SnakeEyes je napisao(la):Neobee savrseno radi i ne postoje uopste vise osnove za pljuvanje. D/L preko torrenta ne pada ispod 25 kb/s, sa ftp-om vise nema problema, http nikada i nije bio pod znakom pitanja... Jednom recju PTT trenutno nije nista bolji od Neobee-ja osim sto se dobija bolji ASUS modem/ruter posto su ovi Actiontec teski krshevi (kada rade rade OK ali je jako velik procenat pokvarenih).
emaniac je napisao(la):i ovde ISTO, doduse ne koristim pirat2pirat, ovaj, pardon p2p, ali od kako se silni p2p useri skinuse s grbace neobee-a, generalni utisak je da sve radi realno bolje.![]()
gx-x je napisao(la):ajde jedan test: upalite emule i vucite dva tri fajla, uporedo upalite i DC klijent, namestite ga (ako vec nije) da moze da povuce bar 5 file-ova, i uradite search za 5 razlicitih fajlova i stavite da se skidaju (nadjite za fajlove usere sa slobodnim slotovima). DC klijent bi trebalo da pocne da vuce svih 5 fajlova cim skine fileliste od doticnih usera. E aj probajte to pa javite da li vam radi, posto je meni par ljudi sa naebee-a reklo da im to malo malo pa ne radi. Ne mora emule, moze i par torrenata.
Delija je napisao(la):Ako vam i ovo nije dovoljno da sutnete NeoBEE, onda...
gx-x je napisao(la):ajde jedan test: upalite emule i vucite dva tri fajla, uporedo upalite i DC klijent, namestite ga (ako vec nije) da moze da povuce bar 5 file-ova, i uradite search za 5 razlicitih fajlova i stavite da se skidaju (nadjite za fajlove usere sa slobodnim slotovima). DC klijent bi trebalo da pocne da vuce svih 5 fajlova cim skine fileliste od doticnih usera. E aj probajte to pa javite da li vam radi, posto je meni par ljudi sa naebee-a reklo da im to malo malo pa ne radi. Ne mora emule, moze i par torrenata.
gx-x je napisao(la):juce provereno nije radilo kod dvojice...prekljuce je radilo, danas ne znam da li radi a i bole me bas, ako je vama dobro i meni je![]()
SnakeEyes je napisao(la):Pa mozda je bas problem u tome sto nisu nista dirali, ne znam koji program za torrente koriste ali moguce je da im d/l torrenta ugusi ceo link pa da nista pored toga ne moze da im radi.
...
To valjda dovoljno govori da Neobee radi OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari