- Učlanjen(a)
- 06.07.2008
- Poena
- 169
Padus Discjuggler ми је утимативни софтвер за нарезивање дискова.
šta znači "ultimativni"? :trust:
Padus Discjuggler ми је утимативни софтвер за нарезивање дискова.
selektuješ fajlove koje hoćeš da izbaciš, pa klik na dugmence Delete (crveni "X") ili DEL na tastaturi...Da li moze iz kompilacije fajlova da se brisu nepotrebni fajlovi?
selektuješ fajlove koje hoćeš da izbaciš, pa klik na dugmence Delete (crveni "X") ili DEL na tastaturi...
![]()
a sa zelenom strelicom možeš da povećaš prozor u kome su prikazani fajlovi...
Nisam baš najbolje razumeo... Možda misliš na (tab) Options -> Preserve Full Pathnames.Nego jel moze da se nareze neki fajl u tom programu a da ne nareze celokupnu strukturu foldera u kojima su locirani i ako moze kako???
Aha... To što hoćeš je, koliko ja znam, moguće samo u jednom slučaju. Izabereš jedan folder i onda te on pita (ako je setovano da pita, može se postaviti i da se podrazumeva odgovor "da" ili "ne") da li hoćeš da taj folder bude root. Ako kažeš "Yes" dobićeš to što tražiš. Međutim, mislim da za više foldera to nije moguće. E, sad, ako u taj root posle dodaješ pojedinačne fajlove, trebalo bi da i oni budu bez putanja. Ako dodaješ foldere onda će svaki dodati folder biti podfolder tog root foldera (ako nije čekirano ono iz moje prethodne poruke).Nenene. "Evo , stani , vidi , pazi ...gledaj!"![]()
InfraRecorder?nego, koji od free programa je noob friendly? da ima one wizarde kao nero express i to, drag&drop, next, finish, i gotov disk![]()
ovo su u novoj verziji 2.1.5 resili tako sto izabrane opcije mogu da se zapamte i koriste kao defaultne u narednim rezanjima :banana:ljudi, da li neko koristi BurnAware Free?
..........
p.s. jedina glupost koja mi smeta je sto ne pamti da sam stiklirao verifikaciju, vec svaki put to moram da izaberem :smash:
Sve u root-u, naravno, može da se briše pojedinačno. Ali ako kompilacija sadrži foldere izgleda da zaista nema načina da se obrišu pojedinačni fajlovi iz podfoldera.ImgBurn je sasvim OK, jedina zamerka je nemogucnost brisanja fajlova iz kompilacije.
ali, na forumu ImgBurn-a piše da se radi na tome! Znači, kome treba ta f-ja, moraće malo da se strpi...Sve u root-u, naravno, može da se briše pojedinačno. Ali ako kompilacija sadrži foldere izgleda da zaista nema načina da se obrišu pojedinačni fajlovi iz podfoldera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari