Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

yeeehaw :D
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=54820

dc7k0h.jpg

2gt46tx.jpg

bfl3sl.jpg

Hail to the bloom baybe :d

Poslednja izmena:
Kako nagrdi lik tu 911-cu, nabio bih ga na neomashtjen kolatz za to...
I dajte bre vetj jednom da M3 GTR mozhe da se bira od pochetka, jedini razlog shto sam igrao mrtvi MW je bio taj auto.
Iskreno, NFS je riknuo kada je Porsche Unleashed dobio naslednika, ubedljivo najbolji NFS.
To i Hot Pursuit kec.

Kako nagrdi lik tu 911-cu, nabio bih ga na neomashtjen kolatz za to...

***, to ti je NFS, unakazivanje automobila. :d Najgora od svega je cinjenica da neki ljudi to smatraju lepim...

P.S. Bloom, Bloom, and more Bloom... :d Hail to EA! :d Ne mogu da verujem da oni cak i u 2008. nisu u stanju da urade teksture kako valja.... Eh, jos da objave da ce igra standardno da izadje u novembru, pa da mogu slobodno da potpisem da ce biti krs. :D

^Pa lepo kaze u linku:

Need for Speed Undercover is being developed by Black Box in Vancouver, B.C., and is slated to be in stores North America on November 18 and in Europe on November 21. The game will be available for Xbox 360, PS3, and Wii as well as the PS2, NDS, PSP, PC and mobile.

Po njima mozes casovnik da navijes :D

Ok, to je bilo sasvim dovoljno; potvrdjujem da ce igra biti krs. :D Anyone with me? :d

Prostret jeste djubre ali ko je od vas igrao online ili lan? Skroz je drugacije. Teze je za voznju.

Po ovim fotografijama izgleda da ce da kombinuju zadnja tri dela. Grad je mesavina Most wanted-a i Carbon-a.
Pandurska kola nisu menjali tj. koriste ona iz most wanted-a samo malo ih doderali
Ovo ce prema dosadasnjim filmicima biti malo zanimljivije.
Btw najbolji NFS je U2 nema boljeg po meni :)

Jedva cekam :) grafika mi je odgovaralu i u pro streetu ali hocu bre da vozim na ulici :) sto se mene tice sky line R34 i M3 M5 vise mi ni krem bananica mi ne treba.
Zlatno doba muscle car je bilo u Carbonu kada si mogao da moto izdignes iznad haunbe :)
Boli me uvo kako izgleda bitno je da je motor namunjen :)
Kada li ce da se pojavi igirca sa budzanjem motora :(

Poslednja izmena:
Pre par dana sam skinuo Porse. I evo sad vidim da ga bas dosta ljudi spominje. Im not alone.
Mozda bi bilo pametno u EA da se okanu budalastina i naprave igru visoke klase visokog profila (misleci na automobile).

Porse, Mercedes, BMW, Ferrari, Ducati, Aston Martin, AlfaRomeo... HotPrшut2 je bio dobar (extra ST) dok je NFS5 (Porse) fenomen.

Ono sto fali jeste prica, u kojoj igrac moze aktivnije da ucestvuje. I daj vec jednom da mogu da izadjem iz onih kola. Ne bih da to postane GTA ili Driver, ali vise...

ako bi ga uradili u underground fazonu to bi bilo vrh..:)

Ako ne bi vishe gledali street racing sr4nja & co. vetj da vrate normalna kola i normalne trke, ono shto je NFS uchinilo popularnim josh 2000te i ranije, mislim da bi to bilo krajnje u redu.

Da, to, ali, pih kod njih se nista ne zna, mozda je vreme da posle par naredjanih promasaja ubodu jednu dobru.

Druzhe iskreno se nadam, voleo bih pored Diabla i SC2 da odigram i neku trku.:)

;) Ista stvar ovde, neko vozikanje pada obavezno kako god bilo. :)

obicnih voznji ima koliko hoces :trust: GTR2, GRID, DIRT, LFS, i tako to a nesto tipa tunning i to nema . ja sam igrao ove navedene voznje ali sam se bre uzeleo budzanja :) ja ne bih voleo da NFS bude samo po stazam i to :)
Sa porseom su krenuli da uvode blagi tjuning pa napravili pauzu sa hot pursit 2(al se ovde drapala M5ica :) ) i onda U i U2 . .. kad se samo seti kako se shtelovao sky line na dynu u U2 zaplace mi se :)

fali jedan hot pursuit 3 mozda

sa linearnim stazama i nekim egzoticnim predelima, da covek uziva dok vozi

iskljuciti moding kompletno mada toga nece biti jer po skrinovima se vidi da su neke budzevine opet
nadam se da necu obrisati ovu igru posle dve trke kao prostreet

Poslednja izmena:
obicnih voznji ima koliko hoces :trust: GTR2, GRID, DIRT, LFS, i tako to a nesto tipa tunning i to nema . ja sam igrao ove navedene voznje ali sam se bre uzeleo budzanja :) ja ne bih voleo da NFS bude samo po stazam i to :)
Sa porseom su krenuli da uvode blagi tjuning pa napravili pauzu sa hot pursit 2(al se ovde drapala M5ica :) ) i onda U i U2 . .. kad se samo seti kako se shtelovao sky line na dynu u U2 zaplace mi se :)
Nisu to obichne vozhnje.
GTR i GTR2 su prave simulacije.
DIRT je reli.
LFS nema shmek kao stari NFS.
Poenta je da naprave ono po chemu je serijal postao popularan u pochetku, arkada sa dobrim kolima.

Nisu to obichne vozhnje.
GTR i GTR2 su prave simulacije.
DIRT je reli.
LFS nema shmek kao stari NFS.
Poenta je da naprave ono po chemu je serijal postao popularan u pochetku, arkada sa dobrim kolima.

aha Bilo je dobro i tada ali mi se ovako vise svidja . . . no dobro ukusi su razliciti :type:

izlazi vec u novembru ?

GGMania je napisao(la):
EA officially announced Need for Speed Undercover for the Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, Nintendo DS, PC, and mobile devices. Undercover will feature gameplay that resembles 2005's NFS: Most Wanted, emphasizing car chases, underground racing, and highway battles. Need for Speed Undercover is expected to drift onto retail shelves in North America on November 18, with a European release following on November 21.

Nadam se de ce i ovde da stave Cap limit na 30fps kao u PS pa da je preskocim odma. Kakvi ludi pisci softvera, neverujem :wall:

cap limit je samo sa patchom, time su "popravili" stuter u igri :wall: (naravno da nisu popravili, smao je malo manji ali je igra uzasna za igranje sobzirom da se vugli u 30fps i ima stuter i dalje)

cap limit je samo sa patchom, time su "popravili" stuter u igri :wall: (naravno da nisu popravili, smao je malo manji ali je igra uzasna za igranje sobzirom da se vugli u 30fps i ima stuter i dalje)

Bez patcha ispada iz igre, sa pacem se vuce i secka, pa ko ce razumeti danasnje programere keve mi moje :wall:

Novi shotovi, preporucujem nosenje naocara za sunce, inace ce da krvare oketa :D

NFS Undercover01.jpgNFS Undercover02.jpg

I novi trejler,tipican NFSovski, sa Megi Kju, ima na ovoj adresi.

Poslednja izmena:
uff...mada i trejleri za pro street su bili keea pa je igra relativno shit...

Vrh Dno