Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морам да додам, да се укључим на ово што је Суперстарр написао. SK.forum је уствари форум у покушају да се направи Бенч. Када сам отишао пре једно 4 месеца тамо, видим да је форум практично реплика Бенча. И поставим поруку са коментаром на то, и наравно је обришу. но то није важно.

На Бенчу су админи/модови доста толерантнији (у суштини нема ту неких препирки итд да би сад они требали да реагују, али нема неке превелике цензуре), теме и поруке су доста едукативније од онога што се може наћи на форуму Света Компјутера.
За мене је Свет Компјутера, негде од 2004. постао класичан ИТ таблоид, комотно може да се пореди са Светом и Скандалом.

Наравно, објаснио сам ја то и њима и на другим местима више пута. Међутим код њих се није Бог зна шта променило. На пример текст везан за MacOS X и Vistu као поређење. Хахахаха... Невероватно шта је човек све налупетао. Најачи је коментар на крају. Нон стоп у тестовима MacOS X је бољи систем и на крају констатација MacOS X је добар али му треба времена да сазри??? У ком смислу? Да може да покреће .ехе фајлове? :D

Ne kontam shto se nervirate...neko vam da glupu ponudu chisto edukacije radi poshaljete ga na drugi kraj grada da vam je donese/pokupi...i eto..sledecji put cje da misli "Realno":)

Danas bash imam inspiraciju....

pa ce on tebe da pise u postu Ispala :d

Naravno, zato i postoji ona druga tema sa ispalama da se zale ljudi koji nisu dobili pozitivan odgovor na svoje nepristojne ponude.:d

Pogledajte djolezov oglas samo, sve cene preko cena za nove komponente a ono jos i koriscene, i to naravno nije naglaseno vec se da shvatiti cim za jednu jedinu stoji da je nova xaxa Show, ja i komsa se extra ismejasmo. :D

al tu memoriju ne mozes da stavis na ddr1 platformu :)

Opet preterujete i sa komentarima oglasa i sa ocenom sta je bezobrazno...
ponuda od +-20% u odnosu na neku vasu procenu nije bezobrazna nego prosto neko pokusava bolje da prodje, eventualno nepovoljna ponuda, ali i dalje prihvatljiva ako je frka... takodje moze biti posledica neobavestenosti i pogresne procene... nemaju svi lomnicu koji i daje procene u evro |))
ponuda od +-50% ili vise, a pogotovo ponuda gde neko pomnozi vrednosti komponenti pa trazi tu cenu (prodavac) ili kupac koji vam nudi tepsiju ribe, e to je vec bezobrazno...

Daj bre ja sam pre 5 meseci za neotvoren 19" tft kada u gradu nije bio dati model ispod 140e dobio ponudu 80e....shta da mu kazhem?

Bravo sinko..pravi si trgovac...ali to tako necje mocji :)
Interesantno je da se uvek javljaju isti ljudi...pocheli su i bench da obilaze "nakupci"
ne bi me chudilo da pola stvari iz oglasa posle dodju na PCberzu i slichne sajtove...

Nakupaca ovde ima koliko hoces... cim neko da smesnu ponudu dodam ga u listu ignorisanih i mirna Backa.

Ili lepo posaljes modovima upozorenje za ove sa malo postova (koji bas vredjaju sa niskim ponudama), a ocigledno su nakupci i sutra je navedeni banovan 100% ;)
:wave:

Pazi,ja ti samo kazem da sam cuo onu verziju oslabljenog Xfi-a znaci siromasnija verzija ne ona full i da ona sasvim lep zvuk daje za 40 evra(i sam znam da je osakacena i da nije ni 15%posto pravog Xfi-ja)ali zato je pravi XF-i dosta skuplji...Moje misljenje je zasto dati 40-50 evra za nesto sto je korisceno,kad za te pare imas novo sa garancijom koje sasvim pristojno radi,tj ima sasvim ok zvuk...E sad,druga bi prica bila da je cena kartice oko koje se raspravljamo niza,ali ako ti kazes da ta kartica vredi te pare,ok,nemam nista protiv...Istina verovatno znas vise o hardweru od mene jer pretpostavljam da se bavis time,ja sam samo izne svoje misljenje...Uostalom,ako je cena povoljna,videcemo koliko ce je brzo prodati;)

Pošto vidim da se ovde razvila polemika oko mog oglasa, eto čisto tebi za informaciju, kartica je prodata u roku od par sati. U narednih par dana javilo se desetak zainteresovanih što na mob, što na PM.
Iskreno, mislim da kartica vredi i više jer u mašini imam X-Fi ExtremeMusic, tako da mogu iz prve ruke da kažem da za mjuzu apsolutno nema razlike između nje i 2ZS, osim ako se ne koristi Crystalizer koji 2ZS ne podržava. U igrama razlike ima, ali samo u par naslova koji podržavaju EAX 5, za sve ostalo potpuno je svejedno koju od navedene dve koristiš. Da mi za drugu mašinu ne treba PCI-E kartica, taj Audigy 2ZS ne bih ni prodavao.

I potpuno je glupo porediti X-Fi EstremeAudio sa bilo kojom od ove dve karte...

Ili lepo posaljes modovima upozorenje za ove sa malo postova (koji bas vredjaju sa niskim ponudama), a ocigledno su nakupci i sutra je navedeni banovan 100% ;)

Izvini, ali sve i da je taj neki lik nakupac, a da ne krši pravila foruma, to što je nekom poslao neadekvatnu ponudu preko PM-a ne može biti razlog da bude ban-ovan.
Ne sećam se da je prilikom registracije na forum postojalo ekskluzivno pitanje "da li ste nakupac", ili "sledite li put pravednika", oli slične nebuloštine...:p
STOP diskriminaciji newcommer-a sa malim brojem postova!:smash::D Ljudi, ovo je forum, ima mesta za sve, ko je postavio pravila, nek se stara da se poštuju; ne razumem ostale kalife.mesto.kalifa... :wave:

Moderatori su davno digli ruke od ove teme... :d

Možda ne bi bilo loše da se tema sakrije za korisnike za samo preko 300 poruka i od javnosti? Na primer...

Izvini, ali sve i da je taj neki lik nakupac, a da ne krši pravila foruma, to što je nekom poslao neadekvatnu ponudu preko PM-a ne može biti razlog da bude ban-ovan.
Ne sećam se da je prilikom registracije na forum postojalo ekskluzivno pitanje "da li ste nakupac", ili "sledite li put pravednika", oli slične nebuloštine...:p
STOP diskriminaciji newcommer-a sa malim brojem postova!:smash::D Ljudi, ovo je forum, ima mesta za sve, ko je postavio pravila, nek se stara da se poštuju; ne razumem ostale kalife.mesto.kalifa... :wave:

Ovo nije PC Berza ;)
Mada bi kanda trebalo i IQ test uvesti :D uz registraciju ;)

Ovde bre neka velika svadja izmedju nakupaca i preprodavaca a ? :D
Mnogo ste bre svi naivni nesto.
I sve se svodi na sledece , kada prodajete onda vredi nenormalo a kada istu tu stvar kupujete onda ne vredi nista.
I tako u krug.

upravo sam gledao taj oglas. mnooogo kume... jedino sto iole vredi je hdd, ali 160gb nov je 40e, tako da...

Ja cu treci put ponoviti predlog...

-obavezno pisanje locationa i to ne gluposti
-obavezno navodjenje cene uz naglasavanje ima slanja/nema slanja
-ponude obavezno na pm

sad sam recimo video tri oglasa, koja bi me mozda i zanimala, ali svaki od ova tri ne ispunjava bar dva uslova od gore, a ja nemam zivaca/zelje da se ciganjim sa nekim na pm+telefon, da bi na kraju rekao da je iz neke nedodjije (neki deo bg 40km od centra |PP) i da nece da salje kurirskim sluzbama...

mogao bi se uvesti i sistem opljuvavanja neozbiljnih prodavaca/ bezobraznih kupaca, npr kao na ebayu |)) ali onda vec postajemo berza umesto ozbiljnog it foruma...

mogao bi se uvesti i sistem opljuvavanja neozbiljnih prodavaca/ bezobraznih kupaca, npr kao na ebayu |))

Pa vec imamo temu za pljuvanje jos samo neko da otvori za pohvale pri trgovini i mirni smo:d. Ali imam utisak da ta tema ne bi bila ni upola popularna kao ova:-devil-:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno