SnakeEyes je napisao(la):Ne razumem, ja sam od juce do ovog trenutka non stop skidao jedan zdrav torrent i d/l mi ne spada ispod 25 kb/s sinoc je cak isao 30kb/s (pretpostavljam da je mreza tad bila najrasterecenija). Pretpostavljam da vi koji se danas zalite ili nesto ne znate da podesite dobro u Bittorent klijentu ili vam nesto nije u redu sa podesavanjima konekcije ili modemom. Meni su prvi put u neobee-ju dali pokvaren modem koji je malo radio a malo ne, nakon zamene modema sve je bilo OK. Ima gomila faktora koji mogu uticati na to da vam slabo rade torrenti zato predlazem da sve proverite pre nego sto ospete paljbu po neobee-ju, ono sto je sigurno je da su od preksinoc prestali da blokiraju portove i da sad sve radi savrseno. Budite sigurni da cu ih ja prvi opljuvati kada nesto ne bude bilo u redu ali za sada je sve OK.
Dobro pa nemoguce da je svih 50 ljudi koliko ih je kukalo u ovom thread-u tupavo pa ne mogu da podese konekciju ili softver??? :trust: Pretera ga malo.... Ok je kad se javi par ljudi pa sad mozda nisu znali kako sta treba da se namesti , ali ovde GOMILA ljudi kuka na neobee :crash: