Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koja budala bi za to dala 300 eur kad za 2 puta manje pare ima duplo bolju graficku?

Ne razumemo se. Znam ja da je 9800GT bolja kupovina za 3x manje para Samo pokusavam da provalim kako se covek zaje8ao, pa napisao cenu od 850e.

Najlakse je da sad svi krenemo sa onim standardnim "trazi ovcu za sisanje", "pohlepni preprodavac" i sl.

Vec sam napisao - kao sto ne prati trziste, tako nece ni prodati za te pare...

ne verujem da je pohlepan... pre bi rekao neupucen...

aman, spustite tenzije malo |))

i ja sam juce video tu masinu za 850, krenuo da sabiram, dosao do 600, reko mozda su neki delovi od zlata |), a ni ne znam...

^***a, to su matori odredili cenu, kao "pa to je placeno 1200DM!!!!"
i eto prodadose....ja sam se krstio....
...tako i ovaj rig za 850€, prodace on to pre nego sto mislite, budale imaju radar jedna za drugu i privlace se.

*-Sad sam i ja budala na neki nacin?

Poslednja izmena:
Hahah,ne mogu da verujem rođenim očima šta se pojavljuje po benchu: :)

AMD AthlonXP Barton Core 2500+ BOX....................................25 Eura
Abit NF7-S................................................. ........................35 Eura
Kingston 2x512MB DDR 400............................................... ....30 Eura
Leadtek WinFast A7600GT TDH............................................... 70 Eura

@SirNemanja:
Trebalo je posle kritike,da kazes "jaoooo izvinite,nisam pratio cene u poslednje vreme!",a ne jos da se duris,jer za ove pare covek moze da uzme polovno u garanciji: C2D 2160+MB 965 ili P31+2GB ddr800 + 3850 256/512Mb!;)

Poslednja izmena:
Evo da se i ja upisem u ovu temu. :d

Na oglas da kupujem Eee PC javlja se covek i nudi mi 901-icu. Ja kazem da u principu trazim 701, al nek kaze sta i koliko i mozda nategnem cash. Kaze on, kao nov, 12GB, 430€. Ja kazem da su bili oko 380 novi, on kaze aj probaj da kupis nov, nema ih. Ja: "Hvala na ponudi!" :mad: :wall:

Da nadovezem na konfiguraciju od 850 €:

Jeste skupo je, za manje pare se moze kupiti bolja konfiguracija sa 3-godishnjom garancijom ali ja verujem da ce ovu konfiguraciju bez problema prodati nekom neupucenom klincu iz komshiluka. Kad ce ga ovaj pitati shta je to Quad prodavac ce odgovoriti da su 4 procesora i svaki od njih radi na 2.4 i klinac ce naravno to pomnoziti i dobice 2.4 x 4 = 9.6 GHz :zgran:, josh kad vidi da grafichka ima 640MB znace da je brza od one shto ima "samo" 512MB...

jer za ove pare covek moze da uzme polovno u garanciji: C2D 2160+MB 965 ili P31+2GB ddr800 + 3850 256/512Mb!;)

Ja sam pre nekih mesec dana za drugara uzeo E2160 za 35 i 2600XT za 35....

Poslednja izmena:
@SirNemanja:
Trebalo je posle kritike,da kazes "jaoooo izvinite,nisam pratio cene u poslednje vreme!",a ne jos da se duris,jer za ove pare covek moze da uzme polovno u garanciji: C2D 2160+MB 965 ili P31+2GB ddr800 + 3850 256/512Mb!;)

Juri ovce za sisanje. Seoski instikt je proradio. Krv jurnula u vene a ovce treba sisati.

iskreno, moje mishljenje je da je athlon xp konfe najbolje sachuvati (za neki lan warcraft, download or something) ili pokloniti ortaku/sestri/babi.

iskreno, moje mishljenje je da je athlon xp konfe najbolje sachuvati (za neki lan warcraft, download or something) ili pokloniti ortaku/sestri/babi.

Eto, a ja bih to odmah prodao i kupio neki Sempron i 690g/780g plocu za te svrhe. Zasto ne prodati kad pola Srbije zeli bas Athlon i nF2 "jer je to provereno pa zato kosta toliko" :smash:

EDIT: Ako bih poklanjao, bolje da poklonim nesto novo, da ispadnem faca :D

Poslednja izmena:
ima logike i u tvojim rechima :)

Poslednja izmena:
Dobio sam danas SMS sa ponudom za polovan ASUS 8800GT 512MB za 8800din. Kada sam mu rekao da toliko kosta nov Palit 8800GT 512MB, lik nije odusato vec mi je poslao jos jedan SMS "Dobro, onda je 8000din zadnja cena!"

pa eno ti u oglasu 9800GT za 90e. 8800GT su se prodavale po 80e, on je meni trazio 110e pa spustio na 100. ok, spustio je a sta sam ja trabao jos da nadovezem na to? "Aj daj za 80e.."
Sta bi mi poslao posle toga? Ja samo navodim nerealno visoku cenu, tj.nepristojnu ponudu..
Dobro, mozda nekom jeste realno 110e za polovan 8800GT, ali meni svakako nije :d

Poslednja izmena:
pa eno ti u oglasu 9800GT za 90e. 8800GT su se prodavale po 80e, on je meni trazio 110e pa spustio na 100. ok, spustio je a sta sam ja trabao jos da nadovezem na to? "Aj daj za 80e.."
Sta bi mi poslao posle toga? Ja samo navodim nerealno visoku cenu, tj.nepristojnu ponudu..
Dobro, mozda nekom jeste realno 110e za polovan 8800GT, ali meni svakako nije :d

Pretpostavljam da mislis na tvoj oglas:
http://www.bench-market.com/forum/showthread.php?t=176920

Ako je tako ne slazem se sa tvojom izjavom da je to sto si dobio nepristojna ponuda. Pre ce biti tvoj oglas nije konkretan, trebao si napisati da placas max 80e za 8800gt ako vec tako mislis.

Npr. ja ocekujem da mi ne nude polovnu stvar po ceni nove. To bi se moglo nazvati nepristojnim.
Takodje, pisanje tacne cene koju bi platio ogranicava kupca, jer "8800GT(S) ili 9800GT" je sirok pojam, a kartice imaju i razlicite edicije, razlicita hladjenja, razlicitu duzinu garancije...

Npr. ja ocekujem da mi ne nude polovnu stvar po ceni nove. To bi se moglo nazvati nepristojnim.
Takodje, pisanje tacne cene koju bi platio ogranicava kupca, jer "8800GT(S) ili 9800GT" je sirok pojam, a kartice imaju i razlicite edicije, razlicita hladjenja, razlicitu duzinu garancije...

Ok, niko ne mora pisati koliko para ima/zeli da plati ako nece da se ogranicava, ali onda nemora ni kukati ovde kako je dobio ponudu koja je skuplja nego u radnji. Prakticno sam je napisao u oglasu da hoce ponude/korespodenciju na mob i posle se zali sto je upravo to dobio.

Nisam u toku sa cenama, ali sad sam pogledao i nisam primetio da ima ista takva nova kartica kakva mu je ponudjena za 8000 na pcberzi ako je to ovo:
http://www.pcberza.rs/komponente/detail.php?id=40098

Poslednja izmena:
@joojant200, mene licno a verujem i vecinu, bas zabole cosak sto je to ASUS i sto je u radnji skuplji nego, recimo, Palit.
Zasto bih ja stavljao cenu u oglas? Na onom ko je prodaje je da odredi cenu a ne na meni. Ako se meni ne svidja cena, ja je necu kupiti niti je on meni prodati.
Trebalo je da stavim da dajem 80e za 8800GT, 100e za GTS?
Realno, nisam to hteo, jer sam bio u stanju da platim 90e za 8800GT u tom trenutku a za GTS ne znam ni sam sta i kako..
Sad necu davati ni 90e jer mi nije vise hitno..
To sto sam ja postavio ovde tu konverzaciju izmedju mene i prodavca si pogresno protumacio kao kukanje. Za malo vece stvari nisam kukao a za kartu me bas i zabole.
Tema se zove Nepristojne ponude a to je slozices se nepristojna ponuda i zato sam je i napisao..
A druga, treca ili koja vec stvar je da karta nije ponudjena za 8000din vec za 8800din pa je spustena na 8000din.
Da ja nisam konstatovao da je Palit, nov, toliko para vec da sam jednostavno ignorisao SMS i nista ne odgovorio, ostalo bi 8800din, sto je dosta vise od realne cene.

Brate, izvini ako sam te necim uvredio, ako si mi ti ili neki tvoj gari poslao SMS, nema potrebe da se vredjas toliko, ipak, ako nekom treba karta to sam ja i ako sam uradio nesto pogresno, uradio sam sebi na stetu a ne na prodavcu.
I ako je to pristojna cena, prodace on brzo tog ASUS-a nekom ali meni, ipak, ne...:zgran:

Ni luk jeo ni luk mirisao, nemam veze sa ponudama :)

Ti si rekao tvoje misljenje, ja moje.

a da li je nepristojno kad neko u oglasu kaze da na 3450 kartici rade odlicno sve nove igre cak i Kriza naravno ne na haj. :zgran:

Danas max 80 evra bi dao za 8800gt, max 90 ako eventualno ima zalmana kao gigabyte ili palit i eventualno da joj je dosta ostalo od garancije. A ako je bez garancije i sa onim buchnim kulerima 70-75 bez pardona. Ipak je to kvarljiv hw.

Poslednja izmena:
Ok, niko ne mora pisati koliko para ima/zeli da plati ako nece da se ogranicava, ali onda nemora ni kukati ovde kako je dobio ponudu koja je skuplja nego u radnji. Prakticno sam je napisao u oglasu da hoce ponude/korespodenciju na mob i posle se zali sto je upravo to dobio.

Nisam u toku sa cenama, ali sad sam pogledao i nisam primetio da ima ista takva nova kartica kakva mu je ponudjena za 8000 na pcberzi ako je to ovo:
http://www.pcberza.rs/komponente/detail.php?id=40098

A sto se uvek drzite PC Berze, da ne kazem i IT sveta kao relevantan izvor.
Tamo uvek ima sve i uvek ima naj-jeftinije ... secate se stosa za rupu na tarabi ?:)

a da li je nepristojno kad neko u oglasu kaze da na 3450 kartici rade odlicno sve nove igre cak i Kriza naravno ne na haj. :zgran:

Da videh i ja to, nisam mogao da verujem... :)
Ja ne znam za vas ali ja odavno primećujem da ovaj forum postaje tj. već je dooobrim delom postao isti kao SK forum.
Tamo sve radi na High i na nF2 + Barton, CoolerMaster je najjači brend u svetu po svakom pogledu... jedino što ovde ima još i Gigašit.

To sto sam ja postavio ovde tu konverzaciju izmedju mene i prodavca si pogresno protumacio kao kukanje. Za malo vece stvari nisam kukao a za kartu me bas i zabole.
Tema se zove Nepristojne ponude a to je slozices se nepristojna ponuda i zato sam je i napisao..
A druga, treca ili koja vec stvar je da karta nije ponudjena za 8000din vec za 8800din pa je spustena na 8000din.

Nije to nepristojna ponuda, vec nepovoljna, ili kako god vec.

Nepristojno bi bilo da je trazio da te :hump: dok kartica odradjuje 3DMark2006 :D

Nepristojno bi bilo da je trazio da te :hump: dok kartica odradjuje 3DMark2006 :D

Vrh, vrhova! Znaci samo ako neko nudi/trazi sex uz hardware to je nepristojna ponuda?:zgran: Pa za razliku izmedju normalne cene polovne 8800gt i ove sto je lik ceni ubi boze, moze da se plati neka "usluga":D Vidis da je ipak nepristojna ponuda?

Vrh, vrhova! Znaci samo ako neko nudi/trazi sex uz hardware to je nepristojna ponuda?:zgran: Pa za razliku izmedju normalne cene polovne 8800gt i ove sto je lik ceni ubi boze, moze da se plati neka "usluga":D Vidis da je ipak nepristojna ponuda?

Vidim da je neisplat(lj)iva :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno