Šta je novo?

neobee ADSL

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogledaj od koliko sam ljudi skidao u DC++ pa onda salji komentare uradio sam samo quick test da bi tebi dokazao ali ti si neverovatno nedokazan - mojih 25 ti je malo, Censijevih 29 ti je puno ajde oladi malo bre,sta savrsen protok je samo onaj koji ti imas? I cemu tu ti linkove od ranije, dosta ljudi od tih koje si linkovao su mi se preko PM-a javili i njima sam resio probleme i torrenti im rade maksimalnom brzinom. Cekaj i sam si rekao da tebi isto torrenti ocajno rade, dakle ipak je po toj tvojoj logici i PTT isto ****** kao i Neobee zar ne? Tvoja kontraverza se nastavlja pazi samo ovo :

gx-x je napisao(la):
super, odlican prosek od 30 ljudi vama 5-torici je radilo dobro

gx-x je napisao(la):
, cak sam i rekao "pa tebi to stvarno dobro radi" medjutim ti si jedan u 30 u ovom slucaju

Ajde odluci se vise koliko nas je zadovoljnih jedan ili 5? i kakvih 30 spominjes??? Quote-ovao si deset ljudi od kojih sam ja petorici pomogao i njima sada d/l odlicno radi a ova ostala petorica se nisu javila preko PM-a pa im nisam ni mogao pomoci ali zbog cega sumnja da i njima ne bi proradilo ok kad je toj petorici koji su mi se javili svima d/l postao maksimalan?

Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da postavi screenshot DU Meter-a kada skida sa http-a (naravno na neobee-u),barem nekih 2 minuta...

Nazalost ne koristim DU Meter ali pretpostavljam da te zanima send/receive grafik a njega imam u NetLimiteru koji koristim pa pogledaj kako izgleda. Ova desna strana receive chart-a je download koji sam pokrenuo cisto testa radi :

slikadl.jpg

Leeleee.... :D

Nisam tu 10 dana, a u medjuvremenu citava komeNdija... :D :p

SnakeEyes ja cu da odgovorim umesto tebe, dodjes mi jednu kolu?

SnakeEyes ja cu da odgovorim umesto tebe, dodjes mi jednu kolu?

Pa ti sto nisi klovn nego si malo pametniji od njih, veruj mi da nisi pametniji od mene sa 35 godina zivota i 25 godina druzenjima sa kompjuterima.
Lepo vam je SnakeEyes odgovorio i "OVO NEK VAM BUDE ZAUVEK NA PAMET"
PAPAPNI GLUPAVI SA GODINU DVE GODINE STAZA NA KOMPJUTERU.

Sledi uputstvo za sve klovnove, papane i one koji nisu to.
Kad koristite dc++ konektujte se na 25 servera, a ne kao sto sad radite, pa se konektujete na kragujevac, novi sad, beograd, komunizam, vukovar i ostale hubove, ako niste shvatili do sada, 90%s korisnika koriste kao i vi 256 kb i ogranicen im je upload na 64Kb, i onda se pojavite vi strucnjaci koji kazete da ne valja neobee. Pa strucnjaci probajte da se zakacite na 35 hubova (ako i to znate kako da nadjete) pa to sto skidate probajte sa komandom "search for alternates" da nadjete kod drugih korisnika. Pa kad ga nadjes !!!! e onda klikni na sve te korisnike i onda kad god ti ide sporo a vi uradite disconnect sa tog korisnika i gle "CUDA" odjednom mozda poleti veza.
Pa ako vam ne poleti veza a vi opet promenite korisnika. Ljudi koji koriste ta ****** kao torente njima ne mogu da dam savete.

P.S. I nemoj da mi odgvora neko ko ce reci "pa ja sam to znao aliii..."

SnakeEyes, goodluck

A jos nesto da kazem svim strucnjacima sto im se sporo dize WIN

A jos nesto da kazem svim strucnjacima sto im se sporo dize WIN.

Ovo je poruka za sve STRUCNJAKE, KLOVNOVE, MAJSTORE za PC i one koji su probali modem od neobee-ja kod DRUGARA.

SVI vi gorer prozvani, kad budete u zivotu ikada bili UMREZENI u lokalnoj mrezi(to nije isto kao igraonica gde pikate loptu i pucate u kaunteru) onda ce te znati koliko WINDOWS-s treba da se podigne ako je u lokalnoj mrezi (kuca, posao), Treba mu xx sekundi da se podigne mreza. Isto je tako i sa Actiontec modemom, shvatite da on uspostavlja mrezu sa svojom firmom odakle ce ti vi STRUCNJACI skidati najsvezije podatke o poslovanju iz svoje firme, STRUCNJACI.

Ma furajte sto vise na sezam i ostale beoxxxx provajdere.

Pozdrav SnakeEyes-u i GM-x

Sad cu biti ban-ovan mada "what the fuck"

msn:
[email protected] (samo za ovu dvojicu gore)

@voxy
Dzabe tebi tvojih 35 godina i 25 godina igranja igara kad ti fali koja daska u glavi... ;)

p.s. Uzivaj uz Sabana Saulica...

@voxy:

vidi se kolko si inteligentan i strucan po hubovima koje si naveo, sta reci sto ti Delija vec nije rekao ;) Otkrio si toplu vodu sa tim konekcijama :d

@voxy:
Pa s obzirom da sam se ja žalio da mi torrenti ne rade a da ti pokušavaš da mi pomogneš pričajući o DC++ hub-ovima nekako imam utisak da inteligencija i nije jedna od tvojih vrlina ;)

Što se drugog posta tiče (onaj sa trabunjanjem o tome da igraonice nisu u lokalnoj mreži i objašnjenjem da Actiontec modem 'uspostavlja mrezu sa svojom firmom' :S:) mogu samo da kažem da nisi fer što nećeš da podijeliš sa drugima :cigar: nesumnjivog kvaliteta ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno