Delija je napisao(la):Presao i sad se tucem sa port forwarding-om... :wall:
Radi mi za eMule, al' mi ne radi za DC++, a na isti nacin sam podesio :trust: :trust: :trust: Kao passive user sam u DCu "ugasio"...![]()
Delija je napisao(la):Presao i sad se tucem sa port forwarding-om... :wall:
Radi mi za eMule, al' mi ne radi za DC++
Delija je napisao(la):@Dado
Firma se zove "Trigon"
@J__
Skoro 2 nedelje. 27. januara sam vratio modem NeoBEE-ju i potpisao ugovor kod PTT-a.
Evo i u ovom passive modu DC++ vuce 20kb/s, a cimer sa SoulSeek-om vuce 30kb/s
p.s. Izgleda da PTT rula, jedino su me zeznuli sa ovim router-om...
valek je napisao(la):Slicna prica, ali sa drugacijim zavrsetkom (trenutno). Vratio Neobee 25., odmah nakon toga potpisao sa PTT-om i danas dobio %#$$#% ASUS router koji nece da uspostavi vezu iako sve naizgled deluje ok (uredno je Local Area Connection - connected, svi parametri u TCP/IP su ok, router resetovan nebrojeno, probano iz 3 browsera, iskljuceni pop-up blokovi, firewall podesen pa posle i iskljucen ....). Prvo sam 3-put sve proverio, pa 8 puta ... pa 26 puta... dzaba :wall: Ne mogu do homepage-a za ADSL modem da dodjem, a kamoli daljeJednostavno 192.168.1.1 ne daje znake zivota.
Sad su mi vec svi sumnjivi, a prvo ce Windows da plati i to koliko jos veceras :crash:
Delija je napisao(la):Vidim ja da ce polako ovaj thread da se pretvori u PTT ADSL...![]()
Delija je napisao(la):Ne mogu da stavim u DCu da se to radi automatski, posto router "krije" externu adresu, a nesto od tog port forwarding-a koji radi, DCu ne odgovara, a eMule nema taj problem.
Poceo je nocas i eMule da vuce, tako da je sada protok eMule + SoulSeek + DC++ = ~55Kb/s
Veza od prvog prikljucenja pre nekih 15 sati nije pucala, a cimer i ja smo zajedno za to vreme skinuli oko 2.5Gb. sto mu dodje oko 50Kb/s
Malo je reci da sam zadovoljan posle onog sra**a od NeoBEE-ja... :banana:
p.s. Jedino sto me je iznerviralo je sto PTT ne daje email nalog uz ADSL pretplatu :trust:, ali sad kad sam podesio gmail nalog u Outlook-u, njihov nalog mi ne treba ni pod razno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari