Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zna se da je u Srba pljuvanje omiljena razbibriga. Na pohvalama smo vеć mnoooogo teži :d

A šta je to pohvala?

a jel pristojno ako ja trazim AM2 platformu sa procesorom i HTPC kuciste, ponuditi intel 915 plocu i memoriju i Midi Tower kuciste? jos napomenem da mi memorija ne treba..

a jel pristojno ako ja trazim AM2 platformu sa procesorom i HTPC kuciste, ponuditi intel 915 plocu i memoriju i Midi Tower kuciste? jos napomenem da mi memorija ne treba..

da ti nije to ponudio user DecllipteR :d

Poshto se javljao svaki put kad sam stavio da menjam plochu i ovu i prethdone, i iako sam naveo modele koji me zanimaju i da mi treba wolfdale support kao neki minimum dobijao sam tu ponudu od njega :type:

pa vidis da jeste |)))

Lepo idi kupi novu 780g plocu i procesor za 100e i zavrsi muke |)
Par puta sam rekao kad stavis ovde oglas u kupujem, bolje odmah da se ubijes jer ce likovi takvo djubre hteti da ti uvale da ce prosto da se divis...

He, he... A ja sam dobio za plocu ponudu od lika za MSI p45 ZILENT 90e. I to je max koji bi dao i kao nova je 113e u radnji. :)
I onako je dajem 3k manje od nove u radnji, a on bi da to jos malo spusti.

Najnoviji hit na sms u 7.30h, nedelja ujutu :)
"U vezi M600i, nudim ti Nokiju 6630 sa karticom od 256Mb, super ocuvana blabla..."
Ja pitam koliko bi doplatio?
"Sa obzirom da je extra ochuvana dao bih nekih 20 eura" :D

Moj sledeci odgovor je bio dodji da te shutnem u dupe i da ti platim 20 eura :D
Nije se vishe javljao :)

Najnoviji hit na sms u 7.30h, nedelja ujutu :)
"U vezi M600i, nudim ti Nokiju 6630 sa karticom od 256Mb, super ocuvana blabla..."
Ja pitam koliko bi doplatio?
"Sa obzirom da je extra ochuvana dao bih nekih 20 eura" :D

Moj sledeci odgovor je bio dodji da te shutnem u dupe i da ti platim 20 eura :D
Nije se vishe javljao :)

Ja ti lepo rekoh a ti mi nisi verovao :)

Mislim da ljudi nisu svesni kakav je uredjaj M600 kad nude tako nebulozne ponude, al shta cesh :wave:

da ti nije to ponudio user DecllipteR :d

Poshto se javljao svaki put kad sam stavio da menjam plochu i ovu i prethdone, i iako sam naveo modele koji me zanimaju i da mi treba wolfdale support kao neki minimum dobijao sam tu ponudu od njega :type:

si, si... :d

pa vidis da jeste |)))

Lepo idi kupi novu 780g plocu i procesor za 100e i zavrsi muke |)
Par puta sam rekao kad stavis ovde oglas u kupujem, bolje odmah da se ubijes jer ce likovi takvo djubre hteti da ti uvale da ce prosto da se divis...

pretpostavljam da si meni sugerisao..
ne opterecujem se smesnim i "nepristojnim" ponudama, cak me i zabavi..
samo s'vremena na vreme ubacim po koju smesnu ponudu koju dobijem u thread...
sto se mene tice, necu da ogranicavam niti sebe niti prodavca cenama, nek ponudi pa ako kupim dobro meni, dobro njemu... kad prodajem, trudim se da stavim cenu.. ako stvarno ne znam za nesto, stavim "ponude na pm" mada ja to jako retko ucinim, stavim cenu...

Poslednja izmena:
Pošto vidim da se ovde razvila polemika oko mog oglasa, eto čisto tebi za informaciju, kartica je prodata u roku od par sati. U narednih par dana javilo se desetak zainteresovanih što na mob, što na PM.
Iskreno, mislim da kartica vredi i više jer u mašini imam X-Fi ExtremeMusic, tako da mogu iz prve ruke da kažem da za mjuzu apsolutno nema razlike između nje i 2ZS, osim ako se ne koristi Crystalizer koji 2ZS ne podržava. U igrama razlike ima, ali samo u par naslova koji podržavaju EAX 5, za sve ostalo potpuno je svejedno koju od navedene dve koristiš. Da mi za drugu mašinu ne treba PCI-E kartica, taj Audigy 2ZS ne bih ni prodavao.

I potpuno je glupo porediti X-Fi EstremeAudio sa bilo kojom od ove dve karte...
Nemoj tako ostro, decko nije znao, objasnili smo mu neke stvari... i on je shvatio svoju gresku i prihvatio to... i obecao da ce se popraviti :) :D

Ma nisam imao namereru da budem oštar a tek sam naknadno pročitao kasnije postove u kojima ste mu sve lepo objasnili ;)
Nervira me taj pristup gde nešto hvališ ili popljuješ samo na osnovu neke svoje ideje koja nije bazirana ni na jednoj činjenici. Čitaj, uči, pa tek onda komentariši...

eno u oglasima 8800GTS polovna za 160e :smoke:

Tacna oznaka graficke je: GAINWARD BA7600GT-256-GS-TV-DVI 256MB GDDR3 (itsvet.com)
Takt GPU:575 MHz
Takt mem.:1500 MHz
256bit magistrala
CRYSIS na medium-u radi opusteno!
Stara je skoro godinu-ipo.

Cena: 100 EUR

extra cena :d

Poslednja izmena:
Nemate vi pojma ta kartica je unikat, NVidia je to napravila kao probu da li da idu na 128 ili 256 bita a ima i jedna od 512 bita, pricaju ljudi da se nalazi negde u mracnim dubinama Petrovaradinske tvrdjave u tajnoj laboratoriji zelenih :d

P.S. Crveni bi tu kartu platili u visecifrenom iznosu.

e taj it svet je cudo...E6600 kosta 210eur :))
jos pise da je cenovnik azuriran pre neki dan, ima likova kojima je to dovoljno da toliko i traze

Meni je i ovo tragicno

Powercolor x1900xt, 256bit, 512mb DDR3. Ponude na Pm. Nece ispod 60e da ide. Karta je dosla iz USA, nikada overclockovana i drndana.

posebno mi je smesno obrazlozenje. Eh ta Amerika. Treba li reci da za 75eura ima 9600GSO karti, novih sa garanciom, nikada "drndanih", koje ovu x1900xt "otresaju" kao svinja masan dzak.

Oglasi za grafichke su uvek bili pipavo tle.:d
Oslep'o sam shto bi rekli.

Meni je i ovo tragicno

Powercolor x1900xt, 256bit, 512mb DDR3. Ponude na Pm. Nece ispod 60e da ide. Karta je dosla iz USA, nikada overclockovana i drndana.

posebno mi je smesno obrazlozenje. Eh ta Amerika. Treba li reci da za 75eura ima 9600GSO karti, novih sa garanciom, nikada "drndanih", koje ovu x1900xt "otresaju" kao svinja masan dzak.
dobro, covek je zacenio 10e vise nego sto vredi, nije bas toliko strasno :)
sta tek reci za one koji 8600GT krsine prodaju za 60e?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno