Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, Nintendo DS, PC, and mobile device
Kad god vidim ovo pripadne mi muka. Od kad ih rade na ovaj nacin ni jedan ne valja. Meni je NFS 3 josh uvek omiljeni deo. Bilo bi lepo da naprave nesto slicno al da ne bude crap kao Hot Pursuit 2.
Novi shotovi, preporucujem nosenje naocara za sunce, inace ce da krvare oketa
Pogledajte prilog 40101Pogledajte prilog 40102
I novi trejler,tipican NFSovski, sa Megi Kju, ima na ovoj adresi.
kolko vidim (prvi screenshot recimo) ovo je ista mapa kao i u MW, samo doradjena...
In the course of the pursuit your car obviously couldn't remain without any scratches and was deformed according to Pro Street's well-known damage model. However, in Undercover your car will only receive visual damage. So if someone is moving closer to a pillar he won't recognize his vehicle anymore, but apart from that, he may drive away without any consequences.
Od kad ih rade na ovaj nacin ni jedan ne valja.
sto se mene tice najbolje je da se vozi samo po noci..![]()
Mapa deluje dosta veca...sto je dobro.Ako bude smena dana i noci i pogled iz kabine, bilo bi sjajno...ali sumnjam da ce se to desiti![]()
Ovo zvuci malo retardirano, al ***...nfs.Od ovih novih krsh nastavaka jedino je MW bio zanimljiv, tako da je bas dobro ako ovaj nastavak lici na njega.
Upravo skidam![]()
Sve u svemu osrednje da ne moze biti osrednjije.... :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari