sale prdez je napisao(la):kome je bio namenjen ovaj post?
sale prdez je napisao(la):ljudi imam dva velika problema. uzeo sam juce 256k kod neobee-a i instalirao sve i pokrenuo i sve radi lepo (emule 25-30kbps), ali sam primetio dva problema.
prvi je kad se dize XP (sp2). kad ide plavi "vozic" i treba da se pojavi plavi welcome ekran, monitor stoji crn jedno 2 minuta i tek onda ide welcome i da mi da se ulogujem. zvao sam tehnicku podrsku i rekli su mi da su primecena sporija dizanja windowsa kad se instalira drajver za modem, koji nije bas najsrecniji kako su mi rekli. ocigledno da windows ceka da se digne drajver za modem pa da me pusti da se ulogujem.da li je neko imao slican problem i kako ga je resio? modem je ActionTec.
CoR je napisao(la):Vise nemam ideju zasto taj modem klikce. A nije mi ni jasno zasto je moj modem prestao da klikce i zasto vise nema cekanja prilikom boot-a.
Comet Hunter je napisao(la):Pogledajte malo bolje ovo brdo od treda, vec se o tome pricalo. On toliko dugo trazi lokalnu ip adresu (to govori o kvalitetu modema). Potrebno je samo da upisete bilo koju adresu iz lokalnog opsega negde u opcijama. Zato nadjite taj deo treda, tamo pie gde se to upisuje. Ja sam tako resio problemdok sam bio na neobee-ju
Dado je napisao(la):Savet: ko je potpisao ugovor kod ptt-a , ceka josh uvek da mu se jave, a ima kod kuce svoj ruter-modem , neka odma zove njihov ptt help desk i pita dali je telekom montirao DSLAM na vasu liniju , ako jeste trazite parametre , podesite i vozite... (da ne bi cekali firmu Trident (ako se ne varam) iz BG-a u vezi njihovog Asus modema).
....
poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari