Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Stvarno ce da nam pokvare oci sa ovi bljestavilom :D Nekako su mi ove palme cudne. Stabla su im kao od kartona.

ma bes palme, da je fizika i automobili lepo uradjeni, prica dobra , dosta automobila i dobro budzenje...a za palme cemo lako :)

kolko vidim (prvi screenshot recimo) ovo je ista mapa kao i u MW, samo doradjena...

Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, Nintendo DS, PC, and mobile device

Kad god vidim ovo pripadne mi muka. Od kad ih rade na ovaj nacin ni jedan ne valja. Meni je NFS 3 josh uvek omiljeni deo. Bilo bi lepo da naprave nesto slicno al da ne bude crap kao Hot Pursuit 2.

Poslednja izmena:
Kad god vidim ovo pripadne mi muka. Od kad ih rade na ovaj nacin ni jedan ne valja. Meni je NFS 3 josh uvek omiljeni deo. Bilo bi lepo da naprave nesto slicno al da ne bude crap kao Hot Pursuit 2.

Ne znam zašto bi baš to bio problem? EA je velika firma i žele da imaju NFS brendiranu trku na svim platformama. E sad, to što ona za iPhone neće imati veze sa onom na PC-ju, koga je briga, dokle god PC, Xbox360 i PS3 dobijaju najbolju verziju...

Novi shotovi, preporucujem nosenje naocara za sunce, inace ce da krvare oketa :D

Pogledajte prilog 40101Pogledajte prilog 40102

I novi trejler,tipican NFSovski, sa Megi Kju, ima na ovoj adresi.

Dakle, konacno :banana:BMW M6:banana: u nekoj voznji.

Chini mi se da ce ovo biti daleko bolja igra od prethodnih delova, ProStreet i Carbon.

Ljudi vole slobodu, sirinu, te upravo to i rade u Undercover-u, a i Test Drive im je otvorio ochi, samo tesko da ce dostici Unlimited slobodu!

Vracanje na MostWanted, po meni najjachi deo NFS serijala.

Mapa deluje dosta veca...sto je dobro.Ako bude smena dana i noci i pogled iz kabine, bilo bi sjajno...ali sumnjam da ce se to desiti :(

In the course of the pursuit your car obviously couldn't remain without any scratches and was deformed according to Pro Street's well-known damage model. However, in Undercover your car will only receive visual damage. So if someone is moving closer to a pillar he won't recognize his vehicle anymore, but apart from that, he may drive away without any consequences.

Ovo zvuci malo retardirano, al ***...nfs.Od ovih novih krsh nastavaka jedino je MW bio zanimljiv, tako da je bas dobro ako ovaj nastavak lici na njega.

Da, da, igra bez smene dana i noci ne bi smela da izadje.

Ne znam zasto se diskutuje o mapi, vazno je da mapa uopste postoji...:d
Znaci nece biti pro streetovski...back to the roots...,)

sto se mene tice najbolje je da se vozi samo po noci..:)

Sto se mene tiče dobro je dogod može blur da se isključi :wall:

Mapa deluje dosta veca...sto je dobro.Ako bude smena dana i noci i pogled iz kabine, bilo bi sjajno...ali sumnjam da ce se to desiti :(

Ovo zvuci malo retardirano, al ***...nfs.Od ovih novih krsh nastavaka jedino je MW bio zanimljiv, tako da je bas dobro ako ovaj nastavak lici na njega.

Ma PS je najjaci ako gledas grafiku i simulaciju... Dobro mozda je Gameplay retardiran ali moze da se zivi;)
Ali kao sto kazes ako ima gameplay slican MW-u i simulaciju PS-a bice KEVA!!!

Poslednja izmena:
Upravo skidam :)

Pa valjda NFS Undercover za Iphone?!... :)

Fake je, nažalost. Ali stiže za dan-dva...

Pa i drago mi je.

Most Wanted je jedini i valjao jos tamo od Hot Pursuit-a 2 (bar meni) tako da sam sretan jer verujem da cu ove godine pored hrpe sjajnih naslova (PES 2009 , NBA 2K9 , GTA 4 , Far Cry 2) zaigrat i NFS.

Ne verujem da ce nesto previse zeznut (kao sto je slucaj sa Pro Street) ali ne verujem ni da ce biti veliki hit.

Dakle onako dovoljno.

Stvarno su mogli da smisle nesto novo ..sta je ovo ? prodaju nam isti MW sa novim automobilima.
Potpuno isti fazoni, igra mi izgleda dosadno, vozim protiv 20 pandura, sam sa sobom se trkam ili jupi ima neka nova fora da pobegnem 300m od drugog baje na autoputu ..

sta novo ? Ozbiljno. Ja od NFS-a ocekujem arkadu do jaja, nerealnu totalno, sa dobrim putevima i solidnom dozom adrenalina.
Prosto, ne treba da prave ponovo devijacije, samo nam treba bolja voznaj sa boljom grafikomi vise brzine. JA sam se nadao otvorenijim putevima ali ***. Ukusi su razliciti i ja ne znam sta vi ocete od NFS-a, ja samo ocu zabavu, fizika me ne interesuje uopste !
Ocu nova kola koja ne mogu da si priustim u pravom zivotu, ocu da vozim doticna 300kmh, itd. Ako to ispune - vrataili su se na staro. Pro street mi je legao, ali to nije NFS.

Poslednja izmena:
Pa ima tu ideja koje ne znam iz kog razloga ne primenjuju ..
Da ubace jednom vise smenu dan/noc recimo, da dobijemo pogled iznutra ponovo, nisam bas nesto precesljao one video-e za customization, ali eto recimo modifikacija enterijera ? ponovo neonkice ispod kola, retrovizori idt ..okolina koja je copy-paste je prica za sebe ..

Meni je U i U2 najbolji NFS koji sam igrao i voleo bi da je uradjeno nesto sto malo vise lici na to a ne cista kopija MW-a ..znaci ljudi nisu ni fazone promenili, isto se dobija rep. kad se udaraju panduri ili lomi okolina, tu je opet ono rusenje objekata koje pada na policiju cak i pandurska kola izgledaju isto :mad:

Naravno da cu da probam cim izadje verovatno cu se i naloziti ali za sada sam stvarno iznenadjen ovime sto sam video ..

Poslednja izmena:
Ne polazem previse nade u ovaj NFS, ali kao i svaki drugi, dobice svoje mesto na mom HDD bar na pola sata sat. ^_^
Mada po screenshotovima i gameplay video klipovima, mislim da cu od silnog HDR-a oslepeti. :D

Samo da online ne bude grozan ko u prostreetu, jer je stvarno uzas.
Evo jedan slucaj da vam navedem lik vodi ispred mene 150 m u zadnjem krugu odmah 6 brzina + nos + draft + G25 bug = od 200 km/h do 403 km/h za 1 sec :D:D:D:D i naravno dobijem ga za ne vise 0.5 sec :p
A ne da je izbagovan, to je strasno vazni mecevi se gube zbog connection baga i uzasnog drafta. Nadam se da ce EA da ukine taj G25 bug i draft da smanje u Undercover-u. Ae da vidimo sta ce da urade :):)

Nazad
Vrh Dno