao me je za tačnu grešku koju dobijem prilikom dodavanja kartice i rekao sam da sam na poslu i da ne mogu odmah da proverim. To može biti plan za teška pitanja.

Šalteri su svuda isti, bilo to Srbija, bilo USA. Ako ne prođete na jednom, uvek treba pokušati na drugom.

Ja imam Turski 4K nalog , ubacena nasa kartica i nas telefon. Kad gledam ne koristim VPN i nisam dobio ni na TV ni na ostalim uredjajima da potvrdim lokaciju (home).
Danas mi uredno opet naplatili preko kartice.
Tako da za 550din/m deliti account je smesno i cimanje sa podizanjem servera itd.
Bitno je da si se raspisao kako u teoriji treba podići server sa nord meshnetom, a u praksi šipak...
Ima nas što godinama koristimo srpski netflix familijarno i sad ova nova pravila predstavljaju problem...

Ne treba vpn za chat sa podrskom. Ja sam juce uspesno dodao karticu, naveo da imam problem pri dodavanju, poslali mi obrazac preko ceta, sve je bilo reseno u roku od par minuta.
Komunikacija sa njima ide na engleskom ili moram na turski sa google translate :)

Bitno je da si se raspisao kako u teoriji treba podići server sa nord meshnetom, a u praksi šipak...
Ima nas što godinama koristimo srpski netflix familijarno i sad ova nova pravila predstavljaju problem...
Neznam sta mi zameras, nisam nigde napisao da ja koristim tu metodu samo da postoji za one kojima treba.
Koga zanima nacice kako treba to da odradi.

Koj vpn koristite za Tursku ?

Problem sa tim nord meshnetom, ako se koristi stalno, bi mogao biti ograničen upload tamo gde je podignut server.
Ako se ne varam, svi koji se kače na taj meshnet server ustvari zauzimaju upload. Pa kad se nakače 4 klijenta koji vuku 4k video, to može biti problem. Ako je dovoljno samo jednom mesečno da se nakače onda bi to moglo da radi.
Da li grešim?

Ako nemam plaćen VPN da li je samo za otvaranje naloga dovoljan neki besplatni?

Ako nemam plaćen VPN da li je samo za otvaranje naloga dovoljan neki besplatni?
jeste.
Proveri malo temu za turski nalog. Imaš dve opcije.
1. da kupiš gift karticu i pokreneš turski nalog. Onda nastaviš preko kartica ili kontaktiraš podršku da ti dodaju našu karticu.
2. da prvi mesec platiš srpski, povežeš karticu, verifikuješ broj telefona, uradiš cancel pretplate i kada istekne preplata, dobiješ obaveštenje, uloguješ se na vpn i reaktiviraš na turski.

Hvala na odgovoru. Ispratio sam to za turski nalog, sve mi je to jasno samo mi nije bilo jasno da li mogu koristit neki besplatni vpn za otvaranje turskog naloga

Za sada nisu imali proveravanje validnosti turskih ip adresa i nema informacija o blokiranim VPN servisima (kao što je to slučaj za gaming servise). Čini mi se da se blokiraju US VPN zbog restrikcije sadržaja, ali TR nikoga ne interesuje

Je l se zna na kraju sta ce biti s nama sa turskim nalogom?Kod mene moze jos uvek normalno da se gleda.

Ja pokusao da dodam karticu, smarali me nekim pitanjima i prekinem chat, uzeo sam Gift Cart preko Turgame i sad cekam da mi posalju kod, ne znam ni koliko se ceka u komentarima na sajtu pisu od 15 min do 120 min kako kome

@S03 ,I ja se nadam.😄Postoji mogucnost da se aktivira to kucanstvo,kako vec ali mora sa VPNom.
@Dakii ,kad uzimam gift card meni posalju na mejl u roku 5 min.

Ja imam srpski broj registrovan na Netflixu, a nalog dopunjavam sa gift cardom, pokusao sam da ubacim srpsku master card, ali mi trazi da unesem broj telefona za verifikaciju, ali je ponudjen automatski turski pozivni i nema padajuceg menija da izaberem srbiju, a i ne znam zasto mi ne salju poruku na moj registrovani broj.

Vrh Dno