Vidim da ima I lepih iskustava i drago mi je zbog toga, a evo kako sam ja prosao sa doticnim zvanicnim servisom!
U Gigatronu kupljen VOX tv 43dsw289b, posle manje od 30 dana pojavila se vertikalna plava linija piksel sirine na desnoj polovini ekrana, = servis!
G. osoblje ljubazno, tv spakovan i poslat u Nepo, zasto u nepo pitam kad nisu serviseri za vox, kazu oni su zvanicni za G. radnju, ok, cutim!
Posle 7 dana mail od N. u kome kazu da su tek tada prosledili tv u zvanicni Vox servis - STS srvis iz Gandijeve, Bg., progutam i cekam!
Sledi svaki dan bombardovanje mailovima, obavestite nas da li je problem resen, ankete kako ste zadovoljni nasom uslugom, da li vas je neko kontaktirao i sl. mazanje ociju!
13-14 dan posaljem mail za neki info o reklamaciji = nemamo info od zvanicnog servisa, za dva dana isto, opet za dva dana isto!
Sledeci mail ljubazno pitam da li ja mogu da kontaktiram STS, kazu to su informacije javno dostupne, samo izvolte, = nazovem, ljubazna osoba uzme serijski br. mog tv-a i KAZE DA JE SUTRADAN OD PRIJEMA TV, ODOBRENA REKLAMACIJA, zbog ocite gredke u panelu tv-a I da je prosledjen u magacin N.
Poklopac mi je spao sa glave, to se desava 16-17 dan , meni je odobrena reklamacija a zvanicni nemaju info!
21-22 dan i dalje nemaju info sta je sa mojim tv-om, ponovo nazovem sts ( pomislio sam da su oni nesto zabrljali) I ljudi mi opet najljubaznije i strpljivo objasne da je moj slucaj resen pre desetak dan i nije im jasno kako to NEPO veliki, ne zna nista o tome!
Da vas vise ne gnjavim ( mada, morao sam ovo da ispricam negde, malo mi je I dusa laksa), 29-30 dana, uvece oko 20h, stize mi mail kako je reklamacija resena!
Godinama nabavljam komp. opremu svih vrsta za firmu u kojoj radim i svaka situacija je mogla da se resi bez ikakvih problema, a ovakvo PONIZENJE nisam sanjao da cu doziveti ni u ludilu!
eto. ne zamerite, ovo je moje iskustvo, pzzzzz!