Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kutija bi promenio sig, da vec nema u njemu veci biser :d

Kod mene uvek ima mesta!

pa vidis da ga i ne menja :D

ne znam dal je po pravilima ali mooooooooooooooooooooram da prekopiram ovaj oglas sa pc berze...

Procesori Intel Pentium IV socket 478
Oglas: 5009
Ponuda->Privatno lice->Korišćena roba
Intel Socket 478 (u kutiji)
2,6GHz/512/800FSB-65e
2.8GHz/256/533FSB-45e
2,4GHz/256/533FSB-45e
2,0GHz/512/400FSB-55e
2,7GHz/128/400FSB-65e
2,4GHz/128/400FSB-45e
Informatika->Komponente

(Postavljen: 19.04.2008. 11:26) Upozorite nas na neispravan oglas...
Ljubisa
Pancevo

bahahhahahahhaa

Poslednja izmena:
Ljubisa "livac" :d ti je vec uveliko cuven lik... :wall:

Taj . . .
I Bartone za 70e

Ma sigurno mu neide dobro datum u glavi...

Taj lik ce C2D procesore da prodaje za 1000e sledece godine:d

Moj drug je iz radoznalosti poslao SMS liku u vezi procesora i grafickih i mogu vam reci da je lik smrtno ozbiljan cak su i nemoguci dogovori oko cene(a i to sto ima za dogovor je u globalu max 5e)

Izgleda je lik stariji i jedan od onih koji zive u eri Pojacanih Pentijum 4...Mada i danas vidjam oglase ozbiljnih firmi gde se moze procitati Pentium za svakog, Gamer Pentium 4 konfiguracija sa AMD sempron procesorom itd...

Verujte mi ima njih josh u izobilju...

Dokle ima "buadala" koji ce to da kupuju bice i takvih firmi i oglasa.

meni nije smesan taj Ljubisa. on covek peca, pa kad naidje budala on je klepi. mnogo su smesniji likovi koji kupuju kod njega ;)

Ljubisa je najobicniji lesinar, svojevremeno sam mu prodao graficku kartu koju je odmah bacio u oglas za mnogo vece pare.

A kod njega nekad kupi i onaj koji mora i prinudjen je. Jedan prijatelj koristi neko domace programce (napravljeno negde 2000. godine) za proracune hladjenja, grajanja i ventilacije. Programer izvesni Bojan sa NBG(ako slucajno ovo procita nek mi se javi na PM ;)) je zastitio taj program preko nekog koda koji procita iz maticne ploce a znam da kad se flesne bios program zakljuca. Ovaj prijatelj kad promeni masinu (sa P1 na P2 pa na P4) pozove telefonom i Bojan mu izdiktira novi kod. Negde 2004 krene masina da sa resetuje zbog naduvenih kondenzatora na ploci (Abit BW7), posto tad nisam smeo da to servisiram sam (nalozili me kao ne smes ti to sam, viseslojna stampa trt-mrt :S:) odnesem na servis da se promeni 5-6 kondisa. Vratim plocu prijatelju a on u medjuvremenu upropastio CPU Intel P4 Socket423 (uzeo da ocisti zvaku i ispao mu na zemlju).

Sta je poenta ovog mog gornjeg naklapanja, da je tada bio S423 procesor kod prevaranta Ljubise kupili bi ga tamo a ne jurili po oglasima i na kraju nismo ni nasli pa je ovaj morao da zaboravi koriscenje pomenutog programa posto je programer nestao sa lica zemlje a sa novom plocom program je zakljucan.

Poslednja izmena:
Ja sam jednom davno bio u sličnoj situaciji, samo što je u pitanju bila s370 ploča i verovali ili ne, tada je samo kod njega bila neka ploča da se kupi. Pošto je gorelo pod nogama, seo u auto, došao u Bg i kupio (mislim da je ljmandrino :D tada vozio neki stari Passat karavan).
Ja to ne bih mogao da radim ali eto ima ko može...

Uglavnom, naučio sam tada da se magare je8e kad se zaglavi :) i da ima "ljudi" koji sasvim opušteno koriste taj metod u svom "poslovanju".

Barton se i dalje visoko kotira na pc berzi.. :S:

-------------------------------------------
procesor barton 2500+ socketA (462)

ploca epox 8rda3+, nforce2 ultra chipset, DDR400, 2LAN, (najbolja ploca za bartona)

iskljucivo u kompletu...
cena = 80e
donosim u Beograd,

Hehehe JA sam prodao danas Venice,plocu,1.3gb rama i 1950GT za 100e i to mi se u nedelju dana jedan covek javio...Al nesto osecam da ce ovaj barton da ode jer Barton je Barton

Suboticka svastara

"61. P4 Barton 2500 + 512 DDR RAM, 40 GB HDD, Ati Radeon 9600 XT Epox 8RDA3i, 17" monitor LiteOn CRT. Cena: 250 EUR. ... broj telefona u stampanom izdanju."...znaci bench je jos dobar kakvi su sve ovde komicni oglasi.

Rumski forum:

Menjam pekarsku opremu u vrednosti od 20.000 eura za studijsku.
Vise informacija na ********

:smoke:

graficka karta matrox p-650
Oglas: 61879
Ponuda->Privatno lice->Nova roba
graficka karta Matrox P-650 AGP8X 64mb dual DVI
Cena: 150 EUR

omajgad

pa ni on ni oni nisu bash pri chistoj svesti...shto se agp 8x kartica tiche za 150e mogu da se uzmu i 2 koje ocjesh da birash...zaista ne znam od chega je ovaj matrox onda ?

btw tek sada videh u specifikaciji

OS Required: Microsoft Windows NT 4.0, Linux, Microsoft Windows 2000 / XP

pa to vista ne zheli lol

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno