SnakeEyes
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.05.2002
- Poena
- 619
Pogledaj od koliko sam ljudi skidao u DC++ pa onda salji komentare uradio sam samo quick test da bi tebi dokazao ali ti si neverovatno nedokazan - mojih 25 ti je malo, Censijevih 29 ti je puno ajde oladi malo bre,sta savrsen protok je samo onaj koji ti imas? I cemu tu ti linkove od ranije, dosta ljudi od tih koje si linkovao su mi se preko PM-a javili i njima sam resio probleme i torrenti im rade maksimalnom brzinom. Cekaj i sam si rekao da tebi isto torrenti ocajno rade, dakle ipak je po toj tvojoj logici i PTT isto ****** kao i Neobee zar ne? Tvoja kontraverza se nastavlja pazi samo ovo :
Ajde odluci se vise koliko nas je zadovoljnih jedan ili 5? i kakvih 30 spominjes??? Quote-ovao si deset ljudi od kojih sam ja petorici pomogao i njima sada d/l odlicno radi a ova ostala petorica se nisu javila preko PM-a pa im nisam ni mogao pomoci ali zbog cega sumnja da i njima ne bi proradilo ok kad je toj petorici koji su mi se javili svima d/l postao maksimalan?
gx-x je napisao(la):super, odlican prosek od 30 ljudi vama 5-torici je radilo dobro
gx-x je napisao(la):, cak sam i rekao "pa tebi to stvarno dobro radi" medjutim ti si jedan u 30 u ovom slucaju
Ajde odluci se vise koliko nas je zadovoljnih jedan ili 5? i kakvih 30 spominjes??? Quote-ovao si deset ljudi od kojih sam ja petorici pomogao i njima sada d/l odlicno radi a ova ostala petorica se nisu javila preko PM-a pa im nisam ni mogao pomoci ali zbog cega sumnja da i njima ne bi proradilo ok kad je toj petorici koji su mi se javili svima d/l postao maksimalan?